Táska, tok 62

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

Típus

Laptop átmérője

Szín

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Táska, tok 62

Notebook táska vagy tok szükséges nemcsak akkor, ha folyamatos utazásra kényszerülünk segítőnkkel, munkaeszközünkkel. A notebook táska és tok a portól és más szennyeződésektől is véd, biztonságos tárolást biztosít számítógépének.

Rendezés:

Milyen típusú, méretű és elrendezésű notebook táskát, tokot válasszunk?

A notebook táska vagy tok többféle feladatot képes ellátni. Annak függvényében, hogy mennyit utazunk rendszeresen a számítógépünkkel, milyen közlekedési eszközzel megyünk, illetve van-e másik táskánk, különböző típusú, méretű és elrendezésű notebook táskára vagy tokra eshet a választásunk. Mindig vegyünk figyelembe a notebook méretét is – itt nemcsak a szélessége és a hosszúsága, hanem a mélysége is kiemelt szempont kell, hogy legyen – valamint azt, hogy mennyi és milyen típusú kiegészítőket kell még a munkánkhoz magunkkal vinni. Ha a például a fejhallgatóra, egérre, notebook hűtőre és más hasonló notebook kiegészítőre is szükségünk van a mobil munkavégzés vagy játék során, akkor ezek méretét is fontos figyelembe venni a megfelelő táska kiválasztásánál. Nem is beszélve arról, ha könyveink, prospektusaink vagy más hasonló anyagok is szoktak velünk utazni, jellemzően ebben a táskában.

Notebook táska vagy notebook tok? Mikor melyik?

Ha viszont nem vagyunk jellemzően tarisznyás típusok és a notebook-on minden információ, tananyag megtalálható, ami a munkavégzésünkhöz szükséges, továbbá nem kell a tömegközlekedésen sem cipekednünk, akkor egy csinosabb, könnyebben kezelhető, kisebb súlyú notebook tok lehet az ideális választás. A notebook tok előnye, hogy rendkívül stílusos, modern, könnyű és jól mutat, ezáltal pozitív kihatással lehet az üzleti sikerünkre. Diákoknak is praktikus lehet, ha például csak a kollégiumból ugranak le a könyvtári olvasóterembe jegyzetelni, illetve akkor, ha egy nagyobb hátizsákban szeretnék elrejteni az értékes gépet. Egyes notebook tokokhoz hozzájuk illő, speciális vezeték nélküli egér is tartozik, növelve a stílusosság, jólöltözöttség élményét.

Milyen célra alkalmas még a notebook táska vagy tok?

A notebook tok, de különösen a notebook táska további eszközök, természetesen nemcsak a notebook és a notebook kiegészítőinek tárolására, utaztatására alkalmas. Egy megfelelő méretű notebook táska ugyanis tökéletesen kiválthatja akár a megszokott munkába járós táskánkat, aktatáskánkat is. Gyakori jelenség, hogy inkább egy nagyobb notebook táskát látunk a tömegközlekedő irodisták vállain, ugyanis így megszabadulnak attól a tehertől, hogy két táskát kelljen cipelniük, két táskára kelljen vigyázniuk.

Milyen színű, anyagú legyen a notebook táska vagy tok?

Mivel a notebook táska vagy tok a mindennapi megjelenésünk része, ezért fontos, hogy jól illeszkedjen a ruházatunkhoz. Legegyszerűbb választás egy semleges szín, szürke vagy fekete, amelyhez bármit felvehetünk a hétköznapokban is, de akkor sem vallunk kudarcot, ha tárgyalásra, interjúra, előadásra kell mennünk. Családok esetében is praktikus a semleges szín választása, hiszen így a család minden tagja bátran magával viheti a családi notebook-ot.

Mennyit érdemes a notebook táskára vagy tokra áldozni?

A notebook táska és tok folyamatos igénybevételnek van kitéve, jellemzően minden nap hurcoljuk magunkkal az iskolába vagy a munkahelyre. Érdemes tehát strapabíró anyagból készült, jó minőségű notebook táskát választani, így tovább maradhat hű társunk a rohanó mindennapokban. Egy rossz minőségű, kopott vagy szakadt notebook táska nem mutat bennünket jó fényben, nem tükrözi a gyakran elvárt hiteles, üzleties megjelenést, de a gépünket sem védi.

Válasszon ön is jó minőségű, erős, esetleg többfunkciós notebook táskát vagy tokot és engedje, hogy levegyen egy nagy terhet a válláról!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!