Router 22

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Router 22

Az internetelérés egyenletességét biztosító router minden otthon és munkahely kötelező tartozéka. Ne idegeskedjen többé ön sem tovább az akadozó internet miatt! Csak böngésszen kedvére és vásároljon kedvező áron, otthonából, kényelmesen!

Rendezés:

Router

Az internetelérés egyenletességét biztosító router minden otthon és munkahely kötelező tartozéka. Ne idegeskedjen többé ön sem tovább az akadozó internet miatt! Csak böngésszen kedvére és vásároljon kedvező áron, otthonából, kényelmesen!

Mire való a router?

A vezeték nélküli internetkapcsolat vagy röviden wi-fi elképzelhetetlen router nélkül. Az adatok továbbítására szolgáló eszköz egyben abban is segítségünkre lehet, hogy az internetelérés biztonságos legyen a családunk vagy a munkahelyünk, irodánk számára. Ez az intelligens hálózati eszköz alkalmas a szimultán adatok fogadására és azok hálózatra történő továbbítására. Az internet és az otthoni vagy munkahelyi hálózat összekapcsolására szolgáló hasznos készülék segíti, hogy mindig gyors és megfelelő minőségű internethez juthasson a család.

Miért fontos, hogy mindig legyen otthon egy megfelelő minőségű router?

Napjainkban szinte elképzelhetetlen az életünk a tökéletes wi-fi kapcsolat nélkül. Ha akadozik az internetelérésünk, sokan már szinte ijesztően idegesek tudnak lenni. Nyilván egy fontos határidő előtt ez érthető, azonban az átlagos mindennapokban már kissé furcsának is tűnhet. Mindez azonban arra mutat rá, mennyire fontos, hogy minden családban és munkahelyen legyen megfelelő minőségű, stabil és egyenletes internetkapcsolatot biztosító eszköz. A vezeték nélküli internetkapcsolat csak akkor lehet tökéletesen stabil, gyors és biztonságos, ha egy modern, hibátlan működésű router áll a rendelkezésünkre. Nagyobb területek lefedésére pedig egyetlen ilyen eszköz általában nem is elegendő, ezért érdemes mindig alaposan végiggondolnunk, hogy elegendő lesz-e a lefedettség, amit az adott készülék biztosítani tud nekünk. Semmiképpen sem butaság tehát akár kettő vagy több internetelérést biztosító készüléket vásárolni, sőt, megfontolandó lehet, különösen szigorú határidők és több gyakori internethasználó esetén akár egy-egy tartalék példányra is szert tenni.

Milyen szempontok alapján válasszuk ki a tökéletes készüléket?

Attól függően, hogy hány aktív internethasználó van a családban és a munkahelyen, mennyi adatot tölt le vagy továbbít rendszeresen – gyakran néz-e vagy készít például videókat, vagy tölt le nagyobb méretű fájlokat – különböző adattovábbító eszköz lehet ideális választás. A költséghatékony, pénztárcabarát, kisebb teljesítményű adattovábbítók megfelelők lehetnek kisebb háztartásokba vagy ritkább internethasználat, kisebb adatforgalom esetén. Gyakori internethasználat, nagyobb adatforgalom vagy több aktív számítógép azonban nagyobb teljesítményű, erősebb, esetlegesen jobb minőségű vagy akár drágább wi-fi-elosztó használatát indokolhatja.

Mennyire fontos szempont a gyorsaság?

Sokan csak és kizárólag a gyorsaságra gondolnak akkor, amikor a megfelelő adattovábbító eszköz kiválasztásának szempontjait veszik figyelembe. Nos, a gyorsaság ugyan valóban fontos szempont, hiszen nem mindegy, hogy hány megabit per szekundum sebességű adatot képes továbbítani az eszközünk. Ezt a tulajdonságot azonban érdemes az internetkapcsolatunk maximális sebességéhez, illetve esetlegesen a számítógépünk vagy számítógépeink maximális teljesítményéhez is igazítani, különben a router ereje sem fog tudni érvényesülni. Ezen felül érdemes még a támogatott szabványokra is figyelni, illetve az esetleges telítettség elkerülésére is törekedni.

Vásároljon ön is routert és élvezze a kényelmes, fennakadásoktól mentes wi-fi-használat élményét családjával vagy kollégáival együtt!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!