Távirányító 531

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Távirányító 531

Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, projektor, robotporszívó, infrafűtés vagy okosotthon tulajdonos? Elromlott a távirányító? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe a dolgokat!

Rendezés:

Ugye milyen jó, a távirányító?!

Mindenütt jó, de legjobb otthon – vagy az irodában. Akkor is jó, ha mind a kettő egy helyen van és tombol a home office vagy éppen mindegyik gyerek a családban. Egyszerre mindent egy- két kézben tartani márpedig lehetetlen. Szerencsétlen háziasszonyok és háziemberek a nagymamát sem hívhatják mindig segítségül, így nem marad más, mint olyan asszisztenciához fordulni, akin nem fog még egy vírus sem kifogni. Támadnak a robotok vagy inkább segítenek? A kérdés meredek, de a válasz most mindegy, hiszen más megoldás nincsen. Próbáljuk elhessegetni a tudatunkból a robotos disztópiákat és az idegrendszerünk további károsodásának megakadályozása érdekében használjunk robotizált, távirányítóval működő eszközöket!

Milyen eszközökhöz lehet jó a távirányító?

Minden család életét megkönnyíti például a távirányítóval működő robotporszívó, de akár csak egy távirányítós redőny, villanykapcsoló vagy garázskapu is óriási segítséget jelenthet. Amikor minden percnyi időnyereségért hálásak vagyunk, amikor mély, már-már meditációnak is beillő sóhajtással tudjuk nyugtázni, hogy sikerült megakadályoznunk a kutya kiszökését – a konyhából, a távirányító közreműködésével –, az akár a sok lemondásért, amivel a kutyatartás jár, kárpótol. Bizony, nemcsak a televíziónak, videónak, magnónak, CD- vagy DVD-lejátszónak van távirányítója. Igen, bátorkodunk ezeket, ha kicsit inkább zárójelben is de, mégiscsak megemlíteni, hiszen nemcsak a húszéveseké a világ, ahogy a dalszöveg tartja: bizony, az idősebbeknek, de még a középkorúaknak is bőven akad otthon olyan készüléke, amelytől, érthető okokból, nem szívesen válnak meg. Így jó hírünk van számukra, hiszen a webáruházunk hatalmas távirányító-választékában biztosan találnak majd olyat, amelyik visszaadhatja kedvenc eszközeik régi életét! Akár régi, akár új eszköz tehát, a távirányító megnöveli minden kütyü nyugdíj-korhatárát. A robotok pedig még csak nem is fognak ez ellen tüntetni vagy lázadni, amíg a távirányítóval tökéletesen tudjuk őket irányítani.

Hányféle távirányító létezik?

A távirányítóval működtethető készülékek sokaságának hála, a távirányítóknak is széles a kínálata. Egy profi és alapos webshopban szinte minden eszköznek van külön távirányítója. Ha pedig még sincs, utángyártottból áll rendelkezésünkre jó pár.

Eredeti vagy utángyártott távirányító lehet a legjobb megoldás?

Webáruházunk hatalmas kínálatában rengeteg távirányító megtalálható, amelyet a magyar háztartások átlagos igényei alapján igyekeztünk összeállítani. Közel hatszázféle, különböző méretű és típusú, változatos anyagú és színvilágú távirányító közül választhatunk. Ha csak tehetjük, érdemes kikeresni azt az eredeti távirányítót, amelyik leginkább hasonlít a kiváltani kívánt eszközre. Ha azonban erre nincs lehetőségünk vagy esetleg több távirányító is hiányzik és spórolni szeretnénk, akkor jó megoldás lehet az utángyártott távirányító, hiszen ezek az univerzális készülékek számos különböző típusú távirányító helyettesítésére is képesek.

Válasszon tehát hatalmas kínálatunkból akár eredeti, akár utángyártott távirányítót, az irányítás végre visszakerül az ön kezébe!

Élvezze a kényelmet és delegálja, robotizálja az összes feladatot, amit tud, töltsön helyette minél több önfeledt, vidám percet a szeretteivel!

Okos távirányító

Az okoseszközök korát éljük. Szinte bármilyen termékre rábiggyeszthető az „okos” címke, de nem mindegyik érdemli meg, hogy valóban így nevezzék. Egy tárgy akkor viseli joggal ezt a kitüntető címet, ha olyan új funkciókkal büszkélkedhet a hagyományos változathoz képest, amik használójának életét segítik, egyszerűbbé, komfortosabbá teszik. Erre remek példa az okos távirányító.

A TV távirányítót korábban csupán arra használtuk, hogy a kanapéról való feltápászkodás nélkül tudjuk be- és kikapcsolni készülékünket, szabályozni a hangerejét vagy csatornát váltani, ha nem volt kedvünkre való a műsor. Egy mai okos távirányító (amilyen például a Sony RMT-TX101E távirányítója) ennél sokkal többre képes. Számtalan olyan szolgáltatás van, melyek különböző tartalmakat kínálnak: filmeket, zenéket, sporteseményeket, akár élőben követhető, streamelt tartalmakat is, amilyenek a Facebook Live vagy a YouTube szolgáltatásai. Ezek bősége azt is jelenti, hogy az elérés, kiválasztás egyszerűsége, gyorsasága tényleg számít.

Ha a távirányítónak több külső, a TV-hez csatlakoztatható eszközt is vezérelnie kell, akkor az sem mindegy, hogyan lehet a csatlakoztatást és a beállításokat megoldani. Az okos távirányító automatikusan megoldja ezeket a feladatokat, nincs szükség sem további alkatrészekre, sem emberi beavatkozásra.

Okos távirányító és telefonos alkalmazás, mint távirányító

Amennyiben a távirányítót nem akarjuk kézben (vagy a helyét észben) tartani, elegendő, ha letöltünk egy távirányító alkalmazást a mobilunkra. A távirányító app segítségével az okostelefont használva tudjuk a TV működését szabályozni: bekapcsolni, beállításokat változtatni, műsorok között szörfözni. Ugyanakkor a két eszköz között kölcsönösnek mondható a kapcsolat, a TV műsora például követhető a telefonon is, a mobillal készített fényképeket, videókat pedig megnézhetjük a TV képernyőjén. Természetesen a távirányító alkalmazással nemcsak a TV, hanem az otthonunkban található más okoseszközök is kezelhetők.

A távvezérlő alkalmazás WiFi-n, Bluetooth-on vagy IR-porttal csatlakozik a készülékhez (ez TV, asztali számítógép, laptop, szórakoztatóelektronikai eszköz egyaránt lehet), és lehetővé teszi a mobilon megszokott gyors, könnyen kezelhető navigáció használatát. Működhet virtuális billentyűzettel, hangvezérléssel, lemásolhatja a gyári távirányítót, automatikus funkciókat lehet beállítani hozzá, amilyen például a némítás bejövő mobilhívás esetén.

Az okos távirányító és a távirányító app tehát olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, melyek információban, lehetőségekben gazdag, de időben gyakran szűkölködő mindennapjainkat megkönnyítik, egyszerűbbé teszik. Így nem túlzás azt állítani, hogy ezek valóban az okoseszközök sorába illenek.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!