Időjárás állomás 10

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Időjárás állomás 10

Reggelente sokan dilemmában vagyunk, hogy mibe öltözzünk. Szeretnénk az időjárási viszonyokhoz igazítani öltözetünket, hogy egész nap kellemesen érezzük benne magunkat. Saját időjárás állomással már az ébredés pillanatában megkezdhetjük a válogatást.

Időjárás állomás

Reggelente sokan dilemmában vagyunk, hogy mibe öltözzünk. Szeretnénk az időjárási viszonyokhoz igazítani öltözetünket, hogy egész nap kellemesen érezzük benne magunkat. Saját időjárás állomással már az ébredés pillanatában megkezdhetjük a válogatást.

Legyen saját időjósunk! Szerezzünk be egy időjárást jelző készülék együttest, mely egész családunk hasznára válhat.

Mit tud egy időjárás állomás?

Az időjárás állomás egy sokoldalú készülék. Elsősorban természetesen az aktuális és a várható időjárásra vagyunk kíváncsiak, de nem csak arra, hogy esős vagy napos az idő, hanem a hőmérsékletre is. Egy ilyen készülék pontosan megmutatja a külső és belső hőmérsékletet is, és még azt is kiválaszthatjuk, hogy Celsius fokban vagy Fahrenheit-skála szerint mutassa. Bár a Fahrenheit-skálát már Európában szinte nem is használják. Manapság leginkább csak az Amerikai Egyesült Államokban és néhány kisebb angol nyelvű államban alkalmazzák ezt a mértékegységet.

Otthonunk páratartalma egészségünk záloga

Fontos szempont lehet lakásunk páratartalma is, főleg ha van a családban asztmás beteg, vagy érzékeny, száraz bőrű családtag. Az ideális páratartalom a lakásban 40-60 százalék közötti. Ez együtt a szoba hőmérsékletével karöltve befolyásolják a közérzetünket. Ha nagyon száraz a levegő – ez főleg a téli időszakban, a fűtési szezonban fordul elő –, a szem, bőr és nyálkahártya kiszáradásához és a légúti betegségek kialakulásához vezethet. Ha nagyon párás a szoba levegője, az pedig a penészgombák és a házi poratkák elszaporodását segíti elő. Az időjárás állomások az ideális páratartalom elérésében nagy segítségünkre lehetnek.

Meteorológiai állomás a komplett szolgáltatásáért

Az időjárás állomás nemcsak a hőmérsékletet mutatja meg pontosan, de abban is biztosak lehetünk, hogy mindig a pontos időt fogja mutatni, hiszen rádió frekvenciával működik. Sőt ébresztő óraként is funkcionál, a manapság már nagy divatnak örvendő szundi-funkcióval. Sokaknak még 5-10 perc szundizás a napi jó hangulatát megalapozza.

Egyes meteorológiai állomások olyan komplex szolgáltatást nyújtanak, amire talán nincs is mindenkinek szüksége. A rádió-vezérelt órával rendelkező készülék a dátum és pontos idő mellett 2099-ig tartó naptár funkcióval is segíti tulajdonosát. Mutatja a hold aktuális állását, a napkeltére és napnyugtára vonatkozó adatokat. Méri a hőmérséklet és páratartalom mellett a légnyomást is. Hét napra előrejelzést szolgáltat a várható időjárásról.

Miből áll egy időjárás állomás?

Az időjárás állomás tulajdonképpen két egységből áll: egy adó és egy vevő készülékből. A vezeték nélküli kültéri érzékelő egység az udvar vagy a kert bármelyik pontján elhelyezhető, így a külső időjárást pontosan méri, melyet 433 MHz-es frekvencia jellel közvetít a lakásban elhelyezett kijelző egységnek. A kijelző 230 voltos adapterrel működik, ami tartozéka az időjárás állomás készletnek, de működtethető elemről is, ez viszont nem tartozéka a szettnek. Az elegáns megjelenésű kijelző lakásunk dísze lehet, és akár az éjjeli szekrényre is tehetjük, főleg ha az ébresztő óra funkciót is használjuk. Az egyszerű kezelhetőség miatt és a kor szellemének megfelelően egyes típusok már érintőképernyős kijelzővel készülnek.

A kategóriában az időjárás állomás mellett, külön páratartalom-mérő órát is találhat, mely hasznos információkkal segíti otthona egészséges és kellemes belső klímájának elérésében.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!