VESTEL távirányító 16

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

VESTEL távirányító 16

Távirányítók: TV-től az univerzális távirányítóig – egy helyen Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, okosotthon tulajdonos? Elromlott a távkapcsoló? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe

Rendezés:

VESTEL távirányító

A televízió fontosabb lehet, mint gondolnánk. Sokak számára a magány ellenszerét, a mindennapos program élményét, a valahová tartozás érzését jelenti. Ne dobja ki a nagyinál a televíziót, vegyen inkább neki egy új Vestel távirányítót!


Butaság, de ki szerint?

Manapság sajnos, kicsit lesajnálóan, lenézően emlegetik azokat, akik televíziót néznek. Nyilvánvalóan érdemes a tévéműsorokat józan kételkedés mellett, józan ésszel és mértékkel fogyasztani, hiszen valóban függőséget is okozhatnak, akár az alkohol. Természetesen nem is szabad mindent elhinni, amit a tévében mondanak, különösen akkor, ha a reklámokról van szó, hiszen az egyáltalán nem az abszolút igazság. Úgy kell kezelni, hogy csupán egy nézőpont, valakinek a véleménye és a gondolatai: éppen úgy, ahogyan azt a való életben is tennénk. Talán úgy lehetünk vele, hogyha egyszer elromlik a távirányító, akkor végre megragadjuk az alkalmat, hogy megszabaduljunk a tévé-készüléktől is. Saját magunk esetében azt gondolunk, amit akarunk, de nem biztos, hogy az idősebb, mozgáskorlátozott rokonaink számára is ez az ideális döntés.

Miért vegyük meg az új távirányítót a nagymamának?

Idős, mozgásukban akadályozott rokonaink gyakran magányra, elszigetelődésre vannak kényszerítve. Egy esetleges nagyobb betegség vagy a családtagok kényszerű, hosszabb távolmaradása csak tovább súlyosbíthatja ezt a helyzetet. Igaz, hogy a televízió nem a legjobb információforrás, de ideális esetben nem is feltétlenül arra használják. A kedvenc sorozat részeihez való ragaszkodás, a főzőműsorok, egyházi műsorok vagy könnyebben fogyasztható magazinműsorok segíthetnek leküzdeni a magányt, oldhatják az egyedüllét, a feladat nélküliség, a nélkülözhetőség érzését. Ezekkel az egyszerű műsorokkal fontosabbnak érezhetik magukat, könnyebb elviselni az ürességet, jobban telik az idő, illetve valóban programnak, kikapcsolódásnak érezhetik ezt az időt. Szegényebb vidéki települések lakói számára is kapaszkodót jelenthet a televízió, hiszen sokszor ez az egyetlen szórakozási lehetőség – pláne akkor, ha azt is figyelembe vesszük, hogy mit engedhetnek meg maguknak anyagilag. Ne sajnáljuk tehát azt a pár ezer forintot egy új távirányítóra, hiszen a mama és a papa csillogó szemének látványa ennél sokkal többet ér!

Néhány érdekesség a Vestel-ről

A törökországi, háztartási gépeket és szórakoztató-elektronikai termékeket gyártó cégről sok érdekességet olvashatunk. Kevesen tudják például, hogy a cégnek egy-egy területen lévő gyártókapacitása is olyan jelentős mértékű, hogy néhányan Vestel városnak is elnevezték. Közel harmincezer ember számára biztosít megélhetést ugyanis a cég. A hatalmas gyárbirodalom még a National Geographic Televízió Gyáróriások című műsorában is szerepelt 2013 tavaszának környékén. Az általuk gyártott termékek alapvetően két nagy csoportba sorolhatóak. Az egyik csoport az úgynevezett fehér termékek, azaz azok a nagyobb háztartási gépek, amelyek jellemzően tényleg fehér színben kaphatók a leggyakrabban. Többnyire például a hűtőszekrényre, mosógépre, mosogatógépre, tűzhelyre érdemes gondolni ilyenkor. A másik termékcsoportot pedig a szórakoztató-elektronikai cikkek jelentik, amelyekre az egyik tipikus példa a televízió-készülék. Bár a gazdasági válság okozott némi visszaesést a cég bevételeit illetően, mégis az olcsó munkaerő és a kedvező szállítási költség kombinációjának segítségével sikeresen túljutottak a nehézségeken. A növekvő környezettudatosság is tovább javít a lehetőségeiken, hiszen egyre többen azért cserélik le a gépeiket, hogy alacsonyabb energiaosztállyal rendelkezőt vásároljanak. A cég számára kedvező továbbra Törökország előnyös demográfiai szerkezete, hiszen sok más országgal ellentétben itt még jellemzőek a nagyobb családok, ezért a háztartási gépekre és a szórakoztató elektronikai cikkekre is folyamatos kereslet mutatkozik. A fiatal, folyamatosan növekvő és egyre inkább környezettudatos társadalom tehát a törökországi belső fogyasztást garantálja, de emellett egyes szektorokban az exportálás is egyre inkább jelentősnek mutatkozik.

Melyik a legjobb távirányító?

Gyakran kerülhetünk szembe azzal a problémával, hogy egy ritkábban forgalmazott, nehezebben beszerezhető, különleges márkájú készülék esetében nem olyan könnyű már beszerezni a gyári távirányítót. A Vestel márkát pedig bár sokan ismerik és szeretik megfizethető árai, jó minősége és megbízhatósága miatt, ennek ellenére még mindig nem szerepel sajnos a legismertebb és legkeresettebb márkák között. Így könnyen lehet, hogy egy utángyártott távirányítóval tudjuk majd áthidalni ezt a problémát. Nem kell aggódni azonban, hiszen a mai, modern távszabályozók már minden igényt kielégítenek és kiváló minőség, megbízhatóság és tartósság jellemző rájuk. Ha pedig ez a lehetőség sem adott, akkor megoldást jelenthet az univerzális távirányító is.

Mi a Vestel távirányító különlegessége?

Amikor a távkapcsolók színéről, formájáról, alakjáról, méretéről és súlyáról beszélünk, sokan úgy gondolhatják, mindezek nem fontos tulajdonságok esetünkben és kár is rájuk pazarolni a szót. Legyen akár szürke, akár fekete, kecsen hosszú és vékony vagy inkább kis kézbe való, bumfordibb formájú, biztosan minden távszabályozó tökéletesen fogja tudni be- és kikapcsolni a televíziót, illetve a hangerő is kiválóan állítható lesz rajta. A Vestel távkapcsolók különlegessége azonban az, hogy a gombjaik több színben pompáznak. Piros, kék, narancssárga, türkiz és citromsárga színeket is találhatunk a gombokon. Ez nemcsak kedves, fiatalos, vidám és bohókás megoldás, hanem számos betegségben szenvedőnek jelenthet segítséget és biztosíthat könnyebb eligazodást.

Vásároljon ön is új távirányítót ne csak magának, de a szeretteinek is és adja vissza számukra is a kapcsolódás élményét és lehetőségét!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!