Blog129 bejegyzés

Minden, amit tudni akartál a power bankokról

2021.08.06.
Blog
Minden, amit tudni akartál a power bankokról

Alig nagyobb, mint egy hitelkártya, olyan erős az akkumulátora, hogy akár egyszerre több eszközt is fel tud tölteni, pehelykönnyű, és már a neked tetsző színben is elérheted. Az előző mondat szinte minden vésztöltőnkre igaz. De akkor miért van belőle 60-70 féle? A cikkből kiderül.

Így válaszd ki a laptopodhoz a laptoptáskát

2021.08.06.
Blog
Így válaszd ki a laptopodhoz a laptoptáskát

Ha a laptop táskának mindössze az lenne a funkciója, hogy könnyebb és kényelmesebb legyen vele ide-oda hordozni a laptopodat, akkor mindössze a méreteiben különböznének egymástól. Ám egy laptop táska nem csak praktikus, hanem esztétikus is, ha jól választod ki akkor hozzáad a stílusodhoz, talán picit öltöztet is. És még rengeteg jó tulajdonsága van. Ebben a cikkben segítünk, hogyan válaszd ki.

Ezért remek döntés egy e-book

2021.08.06.
Blog
Ezért remek döntés egy e-book

Az e-bookok a hagyományos könyveknek olyan - elektronikus - változatai, melyek nagyjából 10 évvel ezelőtt jelentek meg és néhány év alatt forradalmasították a könyvolvasást, megváltoztatták az olvasási szokásainkat. De hogyan voltak erre képesek és milyen előnyei vannak egy e-booknak?

A ventilátorok

2021.07.25.
Blog
A ventilátorok

Ezt a cikket egy hétfői napon írom akkor amikor az idei nyár (már harmadik) hőhullámát várjuk. A meteorológusok szerint 35-38 fokos hőség várható napsütéssel és szélcsendes idővel. Ilyen melegben még a legjobban szigetelt otthonok is katlanná válnak. Kettő megoldás van erre a hőségre: a légkondi, ami drága és ha nincs neked akkor várnod kell rá. Vagy a ventilátor.

5 ok az álkamera mellett

2021.07.18.
Blog
5 ok az álkamera mellett

Egy felmérés szerint a betörők / tolvajok nagy része nem tudja megkülönböztetni egymástól az álkamerákat és az igazi, működő kamerákat. Ezért ha látnak egyet azonnal könnyebb célpontot keresnek. Már ez az egy érv önmagában elég lehetne ahhoz, hogy egy pár ezer forintos álkamerával szereld fel a lakásodat, az otthonodat, de nem csak ez ez egy érvünk van.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!