Valentin napi ajándékötletek férfiaknak

2022-02-03 14:29
Valentin napi ajándékötletek férfiaknak
Bár a Valentin nap hazánkban nem egy „fiatal” ünnep, még keresi a helyét, folyamatosan változik. Eleinte virággal kedveskedtek a férfiak a hölgyeknek, aztán valamilyen meglepetés ajándékkal, ma már közösek ezek az ajándékok, de megszokott, hogy a férfiak is kapnak. Adunk néhány olyan ötletet, aminek biztosan örülne a szerelmed Valentin napon.

Milyen szerencse, hogy már nem végzik ki…

Merthogy a később szentté avatott – az ünnep névadója – Valentin pappal ez történt. Az volt a bűne, hogy megszegte a császár parancsát és összeadta a szerelmes katonákat a szerelmükkel. Elkapták, börtönbe került, ahol aztán összebarátkozott a rá vigyázó őrrel és szerelmes lett az – egyébként vak – lányába. Egy csoda segítségével a kivégzése előtti napon visszaadta a lány látását és a hozzá írt levelet úgy írta alá, hogy „a te Valentinod”. Ez a Valentin nap hivatalos immár 1700 éves története.

Szerencsére ma már nem jár kivégzés sem az esketésért, sem a szerelemért, ajándék annál inkább. Íme néhány ötlet, amivel meglepheted a férfit, akit szeretsz.

Ajándékozz kütyüt

Valójában a férfiak nem vágynak kütyüre, de mindig jól jön nekik valamilyen apróság. Ez alól a Valentin nap sem kivétel a férfiak ilyenkor is odavannak a különböző kütyükért, és biztosan tetszene neki - egy okosóra, egy pendrive, vagy valamilyen tech kiegészítő a számítógépéhez– mert arra biztosan nem számítanak.

Kütyük férfiaknak valentin napra

Az okosóra

Számos csodás lehetőség rejlik az okosórákban, és valóban egy szuper Valentin napi ajándék lehet, főleg akkor, ha olyat választasz neki, ami illik hozzá, az egyéniségéhez, amelyiket szívesen hord és még a funkcióiban is éppen olyan, mint amilyenre titkon vágyik. És van egy pici pszichológiája is: olyan ajándékkal leped meg amelyiket minden nap használ, gyakran néz rá, sokszor fogsz az eszébe jutni és maradandó.

Ajándékozz szépséget

Tudjuk, hogy ez olyan, mint valamiféle szépségápolási bolt szlogenje és megértjük, ha szerinted elsőre fura, de nem hajcsavaróra vagy pink körömlakkra gondoltunk. A modern férfi ad magára, létezik férfi szépségápolás. A te szerelmed biztos, hogy modern, biztos, hogy ad magára, ezért valószínű, hogy szinte bármilyen szépségápolási terméknek örül, Valentin napon is. Egy új borotva, egy hajvágógép (amivel majd úgyis te vágod a haját) vagy egy hajszárító is szuper ajándékötlet lehet.

Ajándékozz neki időt

Na, ilyenünk nincs, mármint mi sem tudunk neked időt eladni, de Valentin napon igazán megérdemlitek, hogy minőségi időt töltsetek együtt. Van viszont egy tippünk: ezt ne így mond, mármint ne minőségi időt ajánlj fel a szerelmednek, mert bár lehet, hogy ismeri a fogalmat, de egyszerűbb, ha csak azzal kecsegteted, hogy legyetek kettesben és lenne néhány ötleted.

Időjárás állomás

Különös, de az időjárás állomásokhoz szinte minden férfi „vonzódik” valószínűleg azért, mert egyetlen ilyen meteorológiai állomás sem csak az időt mutatja, hanem számos hasznos extrája van. Ébreszt, előre jelez, méri a külső és a belső hőmérsékletet, páratartalmat, egyszóval sokkal összetettebb, mint elsőre gondoljuk. Szuper ajándékötlet.

Persze, ezek csak a mi gondolataink, te magad is kiválaszthatod neki. Kattints, millió egyéb lehetőség vár! HDplanet webáruház



2022-02-03 14:29