SAMSUNG távirányító 104

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

SAMSUNG távirányító 104

Távirányítók: TV-től az univerzális távirányítóig – egy helyen Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, okosotthon tulajdonos? Elromlott a távkapcsoló? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe

Rendezés:

SAMSUNG távirányító

A megfizethető Samsung márka a gyengéje? Telefonja, TV-je és beltéri egysége is e márka család tagja? Van hozzájuk univerzális távirányítója? Nincs? Ez helytelen és nem praktikus. Válogasson széles Samsung távirányító kínálatunkból kedve szerint!


Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas életképek, esetek következnek!

Ülünk a kényelmes kanapénkon és mindjárt kezdődik a focimeccs. Ide-oda forgolódva a távirányítót keressük, de az szőrén-szálán eltűnt. Most mi lesz? A kanapépárna alatt találunk végre egy távirányítót, nyomkodjuk, de a TV képernyő még mindig sötét, hiszen az nem a Samsung távirányító. Futkosunk a szobába, mire az asszony bejön és kiveszi a fotel réséből az oly hevesen keresett távirányítót. Hálásan, de sürgetően kikapjuk a kezéből a távkapcsolót és még a meccs kezdete előtt sikerül a közvetítésbe bekapcsolódni. Az est meg van mentve.

Kedvenc szappanoperánk megy éppen a TV-ben, de kis-unokánk az összes távirányítót a dömperje utánfutójába gyűjtötte. Mindent megígérve próbáljuk tőle visszaszerezni a TV távirányítóját, de nem hajlik a szép szóra. Már-már feladjuk a harcot és nem tudjuk meg kié Eulália gyermeke, amikor unokánk huncut nézéssel épp a megfelelő Samsung távirányítót nyújtja felénk. Cuppanós puszit kap érte, és mehet a móka tovább mindkettőnknek.

De a viccet félre söpörve, el kell ismernünk, hogy a TV távirányító minden családban az irányítás jelképe.

Samsung a generációkon átívelő márka

A Samsung név hallatán minden generációnak más árucikk jut az eszébe: a számítógép monitor, memória kártya, telefon, de a televízió biztos mindenkinél szerepel a listán. Nem is csoda, hiszen a Samsung már 2000-ben elérte a százmilliomodik értékesített színes televízió számot. A vezető szerepet is megszerezték a globális TV-piacon és ott trónolnak évtizedek óta.

Samsung TV-hez Samsung távirányító

A számos hiper-szuper TV-készülék tartozékaként pedig nem maradhat el a távvezérlő egység sem. A rengeteg típusú Samsung TV-hez pedig ugyanennyi gyári távirányító kapható. De az utángyártott távirányítók is ugyanazzal a tulajdonságokkal rendelkeznek, tehát azzal sem járunk rosszul. Akár még más formatervezésű univerzális távirányítót is választhatunk, ha az jobban tetszik. Esetleg a kezelőgombok máshova fognak esni, de a dizájn miatt ezt is bevállalhatjuk. Viszont ha a megszokott kezelhetőséget nem akarjuk feladni, akkor az óriási Samsung távirányító választékból keressük ki a Samsung televíziónk számának megfelelő Samsung távirányítót. Ebben nagy segítségünkre lehet a minden termékoldal alján szereplő márka lista. Ebből kiolvashatjuk milyen készülékekhez jó az adott távirányító.

Persze nem csak TV-készülékekhez tartunk távirányítót. Találhat nálunk Samsung távirányítót a DVD-jéhez, vagy a beltéri egységéhez, de még Blu-Ray távirányítót is. Samsung házimozijához is vásárolja tőlünk a távszabályozót. Biztos nem lesz rá panasza, ha a kód alapján a jó eszközt választja ki. Ha bizonytalan, írjon nekünk és mi készséggel segítünk.

A Samsung életútja

Ma már hihetetlennek tűnik, de a Samsung a kezdetek kezdetén élelmiszerben utazott. Halakkal, tésztával, cukorral, gyapjúval kereskedtek. Később a biztosítások, értékpapírok területére is bemerészkedtek. A dél-koreai 40 fős kisvállalkozásból a Samsung óriáscéggé nőtte ki magát, mert sokirányú befektetéseikkel fokozatosan újabb és újabb piacokra törtek be. Az alapító Lee Byung-chul azt akarta, hogy a Samsung minden iparágban ott legyen.

Az 1960-as évek vége felé a Samsung Group belépett az elektronikai iparba is. Első termékük egy fekete-fehér televízió volt. Igaz, ehhez még biztosan nem volt távirányító. A 80-as években már betörtek a telekommunikációs hardverek piacára is. Telefon- és faxrendszereket, később pedig mobiltelefonokat készítettek.

Az alapító halála után 1987-ben a Samsung csoport négy üzleti részre volt osztva, de 1990-ben három külön csoportra oszlott. A 80-as években Samsung Electronics néven a cég hatalmas fejlesztésekbe kezdett szerte a világon és a globális elektronikai ipar élvonalába tornázta fel magát.

A Samsung cégcsoport minden megcélzott iparágban az élre tör

A cégcsoport három iparágra összpontosította minden erejét és pénzét: elektronika, mérnöki munka és vegyszerek. Hatalmas épületeket építettek szerte a világban, például az Egyesült Arab Emírségekben található Burj Khalifa épületét is. A világ legnagyobb memóriakártya- és chipgyártója lettek. 1995-ben létrehozták az első folyadékkristályos kijelzőt. Később ezért a termékért társult a Sony is velük egy időre. 2012-re a világ legnagyobb mobiltelefon gyártója lettek, lekörözve a Nokiát is. Okos telefonjaik a világot elárasztották. Egyre újabb fejlesztéseikkel a TV-piac vezetőivé is előlépnek. Egymás utáni tíz évben meg is őrzik vezető helyüket a globális televízió piacon. Ugyanennyi ideje már a globális vezető szerepet uralják a digitális kijelző üzletágban is. A világ első Cinema Led képernyője is nekik köszönhető. A DRAM tömeggyártásával is az élen járnak. Befektetnek a megújuló energia piacba is.

Samsung a családi márka

A világ 100 legértékesebb márkájának listáján folyamatosan lépkednek előre. A márka hírnevét minden platformon erősítik, és évtizedeken át támogatják az olimpiák megrendezését is. A Samsung nevet az egész világon ismerik. Több termékük tömeggyártása lehetővé teszi, hogy minden háztartásba eljussanak. A Samsung egy olyan sokoldalú multinacionális cég, amely innovatív termékekkel a tömegek szolgálatában áll.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!