Fotós táska, tok, szíj 3

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Fotós táska, tok, szíj 3

Az egyedi, csodálatos fotók híve? Nem a mennyiségre hajt, hanem a minőségre és művészi fotókra? Akkor biztosan komplett fotós felszereléssel indul neki az útnak. Van hozzá megfelelő hordozó táskája? Ha nincs, itt alább megtalálja választékunkat.

TÁSKA

Az egyedi, csodálatos fotók híve? Nem a mennyiségre hajt, hanem a minőségre és művészi fotókra? Akkor biztosan komplett fotós felszereléssel indul neki az útnak. Van hozzá megfelelő hordozó táskája? Ha nincs, itt alább megtalálja választékunkat.

Az okos telefonok elterjedésével rengeteg képet készítünk nap, mint nap. A közösségi oldalak tele vannak olyan fotókkal, amikre a filmtekercses fényképezőgépek idejében nem pocsékoltuk volna a filmkockát. Készítünk fotót arról, amit eszünk az étteremben, amit készítünk otthon a saját konyhánkban. Készül fotó a kis kedvenceinkről, a lakásunkról, a kertünkről. Milliónyi fénykép készül a nyaralások alkalmával, amit talán egyszer végignézünk. Fotózunk az utcán, a koncerten, a suliban. Szelfizünk egyedül és csapatosan. Már a tablet is használható erre a célra, nem csak a fotók nézegetésére és internetezésre.

De még mindig maradt egy olyan réteg, akik vagy hivatásként, vagy hobbiból fényképezőgépet és kamerát használnak. Ezekhez persze akár több tartozékot is magukkal kell vinniük. Például egy fényképezőgéphez több típusú objektív is csatlakoztatható a minőségi fotók elkészítése céljából. A kamerához is vinni kell a biztonság kedvéért plusz adaptert, gyorscsatlakozót, és ki tudja, még mire lehet szükség egy rendhagyó eset kapcsán.

Ezekre találták ki a fényképező tokot és a kamerahordozó táskát. Nemcsak a szállítást könnyítik meg, hanem védik drága eszközeinket a sérülésektől.

Táska a fényképezőgépnek

Nemcsak a profi fényképész védi eszközeit, hanem a hobbi fotós is nagy gonddal és odafigyeléssel kezeli eszközeit. Nem olyan olcsó hobbi a fotózás, hogy csak úgy ide-oda rakosgassuk a fényképezőgépünket mindenhol. Ha éppen utazunk a kiszemelt csodálatos természeti táj felé, vagy izgatottan buliba indulunk, ahol fényképekkel dokumentálni fogjuk a fergeteges hangulatot, nem feledkezhetünk meg, a biztonságos szállításról. Helyezzük fotós eszközeinket olyan helyre, ahol nem eshet baja az utazás során. A fényképezőgép megóvására a legmegfelelőbb egy kisebb táska vagy fényképező tok.

Kameratartó táska nemcsak a kamerának

Egy profi kamerához egy profi fotósnak több tartozéka is van. Persze tartalék eszközök is kellenek a váratlan helyzetek megoldásához. Akár rendezvényre, akár csak egy baráti összejövetelre megy egy profi vagy hobbi fotós, biztos, hogy előfordulhatnak olyan esetek, amikor gyorsan kell reagálni. Az ilyen speciális táska magába fogadja a kamera felszereléseit is, mert erre a célra belső tároló zsebekkel rendelkezik. Mindent külön-külön el lehet benne pakolni. Jól jönnek, ha beüt a krach.

Minőségi kamerához, minőségi táska

A kamerahordozó táska természetesen tartós és vízálló anyagból készül, és a biztonságos tárolás miatt kibélelt belsővel védi a drága fotós készülékeket. A könnyű hordozhatóság feltétele, hogy megfelelő kialakítású legyen a hordozó eszköz. Éppen ezért a kamera táskához hordszíj és övszíj is tartozik, hogy többféleképpen is viselhető és hordozható legyen. Kinek-kinek melyik a kényelmesebb hordozási pozíció. A kameratartó válltáska lehetővé teszi, hogy egyszerre felnyaláboljuk a fotózáshoz szükséges egyéb eszközöket is, mint például a kameraállványt. Mindjárt nem kell többször fordulnunk a kocsitól, de a biztonságos szállítás is tartható lesz.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!