FUNAI távirányító 11

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

FUNAI távirányító 11

Távirányítók: TV-től az univerzális távirányítóig – egy helyen Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, okosotthon tulajdonos? Elromlott a távkapcsoló? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe

Rendezés:

FUNAI távirányító

Fontos önnek a japán precizitás, a széles termékpalettával rendelkező gyártó, aki számos híres márkának is besegít, mégis olcsó? Akkor nem véletlenül döntött a Funai mellett! Élvezze tovább a televíziózás élményét egy új távirányító megvásárlásával!


Biztos, hogy mindenki ugyanarra vágyik?

Tengerparti luxusnyaralás, iszogatós partik, elegáns bálok vagy hangos fesztiválok? Siker, pénz, csillogás vagy legalábbis ennek látszata? Haverok, buli, narancsízű szénsavas üdítőital? Tömeg, zaj, udvarias csevegés, semmitmondó, felszínes csacsogás? Vajon mindenkinek ez jelenti a valódi kikapcsolódást? A társadalom ezt diktálja, de nem biztos, hogy érdemes a tömeg után menni. Főleg akkor, ha ehhez nemcsak nincsen kedvünk, de esetleg az erőforrásaink sincsenek meg hozzá.

Kinek való a távirányító?

Sok ember él a Földön, ezért nem csoda, hogy különbözőek is vagyunk. Nem mindenki leli önfeledt örömét a nagy tömegben és a társaságban, de sokan nem is tudnak igazán kikapcsolódni akkor, ha a lehetőségeikhez képest túl sok pénzt kell költeniük. A televíziót sokan lenézik, pedig csak tudni kell okosan hozzáállni. Egy könnyű, szórakoztató műsor, egy ismeretterjesztő dokumentumfilm vagy természetfilm, egy kedves, családi film biztosan nem okozott még senkiben maradandó károsodást. Talán a híreket sem muszáj csak a tv-ből ismerni és a reklámokat sem kell elhinni. Ettől még sokak számára pihentető lehet egy nyugis este akár a családdal vagy párunkkal, akár egyedül, például egy vicces sorozat vagy film társaságában. Bármit ehetünk, készíthetünk vagy rendelhetünk hozzá, amihez csak kedvünk van. Senki nem fog megszólni akkor sem, ha nem kisestélyiben ülünk a tv előtt vagy utána az asztalnál. Ha tehát elromlott a távirányító, ne dobjuk ki a tévét! Tartsuk meg, hiszen mindig jól jöhet egy hosszú, fárasztó munkanap után egy ilyen nyugis este. A televízióhoz inkább vásároljunk egy új távszabályozót, ha régi elromlott, eltűnt vagy megsérült!

Néhány érdekesség a japán Funai márkáról

A Funai cég neve sokunknak lehet ismerős, hiszen Magyarországon is évek óta a minőség, megbízhatóság, hosszú élettartam és a precízen, pontosan elkészített apró alkatrészek megtestesítője. A japán szórakoztató elektronikai termékeket gyártó cég székhelye Daitoban lelhető fel, ahol egy impozáns, a cég nagyságát, mégis letisztult egyszerűségét, illetve a munkájukba vetett alázatukat szimbolizáló gyönyörű épületben helyezkedik el, itt található a székházuk. A cég első éve 1961, tehát egy igen változatos és különleges időszakban döntöttek úgy az alapítói, hogy megvalósítják az álmaikat és belevágnak valami igazán merészbe, ami persze a romantikus leányi és ifjúi álmok beteljesedése mellett jelentős profitot is hoz nekik. Leányvállalatuk 1991-ben jött létre az Amerikai Egyesült Államok területén, a Funai Corporation, Inc. nevet kapta. A leányvállalat a Sylvania, az Emerson Radio, a Magnavox, a Pye és a Symphonic termékeit forgalmazta.

Amikor az is Funai, amiről nem gondolnánk…

A Funai egyébként más cégek számára is gyárt termékeket, jellemzően televíziókat, illetve videólejátszókat, valamint videófelvevőket. Ezt a licenckonstrukciót egyébként OEM rendszernek is nevezik, ami az Original Equipment Manufacturer rövidítése. Tehát az egyik vállalat megvesz egy másik cégtől egy terméket, majd pedig azt a sajátjaként adja tovább. Ilyenkor gond szokott lenni azzal, hogy milyen márkanevet használhat az adott termék. A Funai valószínűleg lemondott a jogai nagy részéről, hiszen a cégek a saját nevük alatt forgalmazhatják azokat a termékeket, amelyeket eredetileg a Funai gyártott, csak megvásárolták tőlük. Nem is tudjuk tehát sokszor feltétlenül, hogy nem egy Funai televízió és távkapcsoló van-e a birtokunkban, hiszen más márkanév szerepel a készülékünkön. Hogyha például Sharp, Toshiba, Denon készülékeket vettünk, akkor lehet, hogy valójában a Funai csodálatos gyártmányát tartjuk éppen a kezünkben vagy a tv-állványunkon. Ha pedig nyomtatót vásároltunk a Dell és a Lexmark márkákból vagy digitális kamerákat a Kodaktól, akkor is gondolhatunk arra, hogy lehet, hogy valójában a Funai gyártotta a termékünket.

Mikor döntünk jól?

Ahogyan sok más távirányító esetében, úgy a Funai távirányítóknál is előfordulhat, hogy nem kapható már a kínálatban a régebben megvásárolt televízió-készülékünkhöz vagy más szórakoztató-elektronikai cikkünkhöz a gyári távirányító. Ez tulajdonképpen jó hír, hiszen azt jelenti, hogy olyan hosszú ideig volt hű társunk szeretett készülékünk, hogy időközben már talán egy másik változatra tért át a cég. Érdemes tehát megtartani még sokáig, hiszen ma már gyakoribb cseréhez vannak tervezve a televíziók. Nem biztos, hogy az újabb készülék tovább fogja bírni. Nyugodtan megvásárolhatjuk az utángyártott távirányítót, hiszen ezek is kiváló minőségűek és szakértők által, gondosan ellenőrzött termékek között szerepelnek. Jó befektetésnek bizonyulhatnak az univerzális távirányítók is, hiszen a segítségükkel akár több eszköz vezérlését is megoldhatjuk. Ezeknek a típusoknak ráadásul sokszor méltatlanul elfeledkeznek arról a fantasztikus előnyéről, hogy esetükben a behangolás vagy betanítás szinte észrevétlenül megtörténik, hiszen annyira kis időt kell rá fordítanunk.

Ne higgye, hogy a televíziózás fölött eljárt az idő! Használja józan ésszel, mértékkel és felelősséggel és élvezze a nyugodt, kiöltözéstől és udvariaskodástól mentes kikapcsolódás élményét! Ha pedig elromlott a távirányító, akkor vásároljon nálunk könnyen és gyorsan egy újat!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!