LG távirányító 105

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

LG távirányító 105

Távirányítók: TV-től az univerzális távirányítóig – egy helyen Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, okosotthon tulajdonos? Elromlott a távkapcsoló? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe

Rendezés:

LG távirányító

Csúcsminőségi LG televíziójához keres megfelelő távirányítót? Eredeti gyári távirányítóra vagy univerzális mindent vivő távkészülékre van szüksége? Jó helyen jár. Nálunk biztosan megtalálja. Válassza ki a megfelelőt a kompatibilis listák alapján.


Ebben a kategóriában, kifejezetten LG távirányítókat talál: LG tévékhez, LG házimozi rendszerhez és LG DVD-hez.

LG a globális elektronikai cég

Az LG filozófiája már a szlogenjükben és a futurisztikus logójukban is megmutatkozik. Szlogenjük: a „Life’s Good” magyarul „Az élet szép” kiválóan jelképezi hozzáállásukat a világhoz. Elhatározták, hogy termékeikkel világvezető céggé akarnak válni, és kitartó munkával, sok-sok fejlesztéssel, az emberekhez való hozzáállásukkal el is érték ezt. Alapértékeikhez tartoznak az őszinteség, az emberek igényeinek folyamatos megismerése, és ezen igények kiszolgálása minőségi, innovatív termékekkel. Az állandó fejlődés mellett tették le voksukat. Az úttörő technológiák révén, sok olyan terméket vezettek be, amiben ők voltak az elsők. Új technológiákat alkalmaztak a mobil eszközök és a digitális televíziók területén. Kijelenthetjük, hogy ezen a területen a 21. század globális cégeként működnek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az LG Electronics több mint 100 leányvállalatot tart ellenőrzése alatt, majdnem 74 000 alkalmazottal.

LG a szép életért

Vásárlóiknak olyan termékeket kínálnak, melyekkel új élményekhez juthatnak, ezzel segítve elő, hogy jobb életet éljenek. De a jobb életet elősegítik karitatív tevékenységgel is. Számos olyan projektben, rendezvényen részt vesznek, ahol adományokkal segíthetik a rászorulókat. Az LG a fókuszba a rászoruló gyermekek támogatását helyezte, így különböző módon gyermekkórházakat, óvodákat támogat.

Az LG vezetési alapszabálya az „értékteremtés az ügyfelek számára” és a „tiszteleten alapuló vezetés” filozófiájának terjesztését foglalja magába. A szabad piacgazdaság tiszteletére alapozva arra törekszik, hogy a közösség javát szolgálja és a „nyerni csak a szabályok betartásával” alapelvet vallja. A cég minden dolgozója ígéretet tesz, hogy mindig tiszteletre méltóan viselkedik és értékítéleteit a vállalat Etikai Kódex-ével összhangban hozza meg.

LG újdonságot mindenkinek

Mindezek bizonyítják, hogy az LG termékek a legmagasabb minőséget képviselik, a legmodernebb technológiával készülnek, mert igyekeznek a vásárlóknak olyan eszközöket nyújtani, amivel a legjobb, legszebb élményt el lehet érni, hogy a vásárlóiknak is szép legyen az élete.
Az LG háztartási elektronikai eszközök, IT termékek, klímák és szórakoztató elektronikai cikkek gyártásával és forgalmazásával igyekszik megszépíteni és megkönnyíteni ügyfelei életét.
Termékeik könnyen kezelhetőek, modern formatervezésűek és energiatakarékosak. A technika legújabb vívmányait kapjuk a kezünkbe, ha egy LG terméket vásárolunk, legyen az egy klíma berendezés, televízió vagy egy távirányító.

E kategória termékei az LG távirányítók. Van köztük gyári, utángyártott és univerzális távirányító is.

Mi a különbség az LG távirányítók között?

Az LG gyári távirányítónál nincs szükség semmiféle beállításra vagy hangolásra, mert amint kézhez kapta már használhatja is. Csak be kell rakni a lehetőleg új és tartós elemeket és egyből be is kapcsolhatja vele az LG televízióját. Az elem nem tartozék a távirányítóhoz, de webáruházunkban elemet is tud rendelni. A távvezérlőn megtalálja az összes funkciót, az összes gombot az eredeti helyén. Külön használati útmutatót nem küldünk a távirányítóhoz, mert a TV készülékhez kapott használati útmutatóban minden leírást megtalál a távirányítóról is. Éppen ezért ha csak lehet, válasszunk eredeti távirányítót!

Viszont ha erre nincs lehetőség, akkor válasszunk olyat, ami a leginkább hasonlít a cserélni kívánt eszközre. Az utángyártott távirányítók között biztosan megtalálja a megfelelőt, amit megkönnyít a termékoldalon található lista is. Ebből kiderül, hogy az adott távirányító mely tévékkel kompatibilis. Az utángyártott LG távszabályozó hasonló az eredetihez, funkcióját illetően ugyanolyan. A gombok is ugyanott vannak, mint ahol a gyárin, csak nincs rajta a az LG márkajelzés. Ezt sem kell beállítani. Az elemek behelyezése után már kapcsolhatunk is kedvenc műsorunkra.

Az LG univerzális távirányító nem csak TV-t és beltéri egységet tud irányítani, hanem a házimozi rendszert is. A gomb kiosztásban és külalakban viszont eltérhet. De ha megszokta az új elosztást, akkor ez már fel sem fog tűnni.

Kapható még DVD-hez távirányító?

A válaszunk igen. Áruházunk széles távirányító kínálatában igyekeztünk minden távirányítású készülékhez biztosítani távkapcsolót. Böngéssze át az oldalt vagy keressen rá egyenesen a keresőbe beírva a távirányítani kívánt készülék márkáját.
Sokak által már idejétmúlt a DVD lejátszó, de miért is dobnánk ki, ha még működik? Azért mert már nem divatos? De nagyon sok szép emléket DVD-n örökítettünk meg. A lagzink is DVD-n pihen a polcon, és milyen jó mulatság lehet újra belenézni, például rég nem látott barátokkal, főleg olyanokkal, akik ott is voltak az esküvőnkön. De az unokáknak is nyugodtan megmutathatjuk. Jó móka már a készülék ismertetése is, de ha meglátják szüleik gyermekkorban készült filmkockáit, nem marad el az öröm és a mosoly, az biztos.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!