Blog138 bejegyzés

Karácsonyi ajándék ötletek nőknek

2021.11.26.
Blog
Karácsonyi ajándék ötletek nőknek

Még mi sem gondoltuk, hogy milyen rengeteg sok olyan karácsonyi ajándékunk van nőknek, lányoknak, amiről tudjuk, hogy örülne, és ami (lehet) hogy neked eszedbe sem jutott. Összegyűjtöttük úgy, hogy értékhatárokon belül adunk számodra elgondolkodtató ötleteket.

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

2021.11.26.
Blog
Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

Jó lenne, ha a karácsony valóban olyan lenne, mint az amerikai filmekben, amikben karácsonykor mindig esik a hó, csend van, a boldog család a kandalló mellett bontogatja azokat az ajándékokat amire titkon, mélyen belül vágyott, akár direkt „csúnyakarácsonyos” pulcsiban. Szeretnénk, ha az idei karácsonyotok ehhez hasonló lenne, ezért adunk neked néhány tippet kinek mit érdemes venni.

Minden, amit az inhalátorról tudnod kell

2021.11.25.
inhalátor
Minden, amit az inhalátorról tudnod kell

A statisztikák szerint a gyerekek évente átlagosan hatszor, a felnőttek három-négy alkalommal kapnak el rengeteg kellemetlen mellékhatással – köhögéssel, orrfolyással alvási, evési nehézségekkel - járó alsó vagy felső légúti fertőzést. Egy inhalátor ilyenkor sokat segíthet abban, hogy a gyógyszerek hatékonyabban jussanak el oda, ahol használni tudnak. De mi az inhalátor és hogyan segíthet?

Ami egyetlen konyhából sem hiányozhat!

2021.10.11.
Blog
Ami egyetlen konyhából sem hiányozhat!

Amikor leírtuk a cikk címét, kicsit úgy éreztük magunkat mintha egy 1952-ben, kizárólag nőknek szóló magazint készítenénk, felhívva a figyelmüket egy háztartási eszközre. Aztán ráébredtünk, hogy tényleg így van. Van egy konyhai eszköz, mely egyetlen konyhából sem hiányozhat. Tudod már, hogy mi az? Olvasd el elmondjuk!

Hogyan készíts tökéletes kávét?

2021.10.11.
Blog
Hogyan készíts tökéletes kávét?

Igen, meg merjük írni ezt a cikket, és ígérjük, hogy a végén tényleg tökéletes kávét fogsz tudni készíteni, mert elmondunk neked néhány titkot, tippet és trükköt.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!