Ajándékötlet nőknek Valentin napra

2022-02-03 14:16
Ajándékötlet nőknek Valentin napra
Kevés olyan megosztó ünnepnap van, mint a Valentin nap, a szerelmesek napja. Van, aki szerint az egész egyfajta marketingünnep és az ajándékozásról szól, mások hisznek a szerelem erejében és abban, hogy kellenek az efféle ünnepnapok. Bárhogy is, a hagyomány szerint február 14-én illik meglepni egy aprósággal a nőt, akit szeretünk. Ezt az apróságot nehéz kigondolni, adunk pár tippet!

Van kedved éjjel mászkálni a temetőben?

Sokan hiszik azt a Valentin napról, hogy újkeletű ünnep pedig nem, Magyarországon már régen is annyira népszerű volt, hogy számos hiedelem és népszokás övezte. Az egyik ebből félelmetes: régen elvárt volt a fiatal lányoktól, hogy Valentin nap éjjelén menjenek ki a temetőbe, ahol megláthatták a leendő férjüket. Persze, ehhez a férfiaknak is illett odamenni. Csak egyetlen – logikus – kérdésünk van: miért pont a temető?

Szerencsére ma már nem kell ilyeneket tenni (és különben is már van, akit szeretsz, igaz?). Máris adunk néhány szuper meglepetés-tippet ahelyett, hogy temetőben sétálgatnál.


Masszírozd meg, vagy hagyd másra

Egy szuper, frissítő, kellemes (akár érzéki) masszázs káprázatos lezárása (vagy nyitánya) lehet a Valentin estének. Mi azt javasoljuk, hogy ne masszázs utalvánnyal lepd meg, az snassz. Masszírozd meg inkább te. Vagy lepd őt meg valamelyik olyan kényeztető masszírozó eszközünkkel, amelyikkel bármikor élvezheti a szuper masszázst.

Valentin napi masszázs


Egy szenzációs illat?

Most valószínűleg azt gondolod, hogy valamiféle parfüm ötletünk van, de nem. Kétségtelen, hogy a lányok, nők nagy része mindig örül egy parfümnek, de valójában nem erre gondoltunk mert az egy kicsit megúszós ajándék. (És lehet, hogy tavaly is azt vettél neki) Inkább szerezz be egy illóolaj párásítót. Nincs más dolgod, mint belecsepegtetni pár csepp finom illatú illóolajat, bekapcsolni és nem csak szuper illatot termet a szobában, hanem némelyik még kellemes fénnyel is meglep.

Aroma diffúzor valentin napra

Prémium tea

Mindent felejts el, amit eddig a teázásról gondoltál és lepd meg őt valamelyik The Crove prémium teánkkal. Válassz (akár találomra, hiszen nem tudsz hibázni) az oolong, a roibus, a fehér, vagy akár a zöld teánk közül (de vannak igazán frissítő gyümölcsteáink is) és adj Valentin napra ízélményt (azt javasoljuk, hogy először önmagában kóstoljátok meg a teát, ízesítés nélkül).

Prémium Tea

Ajándékozz szépséget

A szépség mindig hasznos és kedves ajándék. Ha szeretnél biztosra menni akkor egy epilátor, egy szuper hajszárító (hidd el minden nő szeretné lecserélni a hajszárítóját) vagy szinte bármilyen hajformázó szuper Valentin napi meglepetés lehet.

Szépségápolás valentin napra

Persze, ezek csak a mi ötleteink, te magad is kiválaszthatod neki. Kattints, millió ötletünk van: HDplanet webáruház



2022-02-03 14:16