Blog25 bejegyzés

Távirányítók fertőtlenítése a vírusszezonban

2020.03.28.
Blog
Távirányítók fertőtlenítése a vírusszezonban

A távirányítók gyakorlatilag folyamatosan használatban vannak, így különösen a vírusszezonban érdemes nagyobb gondot fordítani rájuk. Ha többen használjuk, akkor könnyen a vírusok melegágyává válhatnak, különösen igaz ez, amikor nem otthoni irányító készülékről beszélünk.

Hogyan működnek az okos tévék?

2020.02.28.
Blog
Hogyan működnek az okos tévék?

Az okos tévék egyre több háztartásban megtalálhatók, és a növekvő számú eladásokkal egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a szórakoztatóelektronikai termékek kereskedelméből. De mi teszi őket okossá? Hogyan csatlakoznak az internethez? Ezekre és más kérdésekre is megadjuk a választ ebben a bejegyzésben.

Hogyan legyen hosszabb életű a klíma távirányító?

2020.02.24.
Blog
Hogyan legyen hosszabb életű a klíma távirányító?

A fejlődés nem csak a jobb hatásfokon és a szebb megjelenésen mérhető, hanem a korábbinál jóval kényelmesebben használható termékeken is. Ma már alap tartozék a távirányító, mely különösen akkor fontos, ha az eszköz a plafon alatt kapott helyet. De a padlószinten elhelyezett klímáknál is egyszerűbb így irányítani, mint folyamatosan felállni, és a gép gombjait nyomkodni.

További növekedés várható a távirányítók piacán

2020.02.20.
Blog
További növekedés várható a távirányítók piacán

A Fact.MR nevű vállalat részletes jelentés adott ki a távirányítók piacával kapcsolatban, elemezve a közelmúlt történéseit, és a jövőben várható trendeket. Azt már az elején kiemelték, hogy az otthonok egyre szélesebb körű digitalizációja, az okos eszközök megjelenése teljesen átformálják a hagyományos távirányítók használatát.

A Sony új távirányítója egyben hordozható hangfalként is használható

2020.02.14.
Blog
A Sony új távirányítója egyben hordozható hangfalként is használható

A Sony vadiúj SRS-LSR200 névre hallgató távirányítója nem csak elegánsan néz ki, de akár hordozható hangszóróként is működhet. Az első ránézésre is stílusos kiegészítő egy nagyméretű akkumulátort is kapott, amelynek segítségével akár 13 órán keresztül bírja az használatot.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!