Blog141 bejegyzés

Valentin napi ajándékötletek férfiaknak

2022.02.03.
Blog
Valentin napi ajándékötletek férfiaknak

Bár a Valentin nap hazánkban nem egy „fiatal” ünnep, még keresi a helyét, folyamatosan változik. Eleinte virággal kedveskedtek a férfiak a hölgyeknek, aztán valamilyen meglepetés ajándékkal, ma már közösek ezek az ajándékok, de megszokott, hogy a férfiak is kapnak. Adunk néhány olyan ötletet, aminek biztosan örülne a szerelmed Valentin napon.

Ajándékötlet nőknek Valentin napra

2022.02.03.
Blog
Ajándékötlet nőknek Valentin napra

Kevés olyan megosztó ünnepnap van, mint a Valentin nap, a szerelmesek napja. Van, aki szerint az egész egyfajta marketingünnep és az ajándékozásról szól, mások hisznek a szerelem erejében és abban, hogy kellenek az efféle ünnepnapok. Bárhogy is, a hagyomány szerint február 14-én illik meglepni egy aprósággal a nőt, akit szeretünk. Ezt az apróságot nehéz kigondolni, adunk pár tippet!

Íme öt érv az okosóra mellett

2022.02.03.
Blog
Íme öt érv az okosóra mellett

Attól függetlenül, hogy az elmúlt néhány évben ugrásszerűen megnőtt az okosórák iránt igény, továbbra is kétféle hozzáállás létezik: van aki szerint fontos, trendi, egyenesen elengedhetetlen eszköz, mások inkább csak egy újabb kütyünek tartják. Mi szeretjük, össze is gyűjtünk néhány érvet, miért érdemes neked is okosórát venned.

Karácsonyi ajándék ötletek nőknek

2021.11.26.
Blog
Karácsonyi ajándék ötletek nőknek

Még mi sem gondoltuk, hogy milyen rengeteg sok olyan karácsonyi ajándékunk van nőknek, lányoknak, amiről tudjuk, hogy örülne, és ami (lehet) hogy neked eszedbe sem jutott. Összegyűjtöttük úgy, hogy értékhatárokon belül adunk számodra elgondolkodtató ötleteket.

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

2021.11.26.
Blog
Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

Jó lenne, ha a karácsony valóban olyan lenne, mint az amerikai filmekben, amikben karácsonykor mindig esik a hó, csend van, a boldog család a kandalló mellett bontogatja azokat az ajándékokat amire titkon, mélyen belül vágyott, akár direkt „csúnyakarácsonyos” pulcsiban. Szeretnénk, ha az idei karácsonyotok ehhez hasonló lenne, ezért adunk neked néhány tippet kinek mit érdemes venni.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!