Projektor tartó konzol 6

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

Kialakítás

Dönthető

Forgatható

Maximális teherbírás

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Projektor tartó konzol 6

Projektor tartó konzolra van szükségünk, ha projektort használunk előadásaink, óráink során. Ma pedig már aligha létezik előadás projektor nélkül, projektor pedig projektor tartó konzol nélkül. Válassza a megfelelőt, alább olvassa el, melyiket!

Miért jó egy projektor és egy projektor tartó konzol?

Minden előadó, értékesítő, pedagógus álma egy professzionális projektor, amelyhez projektor tartó konzol is kell. A projektor ugyanis elengedhetetlen egy felejthetetlen előadás, termékbemutató megtartásához, egy csoportos filmnézéshez. Minden céges tárgyalóteremben, irodában, iskolában kötelező tartozék kellene, hogy legyen egy projektor tartó konzol, természetesen, a hozzá tartozó, kiváló képet biztosító projektorral együtt. Ideje örökre elfelejteni az írásvetítők borzalmát, az elkenődött alkoholos filceket, a kézzel rajzolt szerencsétlen ábrákat, a kínosan vihorászó diákokat, és végre megpróbálni felvenni a ritmust a modernebb technológiákkal!

Mire figyeljünk a projektor tartó konzol kiválasztásánál, azaz hova tegyük a projektort és a vetítővásznat?

Érdemes mindig átgondolni a projektor és a vetítővászon leendő helyét, a terem elrendezését. Gondoljuk végig, hogy a diákjaink vagy kollégáink honnan fogják legjobban látni a kivetített képet! Teszteljük le, ha tehetjük, például létráról, hogy a projektor jó helyre fog-e vetíteni, nem fog-e lelógni a kép a vetítővászonról! Ha tehetjük, vegyük figyelembe az árnyékolási lehetőségeket is, hogy a vetítővászonra ne tűzzön a napfény, hiszen lehetséges, hogy semmit sem fognak látni a kivetített képből! Nyáron pedig gondoljunk arra is, hogy a redőny vagy más mesterséges árnyékolási lehetőség hogyan használható ki legjobban az előadás sikerének javára.

Fali vagy mennyezeti projektor tartó konzol?

Felmerül a kérdés, hogy a fali vagy a mennyezeti projektor tartó konzol lehet-e az ideális megoldás. Mind a fali, mind a mennyezeti projektor tartó konzol tökéletes tartást biztosít a projektornak akkor, ha a hdguru.hu gondosan válogatott kínálatából választunk. A projektor leendő helyétől, azaz a terem elrendezésétől, a belmagasságtól és a látási viszonyoktól függően azonban lehetséges tehát, hogy vagy a fali, vagy a mennyezeti projektor tartó konzol lesz a jobb döntés.

Mekkora legyen a projektor tartó konzol teherbírása?

A projektor tartó konzol teherbírása kulcsfontosságú kérdés, hiszen mindenkit leverne a jeges víz, ha a projektor a földre zuhanna, különösen egy sorsfordító vizsga, üzleti tárgyalás vagy előadás kellős közepén. Az anyagi veszteség mellett pedig szó szerint egy világ omolhat össze bennünk ekkor. Mindenképpen vegyük figyelembe tehát, hogy mekkora teherbírásra lesz szükségünk, mekkora a projektor súlya! Figyeljünk a fal vagy a mennyezet anyagára: egy újabb építésű irodaháznál vagy egy műemlék jellegű egyetemi épületnél is adódhatnak speciális gondok, amelyek akadályozhatják a tökéletes rögzíthetőséget! Kérjük ki tapasztalt szakemberek tanácsát és természetesen a felhelyezést is az épülethez értő, profi szakember végezze, ne álljunk le neki magunk barkácsolni! Általánosságban elmondható, hogy a webáruházunk kínálatába gondosan válogatott projektor tartó konzolok teherbírása nagy. Igyekeztünk úgy összeválogatni ezeket a projektor tartó konzolokat, hogy egy átlagos projektor semmiképpen sem okozzon nekik túl nagy nehézséget. Ettől még persze nem árt az alaposság és az elővigyázatosság a projektor és az idegrendszerünk megóvása érdekében.

Tartson ön is magabiztosan előadásokat modern, professzionális eszközök segítségével!
Professzionális projektorhoz pedig válasszon csúcsminőségű projektor tartó konzolt!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!