Karácsonyi ajándék ötletek nőknek

2021-11-26 13:55
Karácsonyi ajándék ötletek nőknek
Még mi sem gondoltuk, hogy milyen rengeteg sok olyan karácsonyi ajándékunk van nőknek, lányoknak, amiről tudjuk, hogy örülne, és ami (lehet) hogy neked eszedbe sem jutott. Összegyűjtöttük úgy, hogy értékhatárokon belül adunk számodra elgondolkodtató ötleteket.

A női karácsonyi ajándékok Murphy törvénye

Különös Murphy törvénye van a női karácsonyi ajándékoknak. Gyakori, hogy az orrod előtt van a legjobb meglepetés, lehet, hogy célozgatott rá, mégis inkább a legtöbb férfi biztosra megy és a parfüm-könyv-ékszer megbízható hármasát választja. Pedig lehetett volna sokkal kreatívabb, izgalmasabb is az ajándék. Próbálunk segíteni, íme néhány ötlet.

Női karácsonyi ajándékok

Karácsonyi ajándék ötletek nőknek 5000 forintig

Van néhány olyan női szépségápolási termékünk, amelyik lenyűgöző ajándékötlet lehet, ehhez azonban meg kell tenned előtte valamit: ellenőrizd le, hogy használ-e női borotvát. Ha igen, az a jó hír, hogy nekünk vannak, borotváink, epilátoraink is és és a legtöbbet 5000 forintnál olcsóbban is meg tudod venni. Igazi figyelmes meglepetések, mert fogyó termék, 2-3 évente úgyis lecseréli. A hajformázók is kitűnő szépségápolási meglepetések és bár jellemzően inkább 10000 forint körüli az áruk, találsz már 3-4000 forintért is. Mutatunk lakásfelszerelési kategóriát, abban is találsz rengeteg kincset, csak óvatosan, vasalót például ne vegyél (hacsak nem kérte)

  • Női borotvák
  • Hajformázók
  • Lakásfelszerelés

Karácsonyi ajándékötletek nőknek 10000 forintig

férfi ajándék ötleteknél is megjegyeztük, itt is megtesszük, hogy a 10000 forint már komoly összeg, azért rendkívül sokféle ajándékot tudsz szerezni és meglepni vele. Jó ötlet lehet egy aktivitásmérő, mely segíthetnek fittebbnek maradni, de ebbe beleférnek a power bankok és van nagyjából 50-60 női szépségápolási termékünk is: hajformázók, hajvasalók, hajgöndörítőt.

  • Aktivitásmérők
  • Power bankok
  • Szépségápolási ajándékok

Karácsonyi ajándékötletek nőknek 15.000 forintig

A lehetőségek végtelen tárháza. De mondhatjuk Kánaánnak is. Okosórák, szájhigiéniai eszközök (egy szuper szájzuhany vagy csodásan tisztító elektromos fogkefe), ha szereti a fitt életmódot, ezernyi fitt termék, shaker, ruha, kulacs, fehérjék, diétás termékek, vitaminok. Lenyűgöző háztartási és otthoni eszközök (például kávéfőző, kávédaráló) ha idősebb akkor nagygombos telefon… felsorolni sem tudjuk azt mennyi szuper ajándékötletünk van, ezért arra kérünk inkább kattints párat és ismerd meg őket.

  • Ajándékötletek fitteknek
  • Mobilok
  • Szájápolás
  • Konyhatündéreknek konyhafelszerelés

Találd meg neki azt amire vágyik és legyen csodás a karácsonyotok!



2021-11-26 13:55