Szelfibot 2

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Szelfibot 2

Megbízható, erős szelfibot, amivel elkészítheted a legjobb szelfiket a Facebookra, vagy az Instára. A nálunk található szelfibotok sokrétűek, használhatod alap szelfikhez, élő bejelentkezésekhez éppúgy, mint sporthoz.Neked melyik szelfibotot szállíthatjuk

Szelfibot

Egyszerűen szükséged van egy tartós, stabil, tökéletes tartású szelfibotra, ha szeretnéd megörökíteni az életed legszebb pillanatait, és megosztani ezt az Instán, vagy a Facebookon. Nálunk rendkívül sokféle szelfibotot találsz: van szelfibot egyszerűbb szelfikhez, van olyan selfiebot amely tökéletes az élő bejelentkezésekhez is, sőt olyan is amelyik akár a sportot is bírja. Az természetes, hogy az összes szelfibotunk garanciális, megbízható, alkalmas akár kültéri, akár beltéri szelfizéshez is. Válaszd azt a szelfibotot amelyik legjobban megfelel az igényeidnek, és készíts szuper szelfiket.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!