Fej- és fülhallgató 140

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

Fejhallgató típusa

Felhasználási terület

Adatátvitel

Kábelhossz

Technológia

Érzékenység

Szín

Mikrofon

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Fej- és fülhallgató 140

Fejhallgató és fülhallgató: emberek sokasága szerint a világ egyik legnagyszerűbb találmánya. Nyilvános helyen, társasházban elképzelhetetlen nélküle a kulturált zenehallgatás, de a munkavégzéshez, tanuláshoz, egyes játékokhoz is nagy segítség.

Rendezés:

Fej- és fülhallgatók

Milyen az ideális fejhallgató vagy fülhallgató?

A fejhallgató és a fülhallgató gyakran hosszú órákat tölt naponta a társaságunkban. Sajnos mindkettőre igaz, hogy rossz minőség esetén akár szervi károsodást is okozhatnak, az általunk forgalmazott fejhallgatók és fülhallgatók azonban minden esetben kiváló minőségűek, a hangzásuk kifogástalan, nem recsegnek és nem torzítják a hangot. Így bátran megvásárolhatóak és ésszerű, rendeltetésszerű használat mellett nyugodtan alkalmazhatóak is.

Fejhallgató vagy fülhallgató?

Felmerülhet a kérdés, hogy fejhallgatót vagy fülhallgatót válasszunk. Általánosságban elmondható, hogy – ahogyan a nevük is jelzi a különbséget – a fejhallgatót jellemzően a fejünkön tartjuk meg és nem kerül a hallójáratba, míg a fülhallgatót ténylegesen a fülbe kell tenni. A fülhallgató sokkal kisebb helyet foglal, így könnyebb tárolni és utaztatni, praktikus lehet rövid távú utazásokhoz. Hosszabb távú munkavégzéshez viszont inkább a fejhallgatót ajánljuk, hiszen az legalább a hallójáratokat kevésbé irritálja, azaz kíméli.

Vezetékes vagy vezeték nélküli fejhallgató?

A hagyományosnak mondható, vezetékes fejhallgató is egy szuper találmány, a vezeték nélküli fejhallgató mellett pedig már semmilyen kifogás nem elfogadható a zene üvölttetésére. Nagy segítség lehet háziasszonyoknak is, ha főzés közben vagy alvásidőben szeretnének kicsit kikapcsolódni, de a home office-os meeting-ek megmentője is lehet, akár a kerti játék közben is. Ha speciális, nehezített, mobilabb helyzetben kell dolgoznunk, érdemes rááldozni a pénzt, hiszen akár egy-egy jobb nap után is megtérülhet a befektetett összeg. Nem is beszélve arról, hogy mennyi időt, energiát, idegeskedést takaríthatunk meg a vezeték nélküli fejhallgató használatával, illetve mennyi holtidőt tudunk nyerni kikapcsolódásra vagy akár tanulásra. Ha ki tudjuk használni, nem érdemes rajta tovább gondolkodni!

Egyszerűbb vagy professzionálisabb kivitelű fejhallgató, fülhallgató legyen?

Tartaléknak, utazáshoz, második-harmadik fejhallgatónak tökéletesen megteszi egy egyszerűbb, pénztárcabarát kivitelezésű fejhallgató vagy fülhallgató. Mindennapos használatra azonban, különösen akkor, ha hosszú órákat töltünk vele együtt, érdemes egy kényelmesebb verziót választani. Hatalmas különbséget jelent.

Mikor lesz jobb választás a headset vagy a bluetooth fejhallgató, mint egy hagyományos fejhallgató vagy fülhallgató?

A headset praktikus megoldás, ha például autóban vagy tömegközlekedésen kell telefonálnunk, hiszen nemcsak egy fülhallgató önmagában, hanem mikrofont is tartalmaz. Nemcsak kötelező a használata, de előnyös is, hiszen nagyban megkönnyíti a dolgunkat. A bluetooth fülhallgatónál pedig nem kell a tekergő, valahogy mindig túl rövid kábelekkel bajlódnunk, hanem használhatjuk akár futás, kerékpározás közben is, hiszen olyan, mintha csak egy fülbevaló lenne a fülünkben.

Vásároljon ön is kiváló minőségű, tökéletes hangzást biztosító fejhallgatót és fülhallgatót profiktól, tapasztalt szakértőktől! Hallgasson zenét ön is kulturáltan, civilizált emberhez méltóan, illetve élvezze és használja ki a holtidőt kikapcsolódásra, szórakozásra, tanulásra akár a vezeték nélküli fejhallgató segítségével!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!