OPTICUM távirányító 4

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

OPTICUM távirányító 4

Távirányítók: TV-től az univerzális távirányítóig – egy helyen Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, okosotthon tulajdonos? Elromlott a távkapcsoló? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe

OPTICUM távirányító

Ha beltéri egység távirányító megvásárlását fontolgatjuk, többnyire fontos szempont, hogy megússzuk több távvezérlő kezelését, a felesleges kapcsolgatást. De a nyugalom és az állagmegóvás is fontos lehet. Az biztos, hogy megéri! Tudjon meg többet!


Mire való az Opticum távkapcsoló?

Az Opticum távkapcsoló egy beltéri egység távirányító. Ezért nyilvánvalóan nagyszerűen tudja a beltéri egységet irányítani, például ki- és bekapcsolni, elnémítani vagy váltogatni a csatornák között. Ez tehát az egyik, egyértelmű haszna ennek a fantasztikus készüléknek. Sokan azonban nem kizárólag ezért gondolkodhatnak el egy olyan, univerzális távirányító, beszerzésén, amelyik a beltéri egységet is képes vezérelni. Ezek a praktikus és sokoldalú szerkezetek ugyanis több kényelmi szempontot is képesek kiszolgálni. Minden médiafogyasztó, tévénéző számára felüdülést jelenthet ugyanis, hogy a termék segítségével egyszerre a tv-t és a beltéri egységet is irányíthatja. Sokak számára megváltást jelenthet, hogy nem kell például két, különböző távirányítót kezelni akkor, amikor tévét szeretnénk nézni. Azok például, akik a konyhában néznek tévét egy-egy főzés erejéig, gyakran eltántorodhatnak egy kis kikapcsolódástól, szórakozástól akkor, ha ez két távvezérlő összehangolásával, plusz várakozással és gondolkodással jár. De egy munka után megfáradtan hazatérő, kis kikapcsolódás reményében a beszélő doboz elé huppanó embernek is hatalmas megkönnyebbülést jelenthet, hogy több mozdulat helyett, mindössze egy-két gomb megnyomása után elfeledkezhet egy kicsit a mindennapos stresszről, a gonosz főnökről, a dugóról és arról, hogy már nem volt a boltban kenyér, mire odaért. Ezekkel az utángyártott távirányítókkal ráadásul azt is elérhetjük, hogy egyetlen távszabályozó elég legyen nemcsak a televízió és a beltéri egység, hanem számos más elektronikai eszköz, akár a DVD-lejátszó, magnó, HI-FI és hasonló régi-új kedvencünk irányításához. A beltéri egységhez való távkapcsolót tehát sok esetben nem azért vásároljuk, hogy a beltéri egységnek legyen egy új távirányítója – bár kétségtelenül ez is egy nagyon hasznos szempont. Hanem azért, hogy kényelmesebben élhessünk és kevesebbet kelljen kapcsolgatnunk.

Mikor lehet még praktikus ez a szerkezet?

Egy új távkapcsoló akkor is nagyon hasznos lehet, amikor több szobában, esetleg több tv-készüléket is néz a család. Az is lehet, hogy a konyhában, műhelyben is akad egy televízió, ahova már nagyon kellemetlen lenne folyamatosan járkálni az egyetlen családi távkapcsolóval, így jó, ha van kettő belőle. Nem utolsósorban, a családi béke egyik biztosítéka is lehet az, hogy több távnyomón keresztül, többen, több szobából, önállóan tudjuk irányítani, hogy mit nézünk. Így egyikünk bátran nézheti a focimeccset, másikunk pedig a kedvenc sorozatát, az ifjabbak pedig a meséket.

Vigyázat! Balesetveszély!

A beltéri egységet általában a kábeltévé-szolgáltatótól kapjuk, akik a kábeltévé bekötése napján el is hozzák azt az otthonunkba. Ez egy szuper lehetőség, hiszen használhatjuk a szolgáltató által nyújtott eszközöket. A távvezérlő viszont sajnos a legtöbb családban fogyó eszköznek számít. Elkophat, elhasználódhat, megsérülhet, leeshet a dohányzóasztalról vagy eltűnhet, ha feltettük valamelyik magas polcra. Bizonyos esetekben tehát célszerű lehet inkább egy minimális befektetéssel szert tenni egy új beltéri egységhez való vezérlőre és azt használni. Ezzel rengeteg idegeskedést megspórolhatunk magunknak. Az eredeti távkapcsolót pedig szinte sértetlenül adhatjuk vissza a szolgáltatónak akkor, ha költözés vagy szolgáltató-váltás lesz nálunk kilátásban.

Ha a mostani nem jó, akkor ez miért lenne az?

Előállhat olyan helyzet, amikor a jelenlegi vezérlő nem tudja megfelelően ellátni a feladatát. A digitális átállás óta ugyanis már sokaknak megérett az idő egy új televízió vásárlására, amelyik jobban kielégíti a legmodernebb igényeket. Ekkor pedig lehetséges, hogy új távnyomót is kell beszereznünk annak érdekében, hogy a legtöbb funkcióját élvezhessünk. Erre pedig a legegyszerűbb, leggyorsabb, legkönnyebb és legbiztonságosabb módszer az, ha rendelünk egyet a HDguru webáruházból. Rövid határidejű kiszállítással, kiterjesztett garancia lehetőségével, igény szerinti írásos tanácsadással, részletes leírásokkal, kompatibilitási listákkal és hatalmas kínálattal segítünk kiszolgálni vásárlóink különleges, egyedi igényeit. Keresse ki bátran a tévékészülékéhez és a beltéri egységéhez leginkább passzoló távkapcsolót egyszerűen! Ha pedig nem találja, amit keresett, akkor írjon nekünk nyugodtan egy e-mailt és szívesen segítünk megtalálni a kínálatunkból a leginkább megfelelőt!

Hol találkozhatunk az Opticum márkával?

Az Opticum márkanév a lengyelországi AX Technology nevű vállalat alá tartozik. Az 1990 óta működő Opticum leginkább Németországba exportál, illetve további huszonöt európai országban, a Közel-Keleten és Észak Afrikában is értékesít termékeket különböző partnereken keresztül. Számos műholdvevő, kábelvevő és DVB-T vevő készüléken is fellelhető az Opticum márka logója. Számos tévézést elősegítő kiegészítő is szerepel az Opticum kínálatában. A legnépszerűbb Opticum termékek a különböző vevőkészülékek, földi és műholdas antennák, műholdvevő fejek, TV falitartók, internet rádiók, LED TV-k hotel TV változatban és lakóautókba való változatban, illetve az ezeket összeilleszteni hivatott kábelek és csatlakozók.

Vásároljon ön is Opticum beltéri egység távirányítót és könnyítse meg, tegye kényelmesebbé az életét több szempontból!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!