Rendezd be velünk a babaszobát!

2020-12-19 13:08
Rendezd be velünk a babaszobát!
A terhesség vége felé egyre sürgetőbbé válik a babaszoba berendezési tárgyainak beszerzése. Ha te is azok közé tartozol, akik szeretnek kényelmesen vásárolni és lehetőleg mindent egy helyen megkapni, a webáruházunkban az összes kelléket megtalálhatod a tökéletes babaszoba kialakításához.

Babaöböl

A baba születése utáni zűrzavaros időszakban sokan igyekeznek olyan kompromisszumot kötni, ami a pici és a szülők számára is elfogadható. A babaöböl azokhoz a tárgyakhoz tartozik, amelyek a még rendszertelenebb éjszakák átvészelését szolgálják. A babaöböl a szülői ágyhoz rögzíthető kiságy funkcióját tölti be és a baba fél éves koráig használható.

Az ilyen termékekhez egyéb tartozékok is járnak, ilyen lehet például a paplan, a párna és a hozzájuk mellékelt huzatok. A babaöböl általában összecsukható, így nappal nem foglal túl nagy helyet a szülők hálószobájában.

A kiságy

A kiságy kiválasztása mindig nehéz dolog, hiszen rengeteg szempontot kell leendő szülőként figyelembe venned. A termékek rendkívül változatosak lehetnek, a bölcsőtől elkezdve a hagyományos rácsos ágyakon át egészen a soktárolós kombiágyakig. Ennek mentén az árakban is jelentős különbségek mutatkoznak. Ha viszont hosszabb távra tervezel, a pénztárca kímélése helyett a tartósság legyen a döntő kritérium. Mivel a kombi ágyak magukban foglalják a babaágyat, a pelenkázót és az ifjúsági ágyat, így valóban sokoldalú használatot tesznek lehetővé.

Babaszoba

Pelenkázó asztal és komód

A pelenkázóval szemben valószínűleg több elvárás is megfogalmazódott már benned. Az egyik és talán legfontosabb ezek közül, hogy a fekvő felület biztonságos legyen a baba számára, azaz ne tudjon egy hirtelen mozdulattal legurulni. A kényelem más dolog, arról a pelenkázóra helyezhető matraccal tudsz gondoskodni. Ebből érdemes olyat választanod, ami villámgyorsan tisztítható.

A pelenkázó asztal másik jelentős tulajdonsága a tároló rekeszek és fiókok száma. A pelenkacsere során ugyanis nem csak nehézkes, de veszélyes is, ha a felszerelésért nyújtózkodnod kell. A legjobb, ha minden karnyújtásnyira van tőled. Az igazán jó pelenkázó asztalban nem csak a pelenkázáshoz szükséges dolgok, de néhány babaruha is elfér. Amennyiben mégis kevésnek találod a pakolható felületet, webáruházunkban kiegészítő komódokat is vásárolhatsz.

Szekrény

Bár első szülőként lehet azt gondolod, hogy egy csöppnyi babának nem lesz sok holmija, hamar ráfogsz jönni, hogy ez egyáltalán nem igaz. Amíg kicsi a gyerek, többféle öltözetre és rengeteg ruhára van szüksége. Mivel rendszeresen összekoszolja magát, egy nap akár három-négy alkalommal is öltöztetheted. Ráadásul az öltözékek típusát az időjárás is befolyásolni tudja.

Télen vékony sapka, vastag sapka, kiskesztyű, zokni, cipő és még sok-sok minden kellhet a babának akkor is, ha csak egy rövid sétára viszed ki. Ezeket pedig valahol tárolni kell. Amennyiben nem akarsz káoszt, célszerű olyan szekrényt választanod, amiben könnyen megoldható a rendszerezés.

Ha szeretnél mindent gyorsan beszerezni, nézz szét a webáruházunk babaszoba kategóriájának termékei között.


2020-12-19 13:08