Blog89 bejegyzés

Elengedhetetlen termékek a babád ápolásához

2021.01.04.
blog
Elengedhetetlen termékek a babád ápolásához

Amikor egy kisbaba megszületik, rengetek olyan termékre van szüksége, amelyek a kényelmét szolgálják. Ezeket már a szülés előtt néhány héttel érdemes beszerezned, mégpedig úgy, hogy megfelelő időt szánsz a kiválasztásukra.

3+1 konyhai kisgép, ami karácsonyi ajándéknak sem utolsó

2020.12.19.
blog
3+1 konyhai kisgép, ami karácsonyi ajándéknak sem utolsó

Ha a megúszós kacatok helyett valóban hasznos ajándékokat szeretnél vásárolni, a konyhai felszerelésekkel biztosan nem tévedhetsz. Ebben az összeállításban most megtudhatod, hogy melyek az idei év népszerű sütés-főzéshez használt kisgépei.

Rendezd be velünk a babaszobát!

2020.12.19.
blog
Rendezd be velünk a babaszobát!

A terhesség vége felé egyre sürgetőbbé válik a babaszoba berendezési tárgyainak beszerzése. Ha te is azok közé tartozol, akik szeretnek kényelmesen vásárolni és lehetőleg mindent egy helyen megkapni, a webáruházunkban az összes kelléket megtalálhatod a tökéletes babaszoba kialakításához.

Fejlesztő játékok a babák számára

2020.12.18.
blog
Fejlesztő játékok a babák számára

Ha egy kisbaba érkezik a családba, az mindenki számára nagy boldogságot jelent. A pár hetes nyugalmi időszak után sorra érkeznek azok a rokonok, akik szeretnének megismerkedni a csöppséggel. Ilyenkor gyakran merül fel bennük a kérdés, milyen hasznos ajándékot vigyenek magukkal, ami minden szempontból megállja a helyét.

Zsírégetés kardio edzéssel

2020.12.16.
Blog
Zsírégetés kardio edzéssel

Milliószor hallottad már, hogy az egyik legjobb edzés – a zsírégetésre – a kardio edzés, mert hatékony, mert kíméletes, és közben csak úgy olvad le rólad a zsír. De mi a kardio edzés? Mi számít annak, miért ilyen hatékony, és hogyan teheted még hatékonyabbá?

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!