Egér 248

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

Csatlakoztatás

Interfész

DPI Felbontás

Gombok száma

Kivitelezés

Felhasználás

Technológia

Szín

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Egér 248

Egér, egér, hol bujkálsz? A számítógépes egér hasznos és fontos segítőtárs, amelyet a touchpad és az érintőképernyő méltatlanul háttérbe szorított. Az egér mégsem mellőzhető a pontos, alapos, gyors munkavégzésre vágyók, és játékosok számára sem.

Rendezés:

A számítógépes egér a kezdetektől fogva kíséri a tudomány és a technológia fejlődését, a gyakorlatban azonban annyira egyszerű, mégis nagyszerű, már-már tökéletes kis találmány, hogy a hosszú évek, évtizedek során szinte csak minimális változtatásokat kellett rajta eszközölni. Szegény egeret a tabletek, okostelefonok, valamint a touchpad és társai kiszorították. Mindenkinek azonban, aki speciális munkavégzésre használja, továbbra is szüksége lehet rá. Butaság lenne mellőzni, hiszen rengeteg időt, energiát, idegeskedést spórolhatunk meg az egér használatával. Bizonyos típusú munkákhoz pedig az egér egyszerűen nélkülözhetetlen és valószínűleg nagyon sokan fogják még akár évtizedekig is használni.

Milyen esetekben lehet kiemelten fontos az egér használata?

Az egér használata tehát elengedhetetlen – ha nem is feltétlenül minden esetben technikai szempontból – bizonyos munkavégzések esetében. Ma is sok olyan programozót, grafikust, szövegírót, asszisztenst, adatkezelőt, ügyfélszolgálatost, adminisztrátort, call-centerest látni, akik a legprofibb, legmodernebb rendszerek ellenére is ragaszkodnak a hagyományos egérhez. Nem véletlenül, hiszen így sokkal gyorsabban, precízebben tudnak dolgozni. Játékosoknál is gyakran megfigyelhető még az egér használata, hasonló okokból.

Milyen színű, formájú, méretű és stílusú legyen a számítógépes egér?

Ma már számos különböző design-ban érhetők el a számítógépes egerek. Ilyenkor mindig azt mondjuk, hogy az első szempont a praktikum, kényelem és az ergonómia kell, hogy legyenek. Olyan számítógépes egeret válasszunk, amelyik jól illeszkedik a kezünk formájához, amelyikkel könnyedén fog menni a hosszadalmas munkavégzés vagy akár a hosszabb játék is. Ha pedig a kezünknek kényelmes az egér, könnyen kezelhetőnek, tisztíthatónak és karbantarthatónak találjuk, választhatunk a stílusok, színek közül. Hacsak nem egy konzervatív irodában dolgozunk, ahol a visszafogott elegancia az alapkövetelmény, bátran válasszunk kedves, vidám, formabontó egeret is, amelynek látványa feldobhatja a mindennapi monotóniát.

Vezetékes vagy vezeték nélküli legyen az egér?

Erre a gyakran felmerülő kérdésre nem mindig lehet egyértelmű választ adni, de kétségtelenül sok tényező befolyásolhatja a döntést. Ha kényelmes íróasztalnál ülünk, van elég szabad USB port a gépünkön, akkor tökéletes lehet a vezetékes egér. Bármilyen mobil, speciális helyzetben azonban megfontolandó lehet a vezeték nélküli egér használata, hiszen ez a tulajdonság nagyban növeli a mozgásterünket.

Milyen árkategóriában érdemes választani, ha fontos a jó egér?

Ahogyan minden más számítógépes eszköznél, az egérnél is érdemes a jó minőségre, tartósságra törekedni. Összességében akkor, ha az egeret minden nap, teljes munkaidőben, munkavégzésünk könnyítésére és gyorsítására használjuk, nem érdemes egy olcsó, vacak egéren bosszankodni. Igazából pár ezer forintos különbségen már órákat nyerhetünk akár napi szinten is, így nem kérdés, hogy érdemes-e egy hangyányit még rááldozni arra az egérre, amit egész nap a kezünkben fogunk fogni. Viszont, ha éppen egy tartalékos, ritkán használandó egeret vennénk, akkor esetleg akár egy egyszerűbb típussal is beérhetjük.

Szeresse tehát ön is az egeret, hiszen egyáltalán nem érdemelte meg a mellőzést!
Használja bátran, könnyítse és gyorsítsa meg az egér használatával mindennapos teendőit!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!