Töltő, dokkoló 15

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

Töltő típusa

Bemeneti feszültség

Teljesítmény

Csatlakozó típusa

Kimenetek száma

Szín

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Töltő, dokkoló 15

Mindig lemerül a mobiltelefon, okostelefon, táblagép, navigációs rendszer? Töltőink költséghatékony, kreatív megoldásokkal segítik, hogy mindig kapcsolatban maradhasson. Kattintson és válasszon széles kínálatunkból! Autós töltő, dokkoló is!

Rendezés:

Töltő, dokkoló

Mindig lemerül a mobiltelefon, okostelefon, táblagép, navigációs rendszer? Töltőink költséghatékony, kreatív megoldásokkal segítik, hogy mindig kapcsolatban maradhasson. Kattintson és válasszon széles kínálatunkból! Autós töltő, dokkoló is!

Mindig kapcsolatban kell maradnia?

Mai rohanó világunkban elengedhetetlen, hogy a folyamatos internetkapcsolat vagy egyszerűen csak a telefonos elérés fennmaradjon. Ingázóknak, hosszú tárgyalásra utazóknak, kirándulóknak azonban könnyen gondjuk akadhat az elektromos eszközök folyamatos töltési lehetőségének biztosításával. Autós töltőinket, illetve akkumulátor-szerű mobil dokkolóinkat nekik találtuk ki. Hálózati töltőink pedig költséghatékony módon teszik lehetővé azt, hogy mindig legyen lehetőségünk a megszokott munkaeszközeink vagy szórakoztató eszközeink használatára és semmiről se kelljen lemaradnunk! Ha pedig több USB-portból álló változatra esik a választásunk, akkor a konnektorok limitált számának problémáját is orvosolhatjuk, hiszen így egy konnektor igénybevételével akár hat USB-portos eszköz akkumulátorát is száz százalékosra alakíthatjuk.

Mi a különbség a töltő és a dokkoló között?

Míg az előbbi talán ismertebb lehet a köztudatban, addig az utóbbi meghatározása okozhat némi fejtörést. Létezik ugyanis már olyan speciális, vezeték nélküli töltést biztosító technológia, amelyik lehetővé teszi azt is például, hogy akár az autónkban, a telefontartóban töltsük a telefont. De egyébként ilyen technológia akár a laptopoknál vagy más komolyabb, akár ipari célra, irodaházakban használt berendezéseknél is megtalálható. A dokkoló tehát lehetővé teszi, hogy vezetés közben ne kelljen a töltőbe dugással vesződni, hanem a tartóba tétellel már tölteni is kezdjen a telefon.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe akkor, ha az autónkba keresünk megoldást?

Egy speciális igényt elégítenek ki azok az eszközök, amelyek az autó szivargyújtójának lehetőségét használják fel a kedvenc okoseszközeink folyamatosan készenlétben tartására. Jó hír, hogy ma már ezekből a típusukból is elérhető nemcsak egy portos, hanem akár egyszerre több eszközt is kiszolgáló típus. Viszonylag rossz hír azonban az, hogy sok mindent kell figyelembe vennünk akkor, amikor ezeknek az autós megoldásoknak a használatán töprengünk. Fontos ugyanis számításba venni az autónk tulajdonságait és figyelni az akkumulátor kapacitását. Egy hosszabb autóút esetén azt is, hogy így akár az akkumulátor töltése vagy cseréje is szóba jöhet. Hosszabb kirándulás, külföldi út előtt mindig érdemes szakemberrel átnézetni az autó elektronikáját. Egy átlagos vagy modern autóban ülve persze nyugodtak lehetünk, hiszen a töltők biztonságosak és megfelelnek a mai modern szabványoknak, biztonsági előírásoknak.

Milyen esetekben gondolkodjuk mikro-USB változatban?

A mikro-USB egy viszonylag új, speciális technológia, amelyet ma már a legtöbb mobiltelefon gyártó használ is, hiszen új, egységes szabványnak minősül. Amennyiben a telefonunk vagy más okoseszközünk mikro-USB-porttal rendelkezik, fontos tehát odafigyelnünk arra, hogy akár hálózati, akár mobil töltési megoldást választunk, az biztosan mikro-USB-porttal ellátott legyen, hiszen ezek az eszközök sajnos nem kompatibilisek a hagyományos, korábban megszokott, nagyobb USB-portokkal.

Válasszon tehát életstílusának és igényeinek megfelelően és élvezze a mobilitás kényelmét, hiszen nem fog lemaradni egyetlen fontos eseményről sem, még a legélvezetesebb kalandtúra alatt sem!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!