BLAUPUNKT távirányító 7

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

BLAUPUNKT távirányító 7

Távirányítók: TV-től az univerzális távirányítóig – egy helyen Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, okosotthon tulajdonos? Elromlott a távkapcsoló? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe

BLAUPUNKT távirányító

Az európai ember számára az európai logika szerint készült műszaki cikkeket könnyebb lehet kezelni. Sokak választása eshet ezért a Blaupunkt termékekre. Ha szeretné, hogy még tovább hű társa maradhasson, vásároljon hozzá egy új távirányítót is!


Amit talán nem tudtunk még a Blaupunkt-ról

A Blaupunkt termékek sok ember számára viszonylag újabb termékekként kerültek a köztudatba. Kevesen tudják, hogy a cég már 1924 óta létezik. Akkoriban a rádió még újdonságnak számított, így már az is kuriózum, hogy ez a cég a kezdetektől ebben az iparágban tevékenykedik: szórakoztató-elektronikai cikkeket gyárt, mellette természetesen folyamatosan fejleszti is a termékpalettáját. A név jelentése egyébként „kék pont”, amely a márka logójában is szerepel. A kék pont nagyon hamar a kiváló minőség szimbólumává vált hazájában. Népszerűségéhez az is hozzájárulhatott, hogy minden egyes alkatrészt alaposan teszteltettek a technikusaikkal, így is garantálva a kifogástalan működést. Így történhetett, hogy 1959-ben már túl voltak az egymilliomodik autórádió eladásán is. 1996-ra elérték, hogy a termékeik – amelyekből addigra egy széles termékpaletta gyűlt össze a szórakoztatóipar területén – a világ több mint ötven országában kaphatóak lehessenek. 2015-ben a Blaupunkt az évszázad márkájának járó elismerést szerzett Németországban.

Mit tudunk tenni, ha elromlott a távirányító?

Hétköznapi emberként, nem műszaki zseniként gyakran gondolkodóba eshetünk. A távkapcsoló meghibásodásakor ugyanis első gondolatunk talán az lehetne, hogy felkeresünk egy szervizt. Sokszor azonban azt tapasztaljuk, hogy a háztartási gépszerelő műhelyek dolgozói nagyon elfoglaltak, ki sem látszanak a munkából, ezért sokszor már maga a kapcsolatfelvétel is nehézkes lehet velük. Ilyesmi kisebb munkákat, mint egy távszabályozó javítása, pedig az esetek többségében nem valószínű, hogy el fognak vállalni. Az indok egyrészt általában tényleg az, hogy ez nagyon kis munka számukra. Gyakran pedig egy új távkapcsoló vásárlásával egyszerűen anyagilag is jobban járunk.

Nem is beszélve arról, mennyivel kényelmesebb otthonról, néhány kattintással megrendelni egy új távszabályozót, mint szervizekbe járkálni, telefonálgatni, időpontokat kérni majd pedig aggódni a bizonytalan végösszeg miatt. Sajnos, az igazsághoz pedig az is hozzátartozik, hogy egyes távirányítók javítása nem is igazán, esetleg csak túl körülményes úton lehetséges. Ilyenek például a kapunyitó távirányítók. Nem érdemes tehát bajlódni a legtöbb esetben a javítással, hiszen, azon túl, hogy rengeteg időt, energiát takarítunk meg a vásárlással, nem kell utazni és idegeskedni sem.  Végül pedig lehet, hogy a pénztárcánk sem lesz vékonyabb. Ezen felül pedig egy szép új, nem kopott és használt felületű távkapcsoló birtokosai is lehetünk, amelyik minden kétséget kizáróan jobb esztétikai élményt fog nyújtani elődjénél.

Mennyire bonyolult dolog lehet betanítani egy új távvezérlőt?

Sokan tartanak attól, hogy az új távnyomót nehéz lesz betanítani, illetve esetleg nagyobb műszaki tudást igényel majd a használatba vétele. Ha esetleg nem vagyunk műszaki szakemberek, biztosan sok hasonló kétely merülhet fel bennünk. Semmiképpen sincsen ok azonban az aggodalomra, még akkor sem, ha nem sikerül már beszerezni egy új, gyári távirányítót, hanem más megoldással kell beérnünk. A tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy az új készülék betanítása a pontosan meghatározott instrukciók alapján maximum egy órát szokott igénybe venni az életünkből még akkor is, ha nem vagyunk rutinosak a műszaki cikkek üzemeltetésében. Szakembert hívni ehhez nem szükséges, hiszen a felhasználó számára egyszerűen követhetőek az utasítások.

Milyet érdemes választani?

Amikor nem sikerül beszerezni az eredeti távkapcsolót, akkor is gyakran kétségbeeshetünk, hiszen úgy gondolhatjuk, csak az jelenthet tökéletes megoldást a problémánkra. Jó hír azonban, hogy az utángyártott távirányítók ma már kiváló minőségben készülnek és minden elvárásnak megfelelnek, ráadásul pontosan képesek helyettesíteni a másik gyárból kigurult társaikat. Webáruházunkban pedig gondosan ügyelünk arra, hogy csakis hozzáértők által válogatott, gondosan ellenőrzött, a legmodernebb technológiával, a legnagyobb tapasztalattal és szakértelemmel gyártott termékek kerülhessenek a virtuális polcainkra. Célszerű lehet még számításba venni az univerzális távirányító által nyújtott lehetőségeket is, hiszen ez a megoldás praktikus lehet például akkor, amikor egyszerre több készülékhez is lenne távkapcsolóra szükségünk.

Miért szeretjük a Blaupunkt termékeket?

Nyilvánvalóan a németes precizitás, pontosság és megbízhatóság kell, hogy a sor elején szerepeljenek akkor, amikor a Blaupunkt márkára gondolunk. Fontos szempont még, hogy a termékek az európai szabványoknak megfelelően készültek, európai logikával és észjárással, amely nagyban leegyszerűsítheti azok megismerését és megértését az európai ember számára. Mivel ma már a kínálatuk is széles, valamint a jól ismert áruházakban is megtalálhatók a termékeik, így nem véletlen, hogy sok család otthonába költöztek be ezek a megbízható háztartási és szórakoztató-elektronikai cikkek. Számos autóban található a meg a megfizethető árú és praktikus Blaupunkt autórádió, de egyébként a fűnyíróktól kezdve az autós GPS-eken át a vasalókon, konyhai robotgépeken, robotporszívókon, okostelefonokon, tableteken és házimozi-szetteken keresztül még rengeteg terméket forgalmaznak ebből a márkából.

Vásároljon ön is Blaupunkt távirányítót és irányítsa készülékei életét a németes precizitás segítségével!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!