3+1 konyhai kisgép, ami karácsonyi ajándéknak sem utolsó

2020-12-19 13:28
3+1 konyhai kisgép, ami karácsonyi ajándéknak sem utolsó
Ha a megúszós kacatok helyett valóban hasznos ajándékokat szeretnél vásárolni, a konyhai felszerelésekkel biztosan nem tévedhetsz. Ebben az összeállításban most megtudhatod, hogy melyek az idei év népszerű sütés-főzéshez használt kisgépei.

Hagyományos kenyérpirító modern köntösben

A kenyérpirító évtizedek óta nagy kedvenc a konyhában. Bár az első típusai már a 19. század végén használatban voltak, a mai formáját és szerepét csak az 1920-as években vette fel. A segítségével szinte pillanatokon belül ropogós, mégis íncsiklandó reggelit készíthetsz.

A pirítóst végtelen változatban fogyaszthatod, vajasan, fokhagymásan, ilyen-olyan feltétekkel megspékelve. A modern kenyérpirítók egy része a kenyér átsütése mellett, akár formákat is égethetnek a kenyérszeletekre, a vidám figurák egyaránt mosolyt csalnak a gyerekek és felnőttek arcára. Egy ilyen kenyérpirítónak minden családtagod és ismerősöd örülne a fa alatt.

Egy örök klasszis, a gofrisütő

Bár gofriszerű édességeket már az ókori görögök is készítettek, a napjainkban ismertté vált, bordázott nyalánkság alig pár évtizede létezik. Az első gofrit egy belga kézműves álmodta meg, aki a termékét az 1964-es, New Yorkban megrendezett világkiállításon tárta a nagyközönség elé. Innentől kezdve a gofri az egész Földön népszerű finomság lett.

Konyha

Egy tapadásmentes gofrisütőnek senki sem tud ellenállni, hiszen a segítségével néhány percen belül illatos édesség varázsolható az étkezőasztalra. A frissen sült gofri éppúgy ideális a délutáni kávé mellé, mint az esti baráti összejövetelek alkalmával.

Egy praktikus eszköz, a szendvicssütő

A szendvicssütők 10-20 éve kezdtek rohamosan terjedni Magyarországon. Akkoriban szinte megőrültek az emberek egy jól megpakolt, olvasztott sajttól csöpögő bermuda szendvicsért. És úgy tűnik, a rajongás ezért a gyorsan elkészíthető, mégis ízletes harapnivalóért még most sem csökkent.

A műszaki áruházak polcain a szendvicssütők napjainkban is fontos helyet kapnak. A titok viszonylag egyszerű, a sütővel egy-két percen belül meleg étel tehető a családtagok és a vendégek tányérjára. Mostanság olyan típusokkal is találkozni, amelyek a szendvics sütése mellett grillezésre és édes sütemények készítésére is alkalmasak.

És egy plusz termék, a konyhamérleg

Egy jó konyhamérleg a tökéletes sütemény alapját jelenti. Ha ugyanis nem jól méred ki a hozzávalókat, a végeredmény elég silány minőségű lehet. Amennyiben van olyan barátod vagy családtagod, akiről tudod, hogy sokat süt, garantáltan örülni fog egy megbízható konyhai mérlegnek. Ráadásul, a legtöbb konyhai mérleg, ma már igazi dizájn eleme lehet a konyhának, így nem szükséges a szekrények mélyén rejtegetni. A digitális típusokon túl, az analóg mérlegek második reneszánszukat élik.

Ha szeretnél minden terméket egy helyen, az otthonod kényelmét élvezve megrendelni, tekintsd át webshopunk konyhai kisgép kínálatát! A szállítás feltételeiről a honlapunkon tájékozódhatsz.



2020-12-19 13:28