Univerzális távirányító 36

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Univerzális távirányító 36

Távirányítók: TV-től az univerzális távirányítóig – egy helyen Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, okosotthon tulajdonos? Elromlott a távkapcsoló? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe

Rendezés:

Univerzális távirányító

Minden kütyühöz ugyanazon távirányító? Ez az igazi távirányítás! Rendelje meg tőlünk univerzális távirányítóját és hamarosan a lakás ura lesz. Filmnézés, zenehallgatás, hűtés, fűtés, minden egy kézben. Családtagjai naponta a kegyeit keresik majd.


A háztartások mindennapjaiba a TV készülék távirányítója lépett be legelőször, méghozzá az 50-es években. Az idő múlásával és az elektronikai ipar rohamos fejlődésének következtében pedig követte sorba a többi szórakoztató és elektronikai eszköz is, amikhez szintén járt egy távirányító a modern felszereltség jegyében. A TV készülék után a DVD lejátszók, az erősítők, a Hi-fi berendezések, majd a modernebb társaik a házimozi rendszerek, a projektorok, a set top box adapterek is távirányításúak lettek, mely a kényelem státuszszimbóluma lett a legtöbb családban.

Addig-addig gyűltek a távirányítók a dohányzó asztalon, hogy már egyes háztartásokban fel kellett címkézni, melyik készülékhez valók. Biztosan ez indította be a fejlesztők fantáziáját, és megalkották az univerzális távirányítót, amely képes több készülék vezérlésére úgy, hogy nem zavarja meg a többi eszközt. Általában egy kódrendszer segítségével lehet beállítani, így a különböző távirányítók használata helyett csak ki kell választani a vezérelni kívánt készülék kódját és már működik is.

Mit nevezünk távirányítónak és hogyan működik?

A távirányító egy kisméretű eszköz, ami rádióhullámokkal vagy infravörös fénnyel továbbítja a jelet az adott készülék felé. Ezek segítségével adja le a kiválasztott funkciónak megfelelően az „utasítást”, és így lehetséges közepes távolságból irányítani az elektronikai eszközünket.

Hol használható távirányító?

Most már szinte mindent lehet távvezérléssel irányítani. A mosógépet elindíthatjuk hazafelé útközben a telefonunkról, és mire hazaérünk, már teregethetünk is. Távirányítóval húzhatjuk be és ki a függönyt vagy a redőnyt. Beállíthatjuk a hőfokot a klímán vagy az elektromos fűtőberendezésen, természetesen távirányítóval is. Vezérelhetjük a távolból a robotporszívót, a garázskaput, a kapcsolókat, a riasztórendszert.

Kezelhetjük a kanapéról a komplett szórakoztató központunkat, a házimozi rendszert, a projektort, az erősítőt, a beltéri egységet, a műholdvevőt, a TV készüléket. Ezekhez mindhez távirányító szükséges. Éppen emiatt váltak szükségszerűvé és egyre népszerűbbé az úgynevezett univerzális távirányítók.

Milyen változatai léteznek?

  • Két „összetartozó” elektronikai készüléket kezel. Nem kell már a TV és beltéri egységéghez sem a külön két darab távirányító, mehet egy eszközről, így mindkét készüléket ugyanazon kezelőfelületen lehet vezérelni.
  • Több fajta eszközt kezel, de mindegyik azonos márkájúnak vagy gyártmányúnak kell lennie.
  • Több eszközt kezel, és mindegy milyen márka, mert be lehet rá hangolni a távirányítót.
  • Több eszközt irányít, de be sem kell rá programozni, mert magától ráhangolódik a kiválasztott készülékre.
  • Létezik már gesztus vezérelt, azaz mozgás-vezérelt távirányító is, sőt hang-vezérelt is.

Webáruházunk óriási távirányító kínálattal áll azok rendelkezésére, akik az elektronikai eszközük elromlott vagy elveszett távirányítóját szeretnék pótolni, vagy több eszköz távvezérlőjét akarják kiváltani egy távirányítóra. Több mint hatszáz fajtával állunk rendelkezésükre.

De ha vannak univerzális távirányítók, minek ennyiféle távirányító az áruházba?

A távirányítással működtethető készülékek sora egyre csak nő, így a távirányítók választéka is igen széles. De mi alapján válasszunk? Választhatunk a márka alapján vagy a gyártási megoldás alapján.

Egyes távirányítók csak az adott gyártmányú készülékhez használhatóak. A televíziók kódjai gyártók szerint meg vannak adva, így könnyedén ki lehet választani, hogy az adott távirányító passzol-e a mi készülékünkhöz.

Léteznek gyári távirányítók és utángyártott távirányítók is. Az utángyártottak simán pótolják a gyári változatot. Azonos funkcióval rendelkeznek. Így ha a gyári elromlott vagy elveszett, akkor sincs gond, mehet tovább a szórakozás.

Vannak univerzális távirányítók márkánként is. Csak egy típusú márka több fajta elektronikai eszközét tudja irányítani. Például nem kell így külön távirányító a TV-hez, az erősítőhöz, a beltéri egységhez, ha azok mind ugyanazon cég márkacsaládjába tartoznak.

Kínálunk olyan távirányítót is, amely programozható. Ezt soha nem kell majd lecserélnie, mert ha majd új készüléket vásárol, ahhoz is jó lesz. Számítógépről lehet beprogramozni, az eredeti távirányító összes funkcióját beállítva rajta. Ezek az intelligens eszközök minden felhasználói igényt kielégítenek. Modernek, célirányosak, univerzálisak. A saját igényeinek megfelelően minden funkciót beprogramozhat rajtuk.

Tehát ha a kezünkbe kaparintjuk az univerzális távirányítót, mi leszünk a család távszabályzó hangembere. Mindenki azt fogja nézi a tévékészüléken, amit mi akarunk.

Univerzális, de tényleg mindenhez?

Természetesen nem minden jó mindenhez. De kompatibilitási listát talál minden univerzális távirányító termékoldalán. Ebben megtalálhatja a felsorolást, mely márkákhoz és eszközökhöz passzol az adott távirányító.

Ha benne van az a márka is, amihez keresi a megoldást, akkor ne habozzon, tegye gyorsan a kosárba, és rendelje meg most! Ha mégis segítségre szorulna, bátran írjon nekünk, és szívesen segítünk kiválasztani a TV készülékéhez való távirányítót.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!