Blog36 bejegyzés

Milyen laptop táska típusok vannak?

2020.05.30.
blog
Milyen laptop táska típusok vannak?

A laptopok nélkülözhetetlen társai a kikapcsolódásnak, tanulásnak vagy munkának, de amilyen hasznosak, legalább annyira sérülékenyek is. A véletlen leejtés, az erős napfény, a nedvesség és más behatás mind kárt tud tenni bennük, így érdemes laptop táskával védeni őket.

USB szabványok

2020.05.22.
Blog
USB szabványok

Egy korábbi cikkünkben megismertünk az USB történetét, és áttekintettük, milyen típusai léteznek ennek a csatlakozónak. Hogy a power bankunkból, külső merevlemezünkből, switch-ünkből, billentyűzetünkből vagy más, csatlakoztatható eszközünkből a legtöbbet hozzuk ki, a típus mellett az USB szabványa is fontos.

Mit kell tudni az USB-ről?

2020.05.12.
Blog
Mit kell tudni az USB-ről?

Ma már szinte mindenhol az USB kifejezésbe botlunk, ami nem más, mint egy kábel- és csatlakozócsalád az elektronikai eszközeink összekötéséhez. Legyen szó power bankról, külső merevlemezről, switch-ről, egérről vagy billentyűzetről, az USB-t már nem lehet megkerülni.

4 ok, hogy miért kell neked is egy power bank

2020.05.05.
Blog
4 ok, hogy miért kell neked is egy power bank

A power bank vagy ahogy gyakran nevezik, vésztöltő, egy nagyon hasznos segítség a mindennapi rohanás során. Ez az egység tárolja nekünk az extra energiamennyiséget, mellyel a mobilunkat vagy más elektronikai eszközünket akár menet közben is feltölthetjük.

4 ok, miért használjunk fali konzolt

2020.04.30.
Blog
4 ok, miért használjunk fali konzolt

A korlátlan mobilinternet és az okostelefonok terjedése ellenére is minden nap órákat nézzük a tévénket, így ez az eszköz még jó ideig velünk marad. Az kétségtelen tény, hogy az ágyban fekve vagy a fotelben ülve sokkal kényelmesebb a nagy képernyőt bámulni, mint a mobilunk apró kijelzőjét.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!