Billentyűzet 63

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

Csatlakoztatás

Interfész

Háttérvilágítás

Kialakítás

Nyelv

Szín

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Billentyűzet 63

A billentyűzet a hagyományos számítógépes élmény része, de egyes munkákhoz és játékokhoz is elengedhetetlen. A jó billentyűzet kiválasztásának számos titka van, ezért a legjobb, ha profik által ellenőrzött terméket választunk.

Rendezés:

Billentyűzet

Hajdanán minden számítógéphez tartozott egy billentyűzet, de ma már ez korántsem olyan egyértelmű. A laptopok, okostelefonok, tabletek térhódításával sajnos a billentyűzetek többé már nem kerülhetnek oda minden számítógépasztal mellé. A pontos, profi munkavégzés és a tökéletes játékélmény azonban továbbra is elképzelhetetlen egy, a célnak megfelelően, speciálisan kialakított, billentyűzet nélkül.

Mikor lehet célszerű egy külső vagy második billentyűzet?

Sokan nemcsak egy asztali PC-n végzik a munkájukat, hanem laptoppal is rendelkeznek, amit hazavihetnek. A home office-os időszakban sokaknál kerül elő otthon a hagyományos billentyűzet, amiről sajnos gyakran kiderül, hogy már nem működik. A külső billentyűzet kényelmesebb, egészségesebb ülést biztosít, megkönnyíti és felgyorsítja a munkavégzést. Számítógépes játékokhoz jól jön a speciális, úgynevezett gaming vagy gamer billentyűzet – ennek szükségességéről, hatékonyságáról és élményfokozó erejéről ódákat tudnának zengeni a játékrajongók.

Vezetékes vagy vezeték nélküli billentyűzet?

Sokszor kerül elő ez a dilemma. Azt tudjuk javasolni, hogy mindenki gondolja át a billentyűzet kiválasztása előtt, hogy milyen célokra fogja azt használni leggyakrabban. Ha alapvetően egy kényelmes, nagyobb méretű íróasztal előtt végezzük a munkánkat, van elegendő hely és szabad USB port a vezetéknek, akkor bátran választhatjuk a többnyire költséghatékonyabb, vezetékes billentyűzetet. Ha azonban állandóan mozgásban vagyunk, gyakran kell használnunk különleges helyeken vagy utazáskor a billentyűzetet, akkor a vezeték nélküli megoldás lehet az ideális választás. Ma már az idősek és a mozgáskorlátozottak is egyre bátrabban használják a számítógépet, így nekik is nagy segítség lehet egy vezeték nélküli billentyűzet, amellyel könnyedén tarthatják a kapcsolatot szeretteikkel.

Numerikus billentyűzet: mikor lehet jó választás?

Olyan billentyűzet megvásárlására is van lehetőség, amelyik kizárólag a numerikus részt vagy röviden numpadot tartalmazza. Ez jó választás lehet például akkor, ha nincs ilyen a laptopon vagy éppen ez a rész ment tönkre a billentyűzetünkön. Így ez a fajta másodlagos billentyűzet kevesebb helyet foglal, mobilabb, esetlegesen olcsóbb, de mégis mindent tud, amit kell neki.

Világítson-e a billentyűzet?

Jellemzően gamer billentyűzeteknél jut kiemelten fontos szerephez a háttérvilágítás. De ha sokat dolgozunk éjszaka vagy sokat gépelünk, akkor is jól jöhet a billentyűzet háttérvilágítás funkciója.

Milyen nyelvű legyen a billentyűzet?

Egy második billentyűzetet gyakran azért is választanak az emberek, mert a laptopon angol vagy más nyelvű billentyűzettel kellene bíbelődniük. Természetesen egy tökéletes billentyűzet anyanyelvünkhöz igazodik, nem kell keresni rajta az ékezeteket, kezünkre áll. Egy tökéletes billentyűzet esetünkben tehát magyar nyelvű.

Milyen vastagok legyenek a billentyűzet gombjai?

Kinek a pap, kinek a papné. Ha szeretjük, ahogy kopognak a billentyűk, maradjunk a hagyományos, robosztusabb billentyűvastagságnál! Ha azonban fontos szempont a zajcsökkentés, például egy nagy légterű irodában vagy éppen otthon, gyermek mellett dolgozva, akkor megfontolandó a vékonyabb, csendesebb billentyűzet választása.

Válasszon billentyűzetet ön is igényeihez mérten és élvezze a nyugodtabb, egészségesebb számítógéphasználat örömét!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!