Intelligens led lámpák

2020-07-28 9:48
Intelligens led lámpák
Amikor 1994-ben három japán mérnök megalkotta az első ledeket, még maguk sem gondolhatták, hogy alapjaiban forgatják fel a világítástechnika gyakorlati alkalmazását. 20 évvel később, 2014-ben Nobel díjat is kaptak a felfedezésükért, a modern ipar pedig azonnal kezeibe vette ezt a hasznos találmányt.

Miután a led forradalom már mindenhova elvitte ezeket a fényt kibocsátó diódákat, elkezdődött az okoseszközökben történő felhasználásuk is. Az intelligens led lámpák a HDplanet webshopban is nagyon kedvező áron kaphatók, így nincs semmilyen akadálya annak, hogy az egész otthonunkat felszereljük velük.

Ebben a bejegyzésben áttekintjük, hogy miért érdemes a Nedis cég intelligens, wifis led lámpáit választani.

Könnyen beállítható

A Nedis intelligens lámpák beállításához nincs szükség műszaki végzettségre vagy korábbi tapasztalatra, hiszen ezek a termékek a mindennapi felhasználásra készültek. Ha a wifi működik, akkor az alkalmazás segítségével minden könnyen elvégezhető.

Lehetőség van a fényerő és a színhőmérséklet megadására, legyen szó hideg fehér vagy meleg fehér fényről, illetve, a színes izzóknál a színskála egészéről. Az ütemezési segéd pedig előre megadott időpontokban boríthatja fénybe a lakást, miközben otthon sem kell tartózkodnunk.

Inteligens LED izzó

Környezetbarát működés

A ledes izzók nagyon keveset fogyasztanak, jellemzően pár wattnyi áramra van szükségük óránként. Ezzel nem növelik számottevő mértékben az áramszámlát, ami zöldebb felhasználást jelent. A több tízezer órás élettartam pedig nem termel fölösleges elektronikai hulladékot, így ezeknek az okos izzóknak nagyon kedvező az ökológiai lábnyomuk.

Nedis Smartlife alkalmazás

A Nedis saját fejlesztésű alkalmazása, a Smartlife a felelős a fentebb említett funkciók eléréséért, melyhez nem csak az okosizzók, hanem a vállalat más termékei is csatlakoztatók. Ezek között megtalálhatók az okoskonnektorok, a kapcsolók, a különféle érzékelők és kamerák, így csupán egyetlen appot kell letölteni és a telefonon vagy a tableten tartani.

Nagy választék

Az okosizzók számos méretben és formában érhetők el, legyen szó a GU10-es vagy az E27-es foglalatról. A fényforrás teste is többféle alakot vehet fel, köztük a klasszikus gömb formáról, a spot izzókról, a körte- vagy a hosszúkás alakról.

A HDplanet webshopban mindegyik termék saját adatlapot kapott, ahol megismerhetők a pontos műszaki adatok, köztük a fényáram erőssége és a fény színe. A kis méretű bélyegképekre kattintva az adott izzóról nagyobb képek is megnézhetők, így felkészülten lehet dönteni a vásárlásról.

A termékleírás rész mindegyik lámpánál hosszabb szöveges információt is nyújt, mely alatt a specifikáció egy táblázatos formában kapott helyet. Lehetőség van kérdezni, a termékadatlapok alján regisztráció nélkül is meg fel lehet tenni a minket érdeklő kérdéseket, melyekre a HDplanet munkatársai rövid időn belül válaszolnak. Az adatlapot egy értékelős rész zárja, ahol nem csak mi adhatjuk le voksunkat és mondhatjuk el tapasztalatunkat a vásárlás után, de a korábbi vevők véleményét is megismerhetjük.


2020-07-28 9:48