FM transmitter 5

Szűrés

Szűrés

Kulcsszóra

Ár

-

Készlet

Gyártó

100%-ban magyar webáruház vagyunk!
14 nap pénzvisszafizetési garancia*
A terméket hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk!

Betöltés... Kérjük várjon!

FM transmitter 5

FM Transmitter Kompakt kialakítású, akár többfunkciós FM transmitterek, a lehető legalacsonyabb áron, készletről, garanciával. Az FM transmitter tökéletes megoldás neked, ha nem szeretsz kábelekkel bajlódni, de ragaszkodsz a biztonsághoz. Válassz az FM

FM transmitter

Az – akár többfunkciós – FM transzmitter a tökéletes kényelmet és a maximális biztonságot nyújtja neked vezetés közben. Egyszerűen csatlakoztasd a szivargyújtóhoz az FM transmittert, és – a Bloothoot technika miatt – többé nem kell bajlódnod a kábelekkel, a kedvenc rádiódat, vagy zenéidet hallgathatod, és fogadhatod a bejövő hívásokat. Egy FM transmitterrel a vezetés egyszerű, kényelmes és biztonságos. Az FM transmitter minden autóval kompatibilis, csatlakoztass hozzá MP3-at és hallgasd a kedvenc válogatásodat. Válaszd ki a kínálatunkból azt az FM transmittert, amelyik a legszimpatikusabb neked.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk!
A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% áfá-val számoljuk!
*14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ászf-ben!