TV állvány és konzol 254

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

Támogatott VESA felfogatás

Maximális teherbírás

Állvány típusa

Konstrukció

Dönthető

Forgatható

Minimális képernyő méret

Maximális képernyő méret

Min. távolság a faltól

Max. távolság a faltól

Dőlésszög

Forgatási szög

Szín

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

TV állvány és konzol 254

TV állvány és konzol kínálatunk a komfortosabb televíziózás szolgálatában állnak. A régi TV-k bútorainkat leigázva nyertek teret a szobánkban, míg a lapostelevíziók felett a dönthető és forgatható TV állványok és fali konzolok vették át az irányítást.

Rendezés:

A TV állvány és konzol termékek feledtetik velünk a régi televíziók fennhatósága alá kerülő komódokat és szekrénysorokat! A lapos tévék és az okostelevíziók ma már kis helyet foglalnak a hagyományos készülékekkel szemben, ezért nekik már nincs szükségük az egykor lefoglalt felületekre. A felszabadító TV állvány és konzol hadsereg sorfalat áll a hdguru.hu frontvonalán és mindenkinek lehetőséget kínál arra, hogy bútorait felszabadítsa a televíziók fogságából!

Lássuk, a fentieken kívül még mi mindennel könnyítik meg életünket a fali konzolok és a TV állványok!

Miért érdemes TV állvány és konzol bevetésén gondolkodni?

Munkanapokon egy hosszú, fárasztó nap után mindenki szeret elnyújtózni a TV előtt. Ilyenkor ölünkben a pattogatott kukoricával akaratlanul is “elfolyunk” a kanapén, ám a kényelmes pozícióból már nem látjuk jól a tévét. A TV állvány és a konzol ezt a problémát hivatott megoldani. A fali televízió tartók dönthetők, sőt! Van köztük olyan is, ami dönthető és forgatható is egyben. Ezzel a megoldással a legkényelmesebb tévénézési pozíciónkhoz igazítható a készülék helyzete. De vigyázat, a pattogatott kuko… upsz, késő!

Mi a különbség a TV állvány és a konzol között?

A TV állványok és TV konzolok között vannak falra szerelhető állványok, szabadon álló asztali és gurulós állványok és mennyezetre szerelhető tartók. Az állványok általában egy függőleges sínen mozgatható televízió tartók, amelyek típustól függően dönthetők és/vagy forgathatók. A TV konzolok dönthető és/vagy forgathatósága szintén típusfüggő, de nem állítható be rajtuk a készülék magassága, mint az állványokon. Többségük falra szerelhető, nincsenek köztük szabadon álló darabok, mint az állványoknál.

Milyen méretű készülékekhez kaphatóak a TV állványok és konzolok?

A minimális és maximális képernyő méret termékeink adatlapján mindig fel vannak tüntetve, de TV állvány vásárláskor a termék maximális teherbírását is érdemes figyelembe venni. A technikai paraméterek között ezt az adatot szintén közzétettük minden termékünknél. Sokan nagy méretű monitort használnak a számítógépükhöz és nem rendelkeznek okostelevízióval. TV konzol kínálatunkban monitor konzolok is megtalálhatók.

TV állvány vagy konzol?

Ezt mindenki döntse el maga! Mind a TV állványnak, mind a TV konzolnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, ezért ez teljes mértékben igényfüggő, hogy kinek mi a megfelelő. A TV állványon ugyan magasságot is lehet állítani, de egy mennyezeti TV konzolon erre pl. nincs szükség. Mindenkinél máshol helyezkedik el a TV, ennek megfelelően a tartónak is másnak kell lennie. Egy azonban biztos: a lapostévéknek ma már tartón a helyük! A szekrényen ehelyett tároljon hangulatos szobanövényeket!

Figyelem! TV állvány és konzol csapataink a frontvonalra álltak és csak arra várnak, hogy bevessék őket! Páncéljuk erős acélból készült, így a legtrendibb TV szekrényekkel is felveszik a harcot! Nincs többé dulakodás, nincs többé televízió lökdösés, hiszen mindkét fajta televízió tartó tartja a frontot! Védelmezi az ártatlan készülékeket és történelmi csatát vív a valaha volt legkényelmesebb televíziózásért.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!