Szerszámgép akkumulátor 0

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Szerszámgép akkumulátor 0

Kedvenc szerszámgépének folyamatos, nagy teljesítményt kell nyújtania? Szerszámgép akkumulátoraink segítségével nem lesz ebből probléma. Válasszon széles kínálatunkból rövid határidejű kiszállítással, garanciával, tapasztalt szakértők ajánlásával!

Rendezés:
Nincs a szűkítésnek megfelelő termék, kérjük próbálkozzon más feltételekkel!

Szerszámgép akkumulátor

Kedvenc szerszámgépének folyamatos, nagy teljesítményt kell nyújtania? Szerszámgép akkumulátoraink segítségével nem lesz ebből probléma. Válasszon széles kínálatunkból rövid határidejű kiszállítással, garanciával, tapasztalt szakértők ajánlásával!

Minden családi ház tulajdonos tudja, hogy bármennyire is szeretnénk, a szerszámgép-használatot igénylő kerti munkákat bizony nem tudjuk megúszni. A szép vagy legalábbis elfogadhatóan kinéző kert, az elengedhetetlen apróbb-nagyobb barkácsolási feladatok bizony nemcsak erőt, egészséget, hanem gépeket is igényelnek. A szerszámgépnek pedig folyamatos, egyenletes, nagy teljesítményt kell nyújtania, ami gyakran múlik az akkumulátor teljesítményén vagy nem megfelelő minőségén, működésén. Szerszámgép akkumulátoraink ezen a problémán hivatottak segíteni.

Lássuk: milyen tulajdonságokra érdemes odafigyelni a választásnál?

A szerszámgép akkumulátorok számos speciális tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeket mindenképpen figyelembe kell vennünk a megfelelő példány kiválasztása esetén. Nézze át alaposan a korábbi akkumulátort és írja fel, fényképezze le vagy jegyezze meg a jellemző tulajdonságait! Fontos, hogy ne csak a kapacitását vagy teljesítményét, az általa igénybe vett (kimenő) feszültséget jegyezze fel, hanem olyan, elsőre talán túl hétköznapinak is tűnő jellemzőket is vegyen számításba, amelyekre esetleg nem gondolt volna. Számít a méret is, így írjuk fel a magasságot, szélességet, hosszúságot, de ne feledkezzünk el a tömegéről, a rögzítés módjáról, illetve esetlegesen a színéről sem.

Mi a lítiumion előnye?

A lítiumiont is tartalmazó akkumulátorok egyik óriási előnye, hogy a lemerülésükig még közel maximális teljesítményt képesek nyújtani. Ezek a berendezések hosszabb ideig használhatók, hiszen a cellák frissessége sokáig megmarad. A lítiumionos készülékek hosszabb készenléti idővel rendelkezhetnek, illetve nem lép fel náluk memóriaeffektus.

Miért jó utángyártott változatot vásárolni?

Az utángyártott szerszámgép akkumulátoroktól talán kissé idegenkedhetünk, de természetesen erre semmi okunk nincsen. Ezek az utángyártott verziók óriási spórolást tesznek lehetővé, hiszen a gyári berendezések helyett töredék áron vásárolhatunk egy másikat. Az utángyártott akkumulátorok ugyanúgy kiváló teljesítményt nyújtanak, tökéletesen biztonságosak, megbízhatóak és ráadásul könnyen és gyorsan megrendelhetők száz százalékban magyar webáruházunkból – nemcsak a környezetet kímélve ezzel a felesleges szállítási költségek elkerülésével, hanem munkalehetőséget is biztosítva honfitársainknak.

Mikor lehet szükség pótakkumulátorra?

Általában a szerszámgép akkumulátor teljes cseréjére szoktunk gondolni akkor is, amikor úgy érezzük, nem elég az a teljesítmény vagy kapacitás, amire szükségünk van. Természetesen ez semmiképpen sem egy elvetendő megoldás, azonban nem árt tudni, hogy más lehetőségünk is van a kapacitás növelésére. A pótakkumulátor segít, hogy nagyobb teljesítményt nyújthasson a szerszámgép, akár az eredeti készülék lecserélése nélkül. Érdemes ezért mindig tartani magunknál ilyen pótlási lehetőséget, hogy szükség esetén bármikor nagyobb teljesítményen üzemelhessenek a szerszámgépeink.

Válasszon ön is kiváló minőségű szerszámgép akkumulátort tapasztalt szakértőink által gondosan ellenőrzött kínálatunkból és támogasson vásárlásával egy száz százalékban magyar webáruházat!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!