Fehérjék 49

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

Fehérjék 49

Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban tudj edzeni, hogy kihozd magadból a maximumot, szükséged lehet BioTechUSA fehérjékre. A BioTechUSA fehérjéket BCAA-val, és aminósavakkal turbóztuk fel, és úgy ízesítettük, hogy mindenki megtalálja neki tetszőt.

BioTechUSA fehérjék

Sokan hiszik, hogy a fehérjét csak a sportolóknak kell pótolniuk, de ez tévedés. Mindenkinek szüksége van fehérjére, hiszen a fehérjék nem csak az izomépítésért felelősek, számtalan más funkciót is betöltenek a szervezetünkben. A BioTechUSA fehérjék italpor formátumban pótolják, és töltik fel a fehérjekészleteidet. A BioTechUSA fehérjék többféle ízben is elérhetőek, akár hozzáadott BCAA, és glutamin aminósavakkal is. Törődj magaddal, próbáld ki a BioTechUSA fehérjéket.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!