JVC távirányító 16

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

JVC távirányító 16

Távirányítók: TV-től az univerzális távirányítóig – egy helyen Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, okosotthon tulajdonos? Elromlott a távkapcsoló? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe

Rendezés:

JVC távirányító

A JVC VHS kazettái már a szekrény mélyén lapulnak? A videokamerát sem sűrűn használja, de a JVC televízió még mindennapos társa? Ha a hozzá kapott távirányító már nem az igazi, akkor vásároljon nálunk újat hozzá, hogy könnyű legyen a távirányítás!


A magyar zenehallgatóknak a JVC márkáról azonnal a VHS kazetta, a felvevő készülékek és a deck jut az eszükbe még mindig. Biztosan mindenkinek lapul a szekrény vagy a fiók mélyén egy rég elfeledett JVC kazetta. Az is lehet, hogy már a pincében vagy a padláson alussza örök álmát egy doboz legalján.

De mit is gyárt még a JVC?

Természetesen a hang- és képtechnika fejlődését végigkövetve, beszálltak minden innovációba. Sokaknak van már és még JVC televíziója is, természetesen JVC távirányítóval. Ennek kapcsán mi is itt a HDguru oldalán, számos JVC távirányítóval tudunk szolgálni, ha már esetleg megkopott vagy elromlott az eredeti távirányító. De utángyártott távirányítót és univerzális távirányítót is kínálunk. Válassza ki a JVC televíziójához megfelelő távirányítót az online felületen könnyedén, és hamarosan otthonába szállítjuk, hogy utazni se kelljen érte.

Mi a különbség a távirányítók között?

A gyári távirányító értelemszerűen az TV-készülékhez eredetileg készült távvezérlő. Az utángyártott változat azonos vele, csak a márkajelzés nem szerepel rajta. Az univerzális távszabályozó pedig, mint ahogy a neve is mutatja többcélú eszköz. Egyetlen távirányítóval lehet több hasonló funkciójú készüléket is vezérelni, mint például a TV-t, az erősítőt vagy a beltéri egységet, hiszen ezeknek az elektronikai szerkezeteknek az alap gombkiosztása azonos. Mindegyiken van le- és felhangosító gomb, csatorna vagy funkcióváltó gomb, ki- és bekapcsoló gomb. Az egyéb speciális funkció gombokat pedig csak a megfelelő eszköznél kell használni. A készülékek közötti váltás bizonyos kód beírásával történik.

Mindegyikre van garancia?

Természetesen mindegyik távirányítóra 1 év garanciát vállalunk, legyen az a gyári, utángyártott vagy univerzális változat. Ha a sok távirányító közül esetleg rosszat választott, 14 nap elállási joga is van. Visszavesszük a távirányítót és visszafizetjük a vételárat vagy segítünk megfelelő távkapcsolót választani.

Üzemképes állapotban kapom kézhez a távirányítót?

Üzemképes állapotban kapja, abból a szempontból, hogy nem kell beállítani, kódolni, de az elem egyik távirányítóhoz sem tartozék. Szükséges tehát elemet rakni a távkapcsolóba és már működik is. Javasoljuk, hogy új tartós elemet rakjon az eszközbe és később se üzemeltesse régi használt elemmel, mert kifolyhat és tönkre teheti a távirányítót. A szükséges elemeket webáruházunkból is megrendelheti a JVC távirányító rendelésekor, így egy szállítási költséggel mindent egyszerre megkap.

JVC a felvételek királya

Lassan 100 éves lesz a japán JVC márka, amit Victor Company of Japan Limited néven alapítottak 1927-ben. A kezdetekben fonográfokat és felvevőket gyártottak, de ahogy az elektronika ipara fejlődött és újabb elektronikai termékek kerültek piacra a JVC is bekapcsolódott a gyártásba és a fejlesztésekbe. Rádiókat forgalmaztak és az első Japán TV-t is létrehozták 1939-ben. A felvevők és a felvételi technológiák fejlesztésével továbbra sem álltak le, így a szalagos felvevőktől, a sztereó rendszereken át, a digitális felvevők létrehozásában mindig élen jártak. Több termékük világelső darab volt a piacra dobásakor. Ők vezették be elsőként Japánban az elektromos orgonát, az első sztereó rendszert, az első kvarc-szervo bakelit lemezjátszót. Világelső volt metál kazetta kompatibilis deckjük, a kétfejes videójuk és az első hordozható VHS rendszer is a nevükhöz fűződik. 1974-ben piacra dobták a világon elsőként a hordozható színes televíziót is, 1991-ben pedig már széles képernyős TV-t gyártottak.

A legkisebben is a legnagyobbak

1982-ben bemutatták az akkori piac legkisebb és legkönnyebb VHS-C videokameráját, 1994-ben már HD kamerát, majd 1996-ban a még kisebb, még könnyebb digitális videokamerát is. 2001-ben ezt is felülmúlták vagy mondjuk úgy, hogy alulmúlták? Minőségben nem adták alább, de méretben mindenesetre alulmúlták, mert elkészült az akkori világ legkisebb digitális kamerája. Ebben az évben az angol piacra is beléptek VHS felvevőikkel és a világon az első nagy teljesítményű állókép funkciókkal rendelkező kamerát is a nagyközönség elé tárták.

VHS egyenlő JVC

1975-ben a JVC fejlesztette ki a VHS kazetta rendszert, ami a következő évben már szabvány lett, majd egyből piacra is dobták az első VHS rendszerű videomagnót. A 80-as években sem tétlenkedtek, jöttek a VHS videofilmek, a szuper A osztályú erősítő a Hifi VHS rendszerben, a Super VHS formátum, az SVHS lejátszók és kamerák. Következett a Telekommunikációs karaoke rendszer kifejlesztése, a Digitális Szatellit felvevő, a kombinált VCR/Videó merevlemezes felvevő, a plazmaképernyő, a projektoros televízió bemutatkozása. 2000-ben Európa legjobb házimozi rendszerével még díjat is nyertek, pedig csak 2 évvel később fejlesztették ki az új technológiát, a 6.1-es térhangzást a házimozi rendszerekbe.

A fenti „leg”-ekből is látható, hogy a JVC nem állt meg a VHS kazetta szintjén. Együtt haladt a korral. Ezért JVC készülékeit óvja és védje, mert ikonikus darabokat tudhat a magáénak. Azért pedig, hogy a minőségi élettartamuk minél hosszabb legyen, vásárolja meg hozzájuk a megfelelő JVC távirányítót oldalunkról, így a minőség és a kényelem kéz a kézben fog járni.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!