PANASONIC távirányító 28

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

PANASONIC távirányító 28

Távirányítók: TV-től az univerzális távirányítóig – egy helyen Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, okosotthon tulajdonos? Elromlott a távkapcsoló? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe

Rendezés:

PANASONIC távirányító

A Panasonic televízióhoz Panasonic távirányító dukál. A HDguru-nál biztosra megy, ha ezt a ketyerét akarja megvásárolni. Ne habozzon, vásároljon! Irány a HDguru weboldala! Garantáltan biztos alapokon fog nyugodni a televíziója távirányítása.


Kiknek való a Panasonic távirányító?

Távirányító elsősorban azoknak való, akik nem szeretnének minden egyes csatornaváltáskor felugrálni az ágyról, hogy nyomkodják a gombot a készülékükön. Kifejezetten Panasonic távirányító pedig azoknak, akik Panasonic készülékkel rendelkeznek. A Panasonic távirányítók műszaki leírásában mindig benne van, hogy melyik berendezésekkel kompatibilisek. Vásárlás előtt mindig érdemes tájékozódni. Szerencsére Panasonic távirányítókból széles a választék, így mindig van megfelelő alternatíva.

Kapható-e garancia a Panasonic távirányítókra?

A HDguru webáruházban vásárolt eredeti és utángyártott távszabályozókra is egy év garanciát biztosítanak rendeltetésszerű használat esetén.

Mit tegyünk, hogy megmaradjon a garanciánk?

Elsődleges szempont, hogy rendeltetésszerűen használjuk a távkapcsolónkat, azaz csak a távvezérelt készülékünkhöz használjuk csatornaváltásra. Ne dobáljuk, ne ejtsük le, ne pakoljunk rá nehéz tárgyakat, ne öntsünk rá folyadékot, ragacsosat főleg nem, de ételt se csöpögtessünk rá. Ne hagyjuk, hogy a gyerek vagy a kutya játsszon vele, vagy esetleg a szájába vegye. Garanciaérvényesítés esetén, ha tagadjuk, ezeket a külsérelmi behatásokat a szervizesek érzékelni fogják. Ezért inkább tegyük biztos helyre a távirányítónkat.
A használat során mindenképpen jó minőségű elemeket használjunk. A rossz minőségű elemek kiengedhetik magukból a folyadékot, ami erőteljesen korrodálhatja a távirányító belső érzékelőit.
Semmiképpen ne tegyünk a távkapcsolónkba akkumulátort. A soros kapcsolás miatt hamar lecsökken a teljesítményük a küszöbszintre, így a távvezérlőnk nem fog tudni megfelelően működni.

Mire használható egy univerzális távirányító?

Többfunkciós távirányító vásárlásakor nemcsak a televíziónk távirányítását oldhatjuk meg, de vezérelhetjük vele a garázskaput, a légkondit, a robotporszívót, az infrafűtést, de akár az okosotthonunkat, sőt az irodában a projektort is.

Eredetit vagy utángyártottat vásároljunk?

Az utángyártott távirányítók majdnem úgy néznek ki küllemre, mint az eredeti gyári távirányítók, annyi különbség van, hogy nincs rajtuk feltüntetve a márkajelzés.
Az utángyártott távirányítók előnye, hogy nincs szükség beállításra, már a gyárban behangolják őket, így az üzembe helyezéshez csak a szükséges, új tartós elem behelyezésére van szükség, és már válthatjuk is a csatornákat a készülékünkön. Az összes szükséges funkció fellelhető mindkét távirányítón, így akármelyiket választjuk, nem lesz minőségbeli különbség közöttük. Ne higgyünk a pletykáknak, az utángyártott távvezérlők ugyanolyan jó hatásfokkal tudnak működni, mint a gyári, márkajelzéssel ellátott társaik.
Ár szempontjából is teljesen mindegy, hogy eredetit vagy utángyártottat vásárolunk, hiszen az árakban nincs nagy különbség a két féle csoport között.

Hogyan tisztítsuk a távszabályozó eszközünket?

Mivel naponta többször a kezünkbe fogjuk a távirányítót, így az évek során jelentős mennyiségű szennyeződés halmozódik fel rajta. Ráadásul nemcsak a külső felülete, hanem a belseje is szennyeződik, hiszen nincsenek hermetikusan lezárva a távvezérlő eszközök.
A távszabályozó eszközök tisztítása minimum fél évente javasolt. A tisztítás korlátozódhat az eszköz külsejére, de ha alaposak akarunk lenni, akkor a belsejét is kezelésbe kell vennünk. Utóbbi csak azoknak javasolt, akik valamennyi elektronikai vénával rendelkeznek, és van türelmük a kütyük szereléséhez.
A laikus felhasználók számára inkább csak a külső tisztítás javasolt. Ennek legegyszerűbb módja tiszta alkoholba mártott pamutronggyal vagy vattapamaccsal lehetséges. A munkát finom, lassú mozdulatokkal végezzük, ne fejtsünk ki nagy erőt, mert azzal károsíthatjuk a távkapcsolónkat, de mindenképpen legyünk alaposak. Az alkoholos tisztítás azért jó megoldás, mert az alkohol elillan. Jó tudni, hogy vizet vagy szappanos vizet semmiképpen ne használjunk a távvezérlőnk tisztítására, mivel a nagyfokú nedvesség károsíthatja a belső tartozékokat. Ha mégis nedvesség kerül a távszabályozó eszközünkbe, akkor hajszárítóval gyorsan orvosolhatjuk a problémát. Természetesen ne várjunk napokat az akció végrehajtásával, mert ha tartósan éri a belsejét nedvesség, akkor már sajnos lehet, hogy menthetetlen lesz az eszközünk.
A távkapcsolónkat semmiképpen ne tegyük ki nagyobb hőhatásnak.

Érdemes-e a távirányítókat javítani?

A legtöbb távkapcsoló eszköz úgy van megkonstruálva, hogy bizonyos idő után már nincs értelme javítani. Ezek közé főleg azok tartoznak, amelyek gumitasztatúrás kivitelben készülnek. Jó tudni, hogy a távvezérlő eszközök csekély részéhez kaphatóak alkatrészek. Tehát ha a mechanikai meghibásodást alkatrészcserével lehetne csak orvosolni, akkor a szervizes felemelt kezekkel fogja visszaadni az eszközünket. Az interneten található házi javítási trükkök nem javasoltak. Mivel a távkapcsolók ára nem olyan horribilis, ezért érdemes azon elgondolkozni, hogy a szervizelés helyett új eszközt szerezzünk be. Ha tanácstalanok vagyunk, akkor kérjük a HDguru szakembereinek segítségét, biztosan jó tanácsokkal fognak bennünket ellátni.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!