CLATRONIC távirányító 7

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

CLATRONIC távirányító 7

Távirányítók: TV-től az univerzális távirányítóig – egy helyen Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, okosotthon tulajdonos? Elromlott a távkapcsoló? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe

CLATRONIC távirányító

A Clatronic márkát sokan kedveljük, hiszen családbarát, elérhető áron forgalmaz hasznos eszközöket. Ne dobja ki készülékét, ha csak a távirányító romlott el! Ne keseredjen el, ha a szervizek nem fogadják! Vegyen újat nálunk egyszerűen, gyorsan!


Megvehetünk-e egy új távirányítót, ha spórolnunk kell?

Érdekes kérdés, hogy lehet-e spórolni vagy költséget csökkenteni úgy, hogy éppen valamit vásárolunk. Hiszen az kiadás az kiadás ugye, akárhonnan is nézzük. Ha valamit megveszünk, akkor pénz kerül ki a pénztárcánkból – akár valóban készpénzről beszélünk, akár a bankszámlánkról emeltük le az összeget látszólag láthatatlan formában. Na de, spórolhatunk-e akkor, ha költünk? Például egy új távkapcsoló esetében. Nyerünk-e például azzal, ha pusztán egy maximum párezres kiadással visszaadjuk egy több-tízezer forintos vagy akár egy százezer forint fölötti termék életét? Ha pedig egy alapvetően olcsó készüléket választottunk, ahol, kimondva vagy kimondatlanul is számítottunk rá, hogy esetleg hamarabb tönkre fog menni, megéri-e egy új távszabályozó vásárlásával bajlódnunk?

Mit nyerünk akkor, amikor látszólag veszítünk?

Gondoljuk át tehát, hogy mekkora befektetéssel mennyi nyereségre tehetünk szert! Ha szinte pillanatok alatt, mindössze negyed órányi idő rászánásával, kényelmesen, ideális hőmérsékleti viszonyok mellett, kevés pénzből meg tudjuk oldani egy új távnyomó megvásárlását anélkül, hogy autóba kellene ülnünk vagy buszra kellene szállnunk és meg kellene oldanunk a családunk egész napjának logisztikáját, jól járunk-e? Ha az így megszerzett távirányítóval például újra tudunk reklámmentes, színvonalas meséket mutatni a gyermekünknek a nyári kánikulában, a téli dermesztő hidegben vagy a szakadó esőben, akkor talán a pénzben mérhető nyereség mellett az idegeskedés és a hisztizés nélküli időszak élménye is pozitívumnak számíthat. Ha beérjük otthon egy minőségi dokumentumfilmmel az olcsó tv-nken – esetleg némi mikrohullámú sütőben pattogatott kukorica és házi limonádé társaságában – egy családi mozilátogatás helyett, akkor nemcsak a távirányító ára térült meg többszörösen, hanem akár egy olcsóbb tv-készüléké is. Persze a televízió csak az egyik legegyszerűbb, legkézenfekvőbb példa, hiszen egyébként számos más készülékhez is létezik távkapcsoló. Sőt, egy univerzális távirányító beszerzésével akár egyszerre több készüléket is irányíthatunk, mi több, bizonyos esetekben a behangolást is megspórolhatjuk.

Kiknek előnyös a Clatronic márka?

A Clatronic márkát sokan ismerjük és szeretjük, hiszen az átlagos vagy akár az átlag alatti jövedelemmel rendelkező magyar családok számára is kínál vásárlási lehetőségeket. Érdekesség egyébként, hogy bár hazánkban leginkább a kedvező árú termékei ismertek, de alapvetően a cég igyekszik egy nagyon széles termékpalettát létrehozni. Ez azt jelenti, hogy a legolcsóbb termékektől kezdve, a középkategóriás termékeken át, egészen a luxus termékekig nyújt lehetőségeket a vásárlásra és az életünk könnyebbé, jobbá, kényelmesebbé, boldogabbá tételéhez. A Clatronic márka egyébként jól ismert és bejáratott márkának számít a cseh és szlovák lakosság körében. Legnépszerűbb termékeik az egyszerű, könnyen kezelhető, klasszikus háztartási eszközök. Ilyen például a kávéfőző, a vízforraló, a szendvics-sütő vagy a hajszárító. Ha tehát a praktikus, gyakori használatra, nyüstölésre való, család mellett is bátran használható termékek híve, akkor önnek is érdemes megtartania a Clatronic készülékeit, hiszen azok még hosszú időn át hű társai lehetnek például egy új távirányító jóvoltából.

Nem találom a Clatronic márkát a kínálatban! Mit tehetek?

Ha esetleg a Clatronic készülékéhez nem sikerül gyári távirányítót találnia, akkor sem kell kétségbeesnie! Hiszen az utángyártott távirányítóink is minden igényt kielégítenek, ráadásul kompatibilisek lehetnek az ön Clatronic készülékével is. Érdemes áttekinteni az úgynevezett kompatibiltási listát, amelyikből kiderülhet, hogy pontosan milyen típusú eszközökhöz lehet jó az adott távkapcsoló. Nem feltétlenül teljes még mindegyik listánk, ezértha gondolkodóba esett, akkor ne habozzon elküldeni részünkre a készüléke minél pontosabb adatait és szívesen segítenünk kitalálni, hogy melyik távvezérlő lehet az ön számára a leginkább megfelelő! Ha pedig mégsem válik be esetleg valamiért a távnyomónk, akkor természetesen nyugodtan élhet a garancia lehetőségével és visszaküldheti azt. Ekkor természetesen visszakapja a termék árát.

Most jön az apró betűs rész…

Ezt persze, nem gondoltuk komolyan, hiszen nálunk azok a részek, amelyeket máshol apró betűvel tüntetnek fel, csupa nagybetűvel szerepelnek. Mindannyiunk érdeke ugyanis, ha bizonyos dolgokkal tisztában legyünk. Jó tudni például, hogy a távirányítókat elem nélkül szállítjuk, ezért érdemes időben gondoskodni a megfelelő elemről. Érdemes figyelni a termék rendeltetés-szerű használatára, hiszen ekkor tudjuk érvényesíteni az egy év garanciát. Nem biztos, hogy talál majd nyomtatott használati utasítást a távirányítókhoz, de ekkor sem kell megijedni. Ugyanis a tv-hez írt használati utasításban minden benne van a távvezérlő használatáról is. Ha pedig ez már esetleg elkallódott volna az idők során, akkor az interneten is rengeteg segítséget talál. Ezeket a költség-csökkentő lépéseket azért tesszük, hogy ön minél olcsóbban és gyorsabban juthasson új távkapcsolóhoz.

Hosszabbítsa meg tehát Clatronic készüléke életét bátran egy új távirányítóval!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!