MEDION távirányító 17

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

MEDION távirányító 17

Távirányítók: TV-től az univerzális távirányítóig – egy helyen Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, okosotthon tulajdonos? Elromlott a távkapcsoló? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe

Rendezés:

MEDION távirányító

Az egyik közkedvelt diszkontlánc áruházában vett TV-t és új vagy több távirányítót szeretne? A HDguru webáruház ebben is tud segíteni! Keresse az eredetit vagy váltsa ki több készülék kiegészítőjét egyszerre! Tudjon meg többet, görgessen lentebb!


Hol találkozhatunk a Medion termékekkel?

A Medion márkanévvel jelzett televíziókkal Magyarországon az egyik legnagyobb diszkont áruház termékei között találkozhatunk. Kedvező áron, jó minőségű készülékhez juthatunk így. Ráadásul, ebben az árkategóriában már nem mellékes szempont, hogy legálisan, garanciával, nyugodt körülmények között vásárolhatunk.

Kedvencünk a középső sor?

Az egyik legnépszerűbb diszkontlánc akcióit sokan követik nagy lelkesedéssel. Sokan már csak úgy emlegetik őket, hogy beugranak az egyik legjobb barátnőjükhöz, aki mindig felvidítja egy kicsit a lelküket. Ez az az eset, amikor elmentünk Lidi nénihez a vásárba és végül a szomszéd Anditól vettünk TV-t. A köznyelvben csak középső sorként emlegetett, kicsit a turkálókra emlékeztető részben időnként ugyanis egy alapvetően élelmiszerboltként megismert üzlethez képest egészen szokatlan termékek is megtalálhatók. Ha éppen nem kell gondosan megtervezni a partra szállást a mozgás-érzékelő beszélő játéklovat és hasonló játékokat kikerülve, és már a fűnyírót is megvettük a kora nyári szezonban, akkor jellemzően TV-kkel vagy hasonló szórakoztató eszközökkel próbálnak bennünket vásárlásra csábítani.

Meg szabad-e venni egy TV-t a középső sorból?

Sokan eshetnek dilemmába azzal kapcsolatban, hogy meg szabad-e venni egy televíziót egy élelmiszerboltból. Igazából a tapasztalat azt mutatja, hogy a termékek megbízható minőségűek, megfelelnek az átlagos magyar felhasználó elvárásainak. Sokan nem tudják, de egyébként egészen jó feltételeket szoktak szabni az áru-visszavásárlással kapcsolatban is, szóval a kockázat is viszonylag alacsony. Bár ez is azt mutatja, hogy a televízióknak és hasonló, távirányítót is igénylő szórakoztató-elektronikai cikkeknek nemcsak a minősége megfelelő, hanem az élettartama is elég hosszú, hiszen nem szokták őket visszavinni az üzletbe. Bátran megvehetjük tehát ezeket a televíziókat. Gondolhatunk arra is, hogy ezeket a termékeket alapvetően a német vagy osztrák célközönségnek készítik, ott pedig sokkal szigorúbbak bizonyos szabályok, előírások és bizony a lakosság is sokkal válogatósabb. Arról meg nem is beszélve, hogy ezeknek a szezonálisan kapható tv-knek az ára is olyan hihetetlenül kedvező, hogy az embernek sokszor tényleg leesik az álla. Tulajdonképpen semmi nem szól tehát az ellen, hogy megvásároljuk ezeket a szuper kis tv-ket, hacsak nem az, hogy későn érünk oda és elkapkodják előlünk.

Mi lehet a gond mégis?

Ezekkel a szezonális, akciós árusításokkal tehát igazából egyetlen fő gond szokott lenni, mégpedig az, hogy elfogynak. Vagy maga a termék fogy el idő előtt, mire odaérünk, vagy pedig alkatrészt nem kapunk hozzá. Egy jó tv mellett pedig a távirányító is fontos. Mi több, a sok használattól hamar elkophat, elhasználódhat, esetleg el is tűnhet. Az is lehet, hogy a konyhából vagy a műhelyből nem szívesen lépnénk be mindig a nappali fehér szőnyegére, ha kapcsolgatni szeretnénk, így inkább megvásárolnánk egy másik távkapcsolót, megkímélve ezzel a szőnyeget és a család idegrendszerét. A HDguru ebben tud segíteni. Széles kínálatunkban többféle távszabályozó is megtalálható, ami kompatibilis ezekkel a televíziókkal. Bár a Medion gyári távirányítót is forgalmazzuk, azzal sem járunk rosszul, ha egy utángyártott távirányítót vásárlunk. Ebben az esetben is kedvező áron juthatunk egy tökéletesen megfelelő készülékhez. Ha pedig az univerzális távirányító mellett döntünk, akkor akár több készüléket is irányíthatunk egyetlen távvezérlő segítségével.

Mit kell tudni a Medion márkáról?

A Medion egy németországi, a lakosság számára elektronikai cikkeket gyártó cég, amelyik a Lenovo tulajdonában áll. A cég Európában, az Egyesült Államokban és az ázsiai, csendes-óceáni területeken is működik. A cég legfőbb termékei a számítógépek és notebook-ok, de ugyanakkor okostelefonokat, tableteket, digitális fényképezőket, televíziókat, hűtőszekrényeket, kenyérpirítókat és fitness-felszereléseket is készítenek. A Medion termékek Ausztráliában és az Amerikai Egyesült Államokban kizárólag bizonyos áruházláncokban kaphatók. Ezek közül az egyik a hazánkban is ismert és kedvelt élelmiszer-diszkontlánc, a másik pedig egy szórakoztató-elektronikai termékeket értékesítő üzletlánc. A Medion néhány termékét Tevion márkanév alatt értékesítik az előbbi üzletlánc saját márkás termékeként. Ezek leggyakrabban DVD-lejátszók, amelyeket tehát szintén nyugodtan megvásárolhatunk, új távkapcsolót pedig a HDguru webáruházban vehetünk majd hozzá. A Medion egyébként korábban a laptopjait is hasonló úton tette pénzzé, azokat Észak-Amerikában és Kanadában árulták más áruházláncok. Európán belül az Egyesült Királyságban is számos különböző, népszerű áruházlánc forgalmazza a Medion termékeit. Úgy tűnik tehát, a márkának bevált ez a fajta értékesítés, ezért a jövőben is lehet, hogy ilyen formában célszerű keresni őket. Bár az is igaz, hogy Kínában a Medion termékek továbbra is a Lenovo márkanév alatt kerülnek értékesítésre. A lényeg, hogy a Medion termékeket viszonylag könnyen felismerhetjük akkor, ha a sorozatszámban megtaláljuk az „MD” vagy az „LT” rövidítést.

Vásároljon ön is bátran a szezonális akcióban Medion tévét, a kiegészítők, távkapcsoló beszerzését pedig bízza az év minden szakában a HDguru webáruházra!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!