Távirányító 556

Szűrés

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Távirányító 556

Távirányító akkor kell, ha szeretjük kézben tartani a dolgainkat. Televízió, garázskapu, légkondicionáló, projektor, robotporszívó, infrafűtés vagy okosotthon tulajdonos? Elromlott a távirányító? Vegyen nálunk másikat, vegye kezébe a dolgokat!

Rendezés:

Ugye milyen jó, a távirányító?!

Mindenütt jó, de legjobb otthon – vagy az irodában. Akkor is jó, ha mind a kettő egy helyen van és tombol a home office vagy éppen mindegyik gyerek a családban. Egyszerre mindent egy- két kézben tartani márpedig lehetetlen. Szerencsétlen háziasszonyok és háziemberek a nagymamát sem hívhatják mindig segítségül, így nem marad más, mint olyan asszisztenciához fordulni, akin nem fog még egy vírus sem kifogni. Támadnak a robotok vagy inkább segítenek? A kérdés meredek, de a válasz most mindegy, hiszen más megoldás nincsen. Próbáljuk elhessegetni a tudatunkból a robotos disztópiákat és az idegrendszerünk további károsodásának megakadályozása érdekében használjunk robotizált, távirányítóval működő eszközöket!

Milyen eszközökhöz lehet jó a távirányító?

Minden család életét megkönnyíti például a távirányítóval működő robotporszívó, de akár csak egy távirányítós redőny, villanykapcsoló vagy garázskapu is óriási segítséget jelenthet. Amikor minden percnyi időnyereségért hálásak vagyunk, amikor mély, már-már meditációnak is beillő sóhajtással tudjuk nyugtázni, hogy sikerült megakadályoznunk a kutya kiszökését – a konyhából, a távirányító közreműködésével –, az akár a sok lemondásért, amivel a kutyatartás jár, kárpótol. Bizony, nemcsak a televíziónak, videónak, magnónak, CD- vagy DVD-lejátszónak van távirányítója. Igen, bátorkodunk ezeket, ha kicsit inkább zárójelben is de, mégiscsak megemlíteni, hiszen nemcsak a húszéveseké a világ, ahogy a dalszöveg tartja: bizony, az idősebbeknek, de még a középkorúaknak is bőven akad otthon olyan készüléke, amelytől, érthető okokból, nem szívesen válnak meg. Így jó hírünk van számukra, hiszen a webáruházunk hatalmas távirányító-választékában biztosan találnak majd olyat, amelyik visszaadhatja kedvenc eszközeik régi életét! Akár régi, akár új eszköz tehát, a távirányító megnöveli minden kütyü nyugdíj-korhatárát. A robotok pedig még csak nem is fognak ez ellen tüntetni vagy lázadni, amíg a távirányítóval tökéletesen tudjuk őket irányítani.

Hányféle távirányító létezik?

A távirányítóval működtethető készülékek sokaságának hála, a távirányítóknak is széles a kínálata. Egy profi és alapos webshopban szinte minden eszköznek van külön távirányítója. Ha pedig még sincs, utángyártottból áll rendelkezésünkre jó pár.

Eredeti vagy utángyártott távirányító lehet a legjobb megoldás?

Webáruházunk hatalmas kínálatában rengeteg távirányító megtalálható, amelyet a magyar háztartások átlagos igényei alapján igyekeztünk összeállítani. Közel hatszázféle, különböző méretű és típusú, változatos anyagú és színvilágú távirányító közül választhatunk. Ha csak tehetjük, érdemes kikeresni azt az eredeti távirányítót, amelyik leginkább hasonlít a kiváltani kívánt eszközre. Ha azonban erre nincs lehetőségünk vagy esetleg több távirányító is hiányzik és spórolni szeretnénk, akkor jó megoldás lehet az utángyártott távirányító, hiszen ezek az univerzális készülékek számos különböző típusú távirányító helyettesítésére is képesek.

Válasszon tehát hatalmas kínálatunkból akár eredeti, akár utángyártott távirányítót, az irányítás végre visszakerül az ön kezébe!

Élvezze a kényelmet és delegálja, robotizálja az összes feladatot, amit tud, töltsön helyette minél több önfeledt, vidám percet a szeretteivel!

Okos távirányító

Az okoseszközök korát éljük. Szinte bármilyen termékre rábiggyeszthető az „okos” címke, de nem mindegyik érdemli meg, hogy valóban így nevezzék. Egy tárgy akkor viseli joggal ezt a kitüntető címet, ha olyan új funkciókkal büszkélkedhet a hagyományos változathoz képest, amik használójának életét segítik, egyszerűbbé, komfortosabbá teszik. Erre remek példa az okos távirányító.

A TV távirányítót korábban csupán arra használtuk, hogy a kanapéról való feltápászkodás nélkül tudjuk be- és kikapcsolni készülékünket, szabályozni a hangerejét vagy csatornát váltani, ha nem volt kedvünkre való a műsor. Egy mai okos távirányító (amilyen például a Sony RMT-TX101E távirányítója) ennél sokkal többre képes. Számtalan olyan szolgáltatás van, melyek különböző tartalmakat kínálnak: filmeket, zenéket, sporteseményeket, akár élőben követhető, streamelt tartalmakat is, amilyenek a Facebook Live vagy a YouTube szolgáltatásai. Ezek bősége azt is jelenti, hogy az elérés, kiválasztás egyszerűsége, gyorsasága tényleg számít.

Ha a távirányítónak több külső, a TV-hez csatlakoztatható eszközt is vezérelnie kell, akkor az sem mindegy, hogyan lehet a csatlakoztatást és a beállításokat megoldani. Az okos távirányító automatikusan megoldja ezeket a feladatokat, nincs szükség sem további alkatrészekre, sem emberi beavatkozásra.

Okos távirányító és telefonos alkalmazás, mint távirányító

Amennyiben a távirányítót nem akarjuk kézben (vagy a helyét észben) tartani, elegendő, ha letöltünk egy távirányító alkalmazást a mobilunkra. A távirányító app segítségével az okostelefont használva tudjuk a TV működését szabályozni: bekapcsolni, beállításokat változtatni, műsorok között szörfözni. Ugyanakkor a két eszköz között kölcsönösnek mondható a kapcsolat, a TV műsora például követhető a telefonon is, a mobillal készített fényképeket, videókat pedig megnézhetjük a TV képernyőjén. Természetesen a távirányító alkalmazással nemcsak a TV, hanem az otthonunkban található más okoseszközök is kezelhetők.

A távvezérlő alkalmazás WiFi-n, Bluetooth-on vagy IR-porttal csatlakozik a készülékhez (ez TV, asztali számítógép, laptop, szórakoztatóelektronikai eszköz egyaránt lehet), és lehetővé teszi a mobilon megszokott gyors, könnyen kezelhető navigáció használatát. Működhet virtuális billentyűzettel, hangvezérléssel, lemásolhatja a gyári távirányítót, automatikus funkciókat lehet beállítani hozzá, amilyen például a némítás bejövő mobilhívás esetén.

Az okos távirányító és a távirányító app tehát olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, melyek információban, lehetőségekben gazdag, de időben gyakran szűkölködő mindennapjainkat megkönnyítik, egyszerűbbé teszik. Így nem túlzás azt állítani, hogy ezek valóban az okoseszközök sorába illenek.

Miért érdemes akár eredeti vagy gyári távirányítóból, akár utángyártott távirányítóból újat vásárolni?

  • Bárki számára lehetőség nyílik arra, hogy egy új távirányító segítségével szinte új dimenziók nyíljanak meg az ő és a családja életében. Hiszen immár mások is használhatnak önálló távirányítót, illetve más helyiségekbe is tehető távirányító. Ha pedig az eredeti távirányítóra nem tudunk számítani, akkor is lesz otthon tartalék távirányító.
  • Nem kell különösebben aggódnunk azzal kapcsolatban sem, hogy az utángyártott távirányító megfelelő lesz-e számunkra. Természetesen, érdemes alaposan átolvasni a leírást, a műszaki paramétereket, a megfelelőségi korlátokat és lehetőségeink szerint minden adatot kikeresni azzal kapcsolatban, hogy a TV távirányító, DVD távirányító, Blu-Ray távirányító, beltéri távirányító, okos távirányító vagy pedig bármilyen más hasonló távvezérlő, távkapcsoló vagy távnyomó mennyire lesz kompatibilis az általunk használt készülékkel, illetve mennyire hasonlít a gyári távirányítóra. Bár, akkor sem kell félnünk, hogyha a gyári távirányítóra egyáltalán nem hasonlít az utángyártott távirányító. Hiszen, ettől függetlenül a funkcióját tökéletesen elláthatja. Inkább arra próbáljunk figyelni, hogy a leírás alapján a paraméterek és a megfelelőségek mennyire stimmelnek!
  • Hogyha azonban esetleg mégsem jól döntöttünk volna és a megvásárolt gyári távirányító, utángyártott távirányító vagy univerzális távirányító nem felelne meg esetleg a kívánalmainknak, nem irányítaná tökéletesen a TV készüléket vagy bármilyen más készüléket, akkor sem kell idegeskedni, hiszen a HDguru webáruházban bárki élhet a 14 napos elállási lehetőséggel, illetve a távirányítók típusától függően a gyártók különböző mértékű garanciát is vállalnak az adott termékekre. Ez akár egy év vagy három év is lehet. Érdemes tehát megőrizni a távirányító épségét és rendeltetés-szerűen használni azt. Jó érzés lehet elgondolkodni azon is, hogy mennyire fantasztikus lehetőségeink is vannak, amelyek meg tudnak nyugtatni bennünket akkor, hogyha egy pár 1000 Ft-os távirányítóba való befektetést esetleg túl nagy kockázatnak éreznénk.
  • A HDguru webáruház ügyfélszolgálata egyébként készséges és mindenben igyekeznek segíteni, igény szerint akár a gyártóval is felveszik a kapcsolatot.  Lehetőségünk van kicseréltetni is a távirányítót egy másik típusra. Könnyen és gyorsan, háztól házig szolgáltatással működik a csere. Kérhetünk tanácsot, segítséget, eligazítást is azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú távirányító lenne az ideális számunkra, illetve esetleg hol rontottuk el a választást. De természetesen, az első választás előtt is bátran kérjük ki a HDguru webáruház tapasztalt szakértőinek tanácsait, ha ennek szükségét érezzük és nem találunk meg véletlenül valamilyen információt a temérdek részletes műszaki és esztétikai leírás valamelyikében! Ha pedig nem szeretnénk kicseréltetni a távvezérlőt, hanem inkább az árát szeretnénk visszakapni, akkor sincsen semmi gond, hiszen ezt is bátran megtehetjük! A webáruház illetékesei mindenféle kötekedés nélkül vissza fogják cserélni a rendeltetés-szerűen kipróbált, sérülésmentes távirányítót.
  • Akár eredeti távirányítót, akár utángyártott távirányítót is vásárlunk, ennek további elsöprő előnye az is, hogy rendkívül kedvező áron kapható. Gyakorlatilag már a legolcsóbb gyorsétteremben vagy egy sarki büfében sem kaphatunk egy jobb szendvicset vagy hamburgert egy olcsóbb utángyártott távirányító árából. Így tehát, tulajdonképpen nem jelentenek hatalmas kiadást, nem terhelik meg különösebben egy átlagos család pénztárcáját. Mindenképpen megéri tehát ez a plusz kényelem, hogy több távirányító legyen a családban, több helyiségben legyen távirányító, könnyebben elérhető legyen, könnyebben kézhez kapható legyen a távirányító és ne okozzon veszekedést, keresgélést, idegeskedést az, hogy hol van a távirányító. Semmiképpen sem érdemes tehát azon sokat filozofálni, hogy megéri-e egy ilyen minimális befektetés, hiszen gyakorlatilag ez annyira kis összeg, hogy szinte el is felejtjük, amikor beszaladunk a boltba és ennyivel több pénzt hagyunk ott. Nem is tudunk már egy-két terméket sem venni ilyen olcsón. Úgyhogy, mindenkinek érdemes kipróbálnia az gyári távirányítók és az utángyártott távirányítók által nyújtott kényelmet, biztonságot és nyugalmat, hiszen ez minden pénzt megér. Hogyha pedig olcsó is, akkor igazából semmi kifogásunk nem lehet az utángyártott távirányítók ellen.
  • A távirányító egyik legnagyobb előnye sajnos egyben a hátrányára is válhat, főleg a kellemetlen, idegesebb napokon. A távirányító ugyanis egy fogyó eszköz, amelyből soha sincsen elég otthon, hiszen a távkapcsoló könnyen eltűnik, elkallódik, gyakran elfelejtjük már, hogy hová tettük. Az is könnyen előfordul, hogy a távirányítóval vezérelt készülékeket többen is használják, így még nehezebb az, hogy eligazodjunk azzal kapcsolatban, hogy hol találhatjuk meg a szeretett távkapcsolót. Így tehát akár eredeti, akár utángyártott távirányítóról, akár DVD távirányító, Blu-Ray távirányító vagy bármilyen típusú más távirányítóról is legyen szó, hamar kimehet a fejünkből, hogy hová tettük, de akár könnyen le is ejthetjük, elkoptathatjuk.

Mit gondolunk a régi távirányítók javításáról?

A távvezérlő elromolhat, tehát el is romlik, legalábbis a közismert Murphy törvény szerint.

Örök dilemma tehát, hogy mit tegyünk akkor, hogyha elromlott a távirányító.

Sokan úgy gondolhatják, hogy egy elromlott távirányítót egyszerűbb és olcsóbb megjavíttatni, mint újat vásárolni. Sokszor bele sem gondolnak, hogy gyakorlatilag már néhány 1000 Ft-ból vagy sokszor már annál is kevesebből beszerezhető egy teljesen új, tökéletesen kopásmentes felületű, maximális kényelmet, biztonságot és stabilitást biztosító eredeti gyári vagy pedig utángyártott távirányító a HDguru webáruház hatalmas távirányító kínálatának köszönhetően.

Inkább elmennek egy szervizbe és hosszas telefonálgatások során próbálnak kutatni egy szakember után, aki hajlandó lesz megcsinálni a távirányítójukat. Sajnos, a valóság azonban az, hogy a szakemberek a gyakorlatban ezeket az apróbb javításokat kénytelenek elutasítani. Hiszen, annyira túl vannak terhelve, annyira sok munkájuk van, hogy igazából nem éri meg nekik egy ennyire kis munka. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg telefonálgatásba, kilincselésbe, utánajárásba, utazásba is kerülhet egy ilyen távirányító megjavítását kiharcolni.

Az eredménnyel pedig nem biztos, hogy elégedettek leszünk. Hiszen lehet, hogy maga a javítás jól sikerül, de ugyanazt a kopott, elhasználódott, elnyűtt, laza gombokkal rendelkező, nehezen olvasható, az elemtartó részen is kilazult távirányítót kapjuk vissza, amit korábban is használtunk, ráadásul a javítással járó szétszedéstől tovább romolhatott az állapota. Az pedig könnyen előfordulhat, hogy a telefonálgatásokkal, utánajárásokkal, utazásokkal együtt – de akár mindezek nélkül is – bizony, többe is kerülhet a javíttatás, mint egy új távirányító beszerzése.

Ne felejtsük el azt a tényt, hogy a HDguru webáruházból szinte néhány kattintással, rendkívül egyszerűen, könnyen és gyorsan beszerezhető egy vadonatúj, tökéletesen funkcionáló, jól olvasható gombokkal rendelkező, nem kilazult elemtartóval felszerelt távirányító, amelynek a kényelmét még hosszú évekig zavartalanul élvezhetjük!

Nem érdemes tehát idegeskedni, utazgatni és telefonálgatni, hiszen gyakorlatilag ma már olcsóbb lehet egy új távirányító megvásárlása! Így pedig rengeteg időnk és energiánk szabadulhat fel, amit a hobbinkkal, családunkkal vagy akár munkával is tölthetünk!

Kell-e tartanunk attól, hogy az új távirányítót nehéz lesz beüzemelni, beprogramozni, betanítani?

Sokan azért nem mernek új távirányítót vásárolni és azért küszködnek inkább azzal, hogy valaki megjavítsa a régi távirányítójukat, mert attól félnek, hogy egyedül nem lesznek képesek otthon beüzemelni, betanítani az új távirányítót. Jó hír azonban, hogy a legtöbb távirányítónak egyszerűen nem igényel már semmilyen műszaki tudást a betanítása és a felprogramozása. Gyakorlatilag nem szükséges programozni, vagy csak minimálisan szükséges, de minden esetben olyan egyszerű, hogy egy átlagos ember számára semmilyen kihívást nem fog okozni. Az átlagos tapasztalatok alapján egy új távirányító programozása mindenki számára maximum 1 órát vett igénybe összesen, akkor is, hogyha nem mozogtak rutinosan a műszaki életben. Szakembert hívni nem szükséges a távirányító betanításához, hiszen az egyszerű utasítások minden felhasználó számára könnyedén követhetők.

Milyen márkákból találhatók meg távirányítók a HDguru webáruház hatalmas kínálatában?

A HDguru webáruház kínálata a távirányítók esetében is lenyűgözően hatalmas, hiszen jelenleg közel hatszázféle távirányító található meg a webáruház palettáján. Törekedtünk arra, hogy a Magyarországon kapható összes TV készülék, DVD lejátszó, Blu-Ray készülék és bármilyen más hasonló kütyü számára tudjunk biztosítani távirányítót. Legyen az akár gyári távirányító, eredeti távirányító vagy pedig utángyártott távirányító, esetleg egy univerzális távirányító. Az ábécé szinte minden betűjével kezdődő márkák távirányító-cseréjére kínálunk már megoldást. Legyen akár nyugat-európai a készülékünk, akár ázsiai, akár bármelyik másik földrészről származó! Akár a német precizitásban bízunk, akár a japán csúcsminőségre esküszünk, akár egy kedvező árú kínai terméket vásároltunk, a hatalmas választéknak köszönhetően nagy valószínűséggel találunk olyan távirányítót, amelyik lefedi majd az igényeinket. Hogyha esetleg nem áll rendelkezésre pontosan az a márka, amit keresünk, illetve abból a márkából nem áll rendelkezésre gyári távirányító vagy eredeti távirányító, akkor sem kell elkeseredni, hiszen az utángyártott távirányítók, univerzális távirányítók ma már minden igényt kielégítenek, könnyen beüzemelhetőek és tökéletesen ellátják azt a feladatot, amelyik korábban az eredeti távirányítóra volt bízva.

Megvehetünk-e egy távirányítót webshopon keresztül?

Sokan azon aggódnak, hogy vajon milyen lesz a távirányító, amit megvásároltak. Vajon mennyire fog megfelelni? Természetesen, nem kell ezen görcsölni, hiszen egyrészt nem egy nagy befektetésről van szó, de hogyha mégis elégedetlenek lennénk vagy nem felelne meg a termék, akkor bátran élhetünk az elállás lehetőségével és visszaküldhetjük a terméket.

Vásároljon tehát ön is távirányítót a HDguru webáruház hatalmas kínálatából és élvezze a távvezérlés okozta óriási kényelmet, szabadságot és biztonságot! Hallgassa meg bárhol kedvenc műsorát, kapcsolódjon ki kedvenc sorozatával, akár a konyhából, akár a nappaliból, akár a hálószobából szeretné nézni a televíziót, bekapcsolni a DVD lejátszót vagy pedig bármilyen okoseszközt!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!