Shakerek/kulacsok 19

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Shakerek/kulacsok 19

A BioTecUSA shakerek, BioTechUSA kulacsok egyszerre hasznos kiegészítői az edzésednek, és stílusossá is teszik az edzést. Válassz a többféle színű, praktikus, akár több tárolórekesszel készült BioTechUSA shakerek közül.

Rendezés:

BioTechUSA shakerek, kulacsok

A BioTechUSA shaker, BioTechUSA kulacs nem csak egy egyszerű shaker. BPA mentesre készítjük őket, , ergonomikus a kialakításuk, női- és férfi színekben is kaphatóak, akár egy, de ha szeretnéd 3 rekesszel. Minden shakerünkön, keverőpoharunkon átlátszó mérőcsík mutatja meg, hogy mennyit készítettél, és fogyasztottál a tartalmából. Válaszd ki a hozzád illő BioTechUSA shakereket, BioTechUSA kulacsokat és a lehető leghamarabb szállítjuk neked.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!