Távirányító 570

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Távirányító 570

Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, projektor, robotporszívó, infrafűtés vagy okosotthon tulajdonos? Elromlott a távirányító? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe a dolgokat!

Rendezés:

Ugye milyen jó, a távirányító?!

Mindenütt jó, de legjobb otthon – vagy az irodában. Akkor is jó, ha mind a kettő egy helyen van és tombol a home office vagy éppen mindegyik gyerek a családban. Egyszerre mindent egy- két kézben tartani márpedig lehetetlen. Szerencsétlen háziasszonyok és háziemberek a nagymamát sem hívhatják mindig segítségül, így nem marad más, mint olyan asszisztenciához fordulni, akin nem fog még egy vírus sem kifogni. Támadnak a robotok vagy inkább segítenek? A kérdés meredek, de a válasz most mindegy, hiszen más megoldás nincsen. Próbáljuk elhessegetni a tudatunkból a robotos disztópiákat és az idegrendszerünk további károsodásának megakadályozása érdekében használjunk robotizált, távirányítóval működő eszközöket!

Milyen eszközökhöz lehet jó a távirányító?

Minden család életét megkönnyíti például a távirányítóval működő robotporszívó, de akár csak egy távirányítós redőny, villanykapcsoló vagy garázskapu is óriási segítséget jelenthet. Amikor minden percnyi időnyereségért hálásak vagyunk, amikor mély, már-már meditációnak is beillő sóhajtással tudjuk nyugtázni, hogy sikerült megakadályoznunk a kutya kiszökését – a konyhából, a távirányító közreműködésével –, az akár a sok lemondásért, amivel a kutyatartás jár, kárpótol. Bizony, nemcsak a televíziónak, videónak, magnónak, CD- vagy DVD-lejátszónak van távirányítója. Igen, bátorkodunk ezeket, ha kicsit inkább zárójelben is de, mégiscsak megemlíteni, hiszen nemcsak a húszéveseké a világ, ahogy a dalszöveg tartja: bizony, az idősebbeknek, de még a középkorúaknak is bőven akad otthon olyan készüléke, amelytől, érthető okokból, nem szívesen válnak meg. Így jó hírünk van számukra, hiszen a webáruházunk hatalmas távirányító-választékában biztosan találnak majd olyat, amelyik visszaadhatja kedvenc eszközeik régi életét! Akár régi, akár új eszköz tehát, a távirányító megnöveli minden kütyü nyugdíj-korhatárát. A robotok pedig még csak nem is fognak ez ellen tüntetni vagy lázadni, amíg a távirányítóval tökéletesen tudjuk őket irányítani.

Hányféle távirányító létezik?

A távirányítóval működtethető készülékek sokaságának hála, a távirányítóknak is széles a kínálata. Egy profi és alapos webshopban szinte minden eszköznek van külön távirányítója. Ha pedig még sincs, utángyártottból áll rendelkezésünkre jó pár.

Eredeti vagy utángyártott távirányító lehet a legjobb megoldás?

Webáruházunk hatalmas kínálatában rengeteg távirányító megtalálható, amelyet a magyar háztartások átlagos igényei alapján igyekeztünk összeállítani. Közel hatszázféle, különböző méretű és típusú, változatos anyagú és színvilágú távirányító közül választhatunk. Ha csak tehetjük, érdemes kikeresni azt az eredeti távirányítót, amelyik leginkább hasonlít a kiváltani kívánt eszközre. Ha azonban erre nincs lehetőségünk vagy esetleg több távirányító is hiányzik és spórolni szeretnénk, akkor jó megoldás lehet az utángyártott távirányító, hiszen ezek az univerzális készülékek számos különböző típusú távirányító helyettesítésére is képesek.

Válasszon tehát hatalmas kínálatunkból akár eredeti, akár utángyártott távirányítót, az irányítás végre visszakerül az ön kezébe!

Élvezze a kényelmet és delegálja, robotizálja az összes feladatot, amit tud, töltsön helyette minél több önfeledt, vidám percet a szeretteivel!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!