Blog48 bejegyzés

Hogyan lehet jól hajat szárítani?

2020.07.28.
blog
Hogyan lehet jól hajat szárítani?

A hajápolás a mindennapjaink része, melyhez megfelelő hajszárító is kell. Bár elsőre nem tűnik fontosnak ez a háztarsási eszköz, aki ment már ki a hidegbe nedves hajjal, gyorsan megtanulta értékelni a meglétét. Ebben a bejegyzésben áttekintjük, hogyan lehet jól hajat szárítani, kihozva a legtöbbet a gépből.

Intelligens led lámpák

2020.07.28.
blog
Intelligens led lámpák

Amikor 1994-ben három japán mérnök megalkotta az első ledeket, még maguk sem gondolhatták, hogy alapjaiban forgatják fel a világítástechnika gyakorlati alkalmazását. 20 évvel később, 2014-ben Nobel díjat is kaptak a felfedezésükért, a modern ipar pedig azonnal kezeibe vette ezt a hasznos találmányt.

Miért érdemes ledes izzókat választani?

2020.07.21.
blog
Miért érdemes ledes izzókat választani?

Ma már nagyon olcsón kaphatók a különféle ledes izzók, kiszorítva a piacról nem csak a hagyományos égőket, hanem a halogén vetélytársakat is. Ebben a bejegyzésben áttekintjük, hogy miért is érdemes ledes égőt venni.

Hogyan érdemes monitort választani?

2020.07.21.
blog
Hogyan érdemes monitort választani?

A számítógép monitorja fontos alkatrész, mivel egyfolytában használjuk a gép működése közben. Érdemes tehát olyan típust választani, ami nem csak jól működik, de hozza az elvárt paramétereket is. Ebben a bejegyzésben olyan tippeket szedtünk össze, melyek segítenek kiválasztani a megfelelő monitor típust.

Mit, mikor, hol, hogyan? Mobil klíma kisokos

2020.07.10.
Blog
Mit, mikor, hol, hogyan? Mobil klíma kisokos

A meleg időszak közeledtével el kell gondolkodnunk azon, hogyan hűtsük megfelelően a helyiségeinket. Tippjeink ebben szeretnének most segíteni.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!