Főzőlap 7

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

Teljesítmény

Főzőzónák száma

Kialakítás

Vezérlés

Típus

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Főzőlap 7

Hagyományos elektromos rezsó, vagy indukciós főzőlap? Nálunk mindkettő kapható! Válasszon a helytakarékos 1 platnis főzőlapok, vagy a még gyorsabban dolgozó 2 főzőzónás főzőlapok közül! Termékeink mindegyike szabadon álló, könnyen használható!

Hagyományos elektromos rezsó, vagy indukciós főzőlap? Nálunk mindkettő kapható! Válasszon a helytakarékos 1 platnis főzőlapok, vagy a még gyorsabban dolgozó 2 főzőzónás főzőlapok közül! Termékeink mindegyike szabadon álló, könnyen használható!

A főzőlap a régi, retro rezsók korszerű mása. Elsősorban hétvégi házakban vehetjük hasznát, ahol nincs bevezetve gáz és nincs megfelelő felszereltség a konyhában. Beépített tűzhely, vagy elektromos kávéfőző nélkül egy kávéfőzés is nehézkes, még az instant kávéhoz, teához, vagy a zacskós leveshez is melegíteni kell a vizet.

Kínálatunkban a korszerű elektromos készülékek találhatóak, köztük hagyományos és indukciós hordozható darabokkal. Lássuk, mi mindenben vehetjük hasznát a “lapos tűzhelyeknek”!?

A főzőlap előnyei és hátrányai

A mobil készülék nem pótolja a négy platnis tűzhelyet. A szabadonálló villanyfőző általában 1 vagy 2 főzőzónás, ezért nem teszi lehetővé, hogy egyszerre főjön a leves, süljön a hús és készüljön a köret. Hacsak nincs belőle több is. Ellenben lapos tűzhelyünk szabadonálló, vagyis bárhová helyezhető. Ha a konyhában túl nagy helyre van szükségünk, korunk rezsóját csak átemeljük a megfelelő helyre és máris jókora terület szabadul fel a konyhapulton. A hordozható termékek könnyűek, ezért erőfeszítésbe sem kerül ez a mozdulat. Mivel ezek a készülékek mobilisak, ezért akár kertben is használhatók.

Sütés-főzés a kertben

Mindenki szeret bográcsozni, szalonnát sütni. A főzőlap alkalmazásával a kertben két legyet üthetünk egy csapásra! Amíg készül a pörkölt, a szabadonálló hordozható tűzhelyen pillanatok alatt elkészíthető hozzá a főtt burgonya, vagy bármi más, amihez kedvet kap a társaság. A kertben még az étel íze is más és ezt termékeink gyártói is jól tudják!

Elektromos rezsó az indukcióssal szemben

Habár nagycsaládnak, vagy nagy társaságnak nem tudunk mindent megfőzni rajta, az elektromos rezsón mindenféle étel elkészíthető. (Kreatívak még kenyérféléket és süteményt is süthetnek rajta, de ehhez azért kell némi rutin.)

Az indukciós készülékek másképp működnek, másképp alakítják át az elektromos áramot hőenergiává. Az indukciós tűzhelyeknél a hő nem a tűzhelyen keletkezik, hanem az edényekben. Ez a technológia speciális vas, vagy acél edényeket kíván, de az újítás hamar kifizetődik, mert a főzési és sütési idő indukciósokkal jelentősen rövidebb, mint a hagyományos tűzhelyeknél.

Mit vegyünk figyelembe főzőlap vásárlásakor?

A készülék mérete fontos lehet, hiszen nem mindegy, mekkora edényeket szeretnénk használni rajta. Adja magát a méretre vonatkozó következő kérdés, 1 vagy 2 főzőzónás-e a készülék? Az egy platnis masinákon gyakorlatilag minden elkészíthető, de ha kényelmesebb megoldást szeretnénk, és várhatóan a melegítésen túl sütni is fogunk a főzőlapon, akkor célszerűbb a dupla zónást választani.

Teljesítmény

A teljesítményben nagy különbségek vannak, értelemszerűen itt a dupla a fogyasztásban is nagyobb. Az indukciósok zömét már érintőgombokkal gyártják, de különbség lehet még a hőmérséklet tartományában, valamint a fokozatok számában. Végül biztonságunk érdekében a túlmelegedés elleni védelem nagyon fontos szempont, az időzítés pedig arra jó, hogy amíg fő a leves, nyugodtan panírozhassunk tovább a sípszóig, mert ha ismerjük az étel főzésének idejét, semmi sem fog odaégni.

Tekintse meg kínálatunkat, szükség esetén pedig használja a képernyő bal oldalán keresőnket!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!