Porzsák 99

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

Mennyiség

Porzsák anyaga

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Porzsák 99

Porzsák nélkül nincsen porzsákos porszívó, a különbség számunkra szó szerint szembeötlő vagy kiugró, a porszívónak pedig pusztító. Vegyen ön is porzsákot, de fontos, hogy a megfelelő fajtából! Ha nem tudja, milyet vegyen, alábbi írásunk segít ebben!

Rendezés:

Mi a porzsák?

A porzsák vagy porgyűjtő tartály a porzsákos porszívók elengedhetetlen tartozéka vagy alkatrésze. A porzsák arra szolgál, hogy a porszívózás során a porszívóba került port és szennyeződést összegyűjtse, egy helyre tömörítse, tárolja. A porzsák előnye, hogy könnyedén kiüríthető, keveset, vagy egyáltalán nem kell bíbelődnünk a tisztításával. Míg bizonyos porzsákok tulajdonképpen eldobhatóak, ezzel időt és energiát megtakarítva a családnak, addig más típusok többször is felhasználhatóak, így kímélve a környezetet.

Milyen típusú porzsákok léteznek?

A porzsákok alapvetően három fő típusba sorolhatók, ezek a típusok pedig a textil, a papír és a mikroszálas porzsákok.

A papír porzsák alapvetően egyszer használatosnak tekinthető, eldobható, így nagy segítséget jelent akkor, ha sohasem akar elfogyni otthon a tennivaló. Ilyenkor életmentő lehet az a pár perc is, amikor a porszívót nem kell magunkkal cipelni és az irgalmatlan porfelhő mellett kimosni. De még a porzsákok tisztításával, kiforgatásával sem kell bíbelődni, és út közben biztosan nem fogja sem a gyerek, sem a kutya, macska megtalálni.

A textil porzsák környezetbarát megoldás, hiszen megfelelő tisztítás után, akár évekig is lehet hű társ.

A mikroszálas porzsák pedig valahol a kettő között, egyből eldobni nem feltétlenül kell – de persze ez is lehetséges –,  rendszeresen cserélni viszont igen, különösen ajánlott pedig azoknak, akik valamilyen allergiától szenvednek.

Eredeti vagy utángyártott porzsák?

A porszívó típusától függően eshet a választásunk eredeti-gyári vagy utángyártott, univerzális porzsákra. Alapvetően érdemes az eredeti porzsákot kikeresni és megvásárolni, ha azonban erre nincsen lehetőségünk, mert esetleg olyan különleges porszívóval rendelkezünk, amelyik nem található meg a webáruház széles palettáján, akkor jó megoldást jelenthet egy utángyártott vagy univerzális porzsák. Az utángyártott vagy univerzális porzsák jól jöhet akkor is, ha többféle porszívó van a családban vagy az irodában és persze akkor is, ha spórolni szeretnénk.

Milyen gyakran szorul cserére egy porzsák?

Mindenfajta porzsák rendszeres cserére szorul, bár a különböző típusok esetén a csere szükségességének gyakorisága minimálisan eltérhet. A papírporzsák és a mikroszálas porzsák eldobható, esetleg nagy óvatossággal párszor újra is felhasználható. A textil porzsák pedig sokáig hű társunk lehet, rendszeres ürítés és megfelelő tisztítás, karbantartás mellett.

Biztosan jobb-e nekünk porzsák nélkül?

Felmerülhet a kérdés, hogy jobban járunk-e azzal, ha mégis inkább egy porzsák nélküli porszívót választunk, hiszen akkor megkíméljük magunkat a porzsák cseréje és tisztítása által okozott bonyodalmaktól. Fontos azonban átgondolni, hogy egy porzsák nélküli porszívó jellemzően sokkal többe szokott kerülni. A portartály tisztításához érdemes meleg vizet használni, aminek a bojlerkiürítő család nem fog örülni. A porzsák nélküli porszívó tisztítása pedig gyakran egy kisebb katasztrófa. Száll a por mindenhova, porban úszik az egész fürdőszoba, mintha bomba robbant volna. Áll a por a fogkefén és a szappanon, a porszívózás utáni takarítás pedig azonnali fürdőszoba-suvickolás után kiált.

Szerintünk vegyen inkább rendszeresen porzsákot és kímélje meg ettől az egész családot!

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!