Szénhidrát komplexek 2

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Szénhidrát komplexek 2

A BioTechUSA szénhidrát komplexek olyan funkcionális italporok, melyekre szükséged lehet edzéskor. A BioTechUSA szénhidrát komplexek segítenek neked a maximális teljesítményedet elérni, éppen ezért kifejezetten javallott edzésekhez.

BioTechUSA szénhidrátok

Az emberi szervezet az energiaigényének majdnem felét szénhidrátokból viszi be. Edzés közben csökken az energiád, ezért pótolnod kell (vagy előre fel kell töltened) a szénhidrátkészletedet. Válaszd a szénhidráttal teli BioTechUSA Carbox (ez 5 féle szénhidrátot tartalmazó funkcionális italpor) szénhidrát port, akármelyik ízben, és segít majd a kiegyensúlyozott edzésben. Arra figyelj oda, hogy a napi maximális bevihető egységet semmiképpen ne lépd át. Szerezd meg a BioTechUSA szénhidrátot akár most.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!