SHARP távirányító 21

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

SHARP távirányító 21

Távirányítók: TV-től az univerzális távirányítóig – egy helyen Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, okosotthon tulajdonos? Elromlott a távkapcsoló? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe

Rendezés:

SHARP távirányító

A japán minőség elvárás számunkra? Akkor nyerő választás a SHARP távirányító megvásárlása. A japánok a tőlük elvárható precizitással fejlesztették ki ezt a minőségében kiváló eszközt. SHARP televízióhoz SHARP távirányító dukál, mert a név kötelez!


A középkorú korosztály többsége emlékszik, hogy milyen menő volt, ha valakinek mindentudó SHARP számológépe volt. Az 1990-es években drágább kategóriás terméknek számított, nem is minden szülő tudta megvenni a gyerekének. Manapság már bárki hozzájuthat, de az biztos, hogy a pénzügyesek esküsznek a SHARP márkára.

De mi köze akkor a SHARP-nak a távirányítókhoz?

Bármilyen hihetetlen, az 1912-ben alapított, oszakai székhellyel rendelkező SHARP Corporation hamarabb gyártott rádiókat és televíziókat, minthogy piacra dobta a világhírű számológépeit.
Hajakava Tokudzsi a cég alapítója egyben feltaláló is volt, cége nevét második találmányára, a mechanikus töltőceruzára, az Ever Sharp Pencil-re vezeti vissza.
1925-ben már kristálydetektoros rádiókat gyártottak, 1953-ban pedig már betörtek a televíziógyártás piacára is.
Fejlesztéseik között számos informatikai újdonság szerepelt, többek között ők gyártották az első színes faxkészüléket is, de ők készítették el a világ első beépített kamerával felszerelt mobiltelefonját is, a SHARP J-SH04-t.
A 2007-es év pedig áttörést hozott a televíziózásban, hiszen a SHARP mutatta be a világ legnagyobb képátmérővel, 272 centiméterrel rendelkező LCD televízióját.
2013-ban a Sharp fúzióra kényszerült a Samsung vállalattal, de ennek ellenére a technikai piacon kiharcolt érdemeik nem fakulnak. Európa számos országában és az Egyesült Államokban is van kirendeltségük.
Így már egyértelmű, hogy jelenleg is kaphatók SHARP televíziók a piacon, ezek megfelelő működéséhez pedig SHARP távvezérlőkre van szükség.

Mire jó ez a távirányító?

Erre a triviális kérdésre csak triviális válasz adható, természetesen távirányításra. A SHARP gyári távirányítók kizárólag SHARP készülékekkel kompatibilisek.
A gyári távirányítókat nem kell beállítani, ugyanis már a gyárban behangolják őket, így a SHARP televíziókkal azonnal használhatóak.
Az utángyártott távirányítók gombkiosztása megegyezik a gyári eszközökével, csupán annyi különbség van, hogy ezeken nincs rajta a márkajelzés. Az egyezőség arra is kiterjed, hogy ezeket az eszközöket sem kell állítgatni, beletesszük az új tartós elemeket és már indulhat is a kapcsolgatás.
Amennyiben univerzális távirányítót szerzünk be, akkor sem kell a beállítással bajlódnunk, a SHARP készülékekkel kompatibilis eszközök azonnal használhatóak.

Kinek való a SHARP távszabályozó?

Azoknak, akik szeretik a puritán, végtelenül leegyszerűsített, ódivatú menüket, amelyek híján vannak a személyre szabható, animált grafikus rendszereknek, sőt mobiltelefonnal sem lehető őket helyettesíteni. Azok is jól járnak ezzel az eszközzel, akik alkalmatlannak érzik magukat a távirányító-programozásra, ugyanis ezek a ketyerék már előre be vannak programozva, így nem kell velük bajlódni.
Ennek ellensúlyozásaként a távkapcsoló fogása kényelmes, a gombjai megfelelő nagyságúak.

Kinek nem ajánlható semmiképpen?

Azoknak, akik naprakészek a dizájnos eszközökben, a mobiltelefonjuk nélkül egy lépést sem tudnak tenni, és létszükségletük a sok animáció és dizájnelem, s csak számítógépes fejjel konstruált eszközök használatában jártasak. Olyanoknak sem, akik imádják saját profiljukra alakítani az eszközeiket, ugyanis ezek az eszközök előre programozottak, nem kell őket testreszabni.

Vállalnak-e garanciát?

Természetesen igen. A HDgurunál vásárolt SHARP távkapcsolók mindegyikére egy év garanciát vállalunk, persze mindezt csak rendeltetésszerű használat esetén. Tehát semmiképpen ne dobáljuk, lehetőleg ne ejtsük le, sőt folyadékot vagy ételt se öntsünk rá.

Mi a teendő, ha a készüléklistán nincs feltüntetve a mi televíziónk?

Nem kell pánikba esni, a HDguru munkatársai szívesen segítenek abban, hogy utánanéznek az egyes készülékekhez használható távkapcsolók után. Kollégáink egyértelműen meg tudják mondani, hogy a kiválasztott távszabályozó kompatibilis-e a mi televíziónkkal vagy sem. Ha az adott eszköz nem megfelelő, akkor a lehetőségekhez mérten fognak számunkra másik eszközt ajánlani.

Szükséges-e még más tartozék a távirányítóhoz?

A távszabályozókhoz általában AA vagy AAA jelzésű elemeket kell használni. Az eszközbe mindig új elemeket tegyünk! Akkumulátor használata nem javasolt, tönkre fogja tenni a távszabályozónkat, ráadásul a minőségi kapcsolgatás is háttérbe fog szorulni az egyenetlen energiaforrás miatt.

Tisztíthatóak-e a távvezérlő eszközök?

Természetesen van lehetőség a tisztításra, puha, alkoholos ronggyal tudjuk a szennyeződéseket eltávolítani az eszközről. Semmiképpen ne vizes törlőkendővel tisztogassunk, mert a korrodáló részeket károsíthatja. Ha ügyesek vagyunk, akkor az eszköz belsejét is portalanítani tudjuk körültekintő szétszedést követően. Ha ehhez az utóbbi művelethez nem érezzük magunkat kellően ügyes kezűnek, akkor célszerű segítséget kérni olyantól, aki jobban alkalmas a feladatra, de ha minden kötél szakad, akkor szakszerviz segítségét is kérhetjük. Meghibásodás esetén is hozzájuk érdemes fordulni. Bár az igazi távirányító-szakértők azt mondják, hogy a legtöbb elromlott távkapcsoló már menthetetlen. Az ár-érték arány miatt célszerűbb újat vásárolni, ha a régi eszközünk felmondta a szolgálatot.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!