Blog63 bejegyzés

Miért hasznos egy játszószőnyeg?

2020.10.28.
blog
Miért hasznos egy játszószőnyeg?

A játszószőnyegek amellett, hogy izgalmas játékra invitálják a babákat, kiváló fejlesztőeszközök is egyben. Manapság többféle típus közül választhatunk, de az igazán remek darabok számtalan kiegészítővel vannak felszerelve.

Milyen teljesítményű elektromos radiátort válassz?

2020.10.18.
Blog
Milyen teljesítményű elektromos radiátort válassz?

Bár kivétel nélkül minden elektromos fűtőtesten jelzik, hogy mekkora a teljesítménye, lehet, hogy ez nem mond neked semmit, sőt inkább további kérdéseket vet fel benned: elég lesz-e? Mennyit fog fogyasztani? Melyiket válaszd? Ebből a cikkből mindent megtudsz.

Azonnal meleget adnak: az elektromos fűtőtestek

2020.10.18.
Blog
Azonnal meleget adnak: az elektromos fűtőtestek

Először volt a fűtőolaj - literje 2.30-ért a Tüzépről – és a szén, aztán a fa (amire figyelni kellett, hogy legalább 1-2 évet száradjon) Később egyre többfelé bevezették a gázt aztán felfedeztük, hogy árammal is lehet fűteni és ma már nem csak hősugárzót, hanem elektromos radiátort is használunk. De miért éri meg elektromos radiátorral fűteni? Mi az, amit tudni kell az elektromos radiátorról?

A multifunkciós babakocsi: így válaszd ki.

2020.10.18.
Blog
A multifunkciós babakocsi: így válaszd ki.

Az első dolog, amit meg fogsz vásárolni a még meg sem született kisbabádnak az vagy zokni, vagy takaró, vagy body lesz. Ezek kedves és cuki dolgok, amikkel hibázhatsz is, ám az első babakocsijának a kiválasztásával nem. Az első – multifunkciós, újszülött babakocsiját – nagyon körültekintően kell kiválasztanod. Ebben segítünk most.

Az iker babakocsi

2020.10.18.
Blog
Az iker babakocsi

Ha az iker babakocsikról olvasol, akkor mindenekelőtt engedd meg, hogy gratuláljunk mert abban a mindössze ezerpárszáz (szerencsés) szülő között vagy, akiknek ikrei születtek idén. De térjünk vissza az ikerbabakocsikhoz: ezt a cikket azért írtuk, hogy segítsük neked kiválasztani a hozzád legjobban illő iker babakocsit.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!